Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    tek kişi ve yüksüz
    ön lastik 29
    arka lastik 32

iki kişi veya yüklü
    ön lastik 29
    arka lastik 36

Motosikleti nasıl kullanacağına göre lastik seçimi değişir.
    orta sertlikte hamur 1 yılda 10-15binkm yapacaksan uzun ömürlü lastik alman lazım
    yumuşak hamur 1 yılda 10binkm den az yapacaksan ve lastiği ve motosikleti limitlerde kullanacaksan(biraz yarış vari ve ani dur-kalklarla)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    ön lastik 29 arka lastik yüke göre 31 35 arası yapabilirsin. ön lastik sava marka kullanabilirsin. hem fiyatı makuldur hem de orjinal shinkolara göre çok daha iyidir..arka lastik için birşey diyemicem ben enduro metzeler tourance kullanıyorum ve memnunum ..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Alfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 NC700 XA
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek kişi ve yüksüz
    ön lastik 29
    arka lastik 32

iki kişi veya yüklü
    ön lastik 29
    arka lastik 36

Motosikleti nasıl kullanacağına göre lastik seçimi değişir.
    orta sertlikte hamur 1 yılda 10-15binkm yapacaksan uzun ömürlü lastik alman lazım
    yumuşak hamur 1 yılda 10binkm den az yapacaksan ve lastiği ve motosikleti limitlerde kullanacaksan(biraz yarış vari ve ani dur-kalklarla)
    Bu durumda benim için yumuşak hamur daha uygun olacak. Peki marka-model olarak ne önerirsin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön lastik 29 arka lastik yüke göre 31 35 arası yapabilirsin. ön lastik sava marka kullanabilirsin. hem fiyatı makuldur hem de orjinal shinkolara göre çok daha iyidir..arka lastik için birşey diyemicem ben enduro metzeler tourance kullanıyorum ve memnunum ..
    Ön arka farklı marka olması sorun yaratmaz mı? Hiç bilmediğim bir konu olduğu için soruyorum cahilliğime ver

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Alfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu durumda benim için yumuşak hamur daha uygun olacak. Peki marka-model olarak ne önerirsin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

Ön arka farklı marka olması sorun yaratmaz mı? Hiç bilmediğim bir konu olduğu için soruyorum cahilliğime ver
    profesyonel kullanıyor olsan mantıklı düşünürsen olur. ama bana sorsan benim ilk aldığım zaman dışında ön ve arka lastik hiç aynı olmadı. hatta şu an ön lastik 130luk çok zorlamasam da bir sıkıntı yaşattığını görmedim.
    Two Against the World

Abrascas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı Alfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ön ve arka lastiğinizin farklı modeller olması (aynı marka dahi olsa) sürüş performansınızı etkiler.

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:47 ----------

Ben kendi motosikletimde 120/70-17 160/70-17 olarak kullanıyorum. Fakat tavsiye edilen ölçüler şunlar:
    http://www.motolastik.com/Kategori/p...p?cat_ID=14824

Motosikleti
    '13 NC700 XA
    Teşekkürler tekrar.

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Ara ara tavsiye etmek lazım.. arka amortisörlerinize iyi bakın fazla yükü asla ama asla sevmiyorlar..bedeli 450 gayme
    Two Against the World

Motosikleti
    '13 NC700 XA
    Ara ara tavsiye etmek lazım.. arka amortisörlerinize iyi bakın fazla yükü asla ama asla sevmiyorlar..bedeli 450 gayme
    Yok zaten tek kişi biniyorum. Artçıyla kullanmak için daha çok yolum var

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Bu son geziden sorna benim motorun arka amortisörü baya kendine geldi ( cok sertti ) yada ben alıştım ama cok yuklu ve rüzgara karşı kullanımda 2650 km yol yaptım ve ortalamada 100 km de 4,47 lt benzin yakmışım :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Abrascas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Ben cbf 150 nin amortisörünün ucunu kesip, çıkan amortisördeki ucu taktım. Diğer taraftan da kısalttım. Kaynakçıya 5 tl, amortisöre de 100 tl verdim. 2 aydır da kullanıyorum. cbr600 ün çıkma amortisörüde gayet uyuyormuş.( gazlı ayarlanabilir 2. eli 200-250 tl)
    UNdocab bunu beğendi.

soyuldu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar ben birsey sorucam sele yüksek mi ? benim boyum 1.70 sıkıntı olur mu yani ? kullananlarn boyu kac yazarsanız bide sıkıntı oluyor mu 2 ayak ta yere değiyor mu diye.
    fuck martha stewart !

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı soyuldu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben birsey sorucam sele yüksek mi ? benim boyum 1.70 sıkıntı olur mu yani ? kullananlarn boyu kac yazarsanız bide sıkıntı oluyor mu 2 ayak ta yere değiyor mu diye.
    tam basmasa da öle sıkıntı olacak şekilde de yüksek te sayılmaz aynı boydayız hocam için rahat olsunn.
    Two Against the World

oguz1327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2001 honda cbr 600f4i
    merhaba arkadaslar,
    aranızda hem mz hem de comet kullanıp kıyaslayacak biri var mi? motor genelde stabilize yollarda -köy yolu gibi- kullanılacak. surekli artcili kullanılacak. yorumlarr.

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu son geziden sorna benim motorun arka amortisörü baya kendine geldi ( cok sertti ) yada ben alıştım ama cok yuklu ve rüzgara karşı kullanımda 2650 km yol yaptım ve ortalamada 100 km de 4,47 lt benzin yakmışım :D
    4,47 fazla dimi kardiis, gazi hunharca kullanmisin

Motosikleti
    '13 NC700 XA
    Boyum 1.79 tabanlarım tam olarak yere basıyor. Bence siz de sıkıntı yaşamazsınız.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı tekfur34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4,47 fazla dimi kardiis, gazi hunharca kullanmisin
    Full yüklü

Bu şekilde comet olmanın dezavantajı sürekli paraşüt etkisi benim 90 kg olmam ve öndeki yükü nispeten daha az gazcı UNdocab i yakalama cabalarından dolayı sürekli dip gaz gidince böyle oldu.

Yakıt km durumu altta ilgisini çekenlere

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

bir üsteki fotoda bakabilirsin 1,78 boyum var motorda gt650 amortisoru var ayaklarımı görebilirsin ne sekilde duruyor bakabilirsin ;)

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Yakıt tüketimi bilgisi güzel olmuş. Teşekkürler. Buarada Geziyosunuz baya herhalde
    zenon bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    Honda nc700xa
    04.05.2012 den bu yana ben 10.000 km yapmışım artik sen karar ver geziyormuyuz zaman saat olarak bakarsanız özelikle dönüş yolunna motorların performanslarınıda anlayabiliruiniz. Sigara yok içki yok tek eylencemiz motorlalariniz oda çok görülmesini

heia2654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TAMAM ARKADASLAR kızmayın yaf . sayılar yanlış olabılır :D
    8000 8500 diye düzeltelim o sadece örnek olarak verilmişti :D

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

bu arada bu soru hala güncel
    Ben bakındım biraz gidonlara o fiyatta renthal bulamadım yurtdışında bile... Günahını almayayım ama bi sormak lazım neden ucuz diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barbaros bundan aldın galiba: http://merkezyedekparca.com/detay.as...Gt250%20Zincir zinciri yaklaşık nekadar km'de bir gerdiriyorsun?

öndişli resimdeki gibi orj.kanuni ise fiyatı çok iyimiş. hyosung yazmasından ilanın karbüratörlü model için olma ihtimali var gibi geliyor bana.
    alıntı : audioslave
    Ön dişli için: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57300406/detay

"redline" bilmiyorsan söyleyelim karbüratörlü ile enjeksiyonlu modellerin dişli ve zincirleri farklı. motosikletinin tam olarak modelini bilmiyoruz. istemeden yanlış yönlendirme yapmayalım.
    hocam fark ne aradaki tam olarak? güme gitmeyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

bu arada motoru kaldırıcam dememin üstüne 1500 km yapmışım, askere de motor tepesinde gidicem bu gidişle, çarşıya çıkınca binerim

Motosikleti
    1985 Mobylette - 1994 Minsk - 1995 MZ 251 - ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3204927/detay/

ilandaki motosikletin sahibi buralardanmı, telefonla görüştük 3500 liram var üstünü gelecek aya tamamlamayı düşünüyorum, bi aksilik olmazsa bu motosikleti almaya niyetliyim kısmetse. Sizlerdende yorum alırsam sevinirim. Tekerlerinizin düz basması dileğiyle

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler