TOP SPEED bende 650 lik Comet var.. Şu ana kadar çok memnunum. Özellikle torku ve gücü çok iyi.. Orjinal egzost sesinden de çok memnunum diyebilirim. Topcase ve ön cam kullanıyorum, bir anlamda sport touring de oldu sayılır.
TOP SPEED bende 650 lik Comet var.. Şu ana kadar çok memnunum. Özellikle torku ve gücü çok iyi.. Orjinal egzost sesinden de çok memnunum diyebilirim. Topcase ve ön cam kullanıyorum, bir anlamda sport touring de oldu sayılır.
Selam arkadaşlar 2007 model Siyah Gt-250 Cometi satıyorum.
İlk sahibiyim ve herkes rodajın önemini bilir. 1000 km olmasına rağmen, ben 2000 km rodaj yaptım. Kışın kapalı garajda muhafa ettim. Ayrıca yaz,kış motorumu ısıtmadan binip, bilinçsizce kullanmadım.
Hiç bir kazam, belam vs... yok çok şükür. 30.000 bakımında Fren balatalarını, Fren hidroliklerini, Yağını (shell Advance vsx), Yağ ve Hava filtresini, Bujilerini, Aküsünü (Yuasa) ,Zincirini (D.I.D marka bilenler iyi bilir) yeniledim. Michelin pilot active lastiklerim iyi durumda, Ayrıca üzerinde koruma demiri, carbon artçı tutamağı, Spor ayna, harrıs elcik, harrıs tankpad, Natılıus havalı korna ve çift hoporlörlü canavar gibi bir alarm mevcut. Temmuz vergisini ödedim ve temiz kağıdını aldım. Kısacası masrafsız ve İkinci sahibini bekliyor. Biricik motorumu eşimin baskısı sebebiyle araba almak için satıyorum.
İlgilenenler için:
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
merhaba arkadaslar bizim motorlarda boya kodu varmıdır varsa neresinde yazar bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Boya kodu bildiğim kadarıyla biryerde yazmıyor. Servisten öğrenebilirsin belki, yada boyacıya gittiğinde çıkarıyorlar aynısını.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Arkadaşlar ben de 2006 siyah GT 250 cometimi satıyorum çünkü pegaso aldım
19binde şu ana kadar sorunsuz bindim,üzülerek ayrılacağım.
0 505 3988566 cebim ilgilenen olursa.
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
bu motorlarda güzel hemde ucuz 250lik honda ve yamaha dan daha seri ve atak hemde aynı fiyata tavsiye ederim
Bu cometçilerin motorları baya bir sorunsuz galiba yaz geldi kendilerini yollara vurdular gene araları ii olsa gerek..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Cadde modundan çıkmış At gibi olmuş Maşallah Ben de böyle birşey düşnüyordum.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
gayet yakısmıs bence comete bu sekil
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sanırım sende bugun yalovadaydın. Kısmet olmadı tanışmak. Orayada bu şekilde yuklu geldim. Hem yakışıklı hem de rahat bir motor oldu çıktı. Allah hyosungu olmayanlara yardım etsin
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Hyosungu olanlar için;
http://www.richardhyosunggvgt.com/
Bu adamda hyolar ile ilgili hemen hemen bütün parçalar var..
ilgilenen arkadaşlara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 PM ----------
Birazda resimlere bakalım motorun hakkını verelim..(cometi olmayanlara)
650 comet hiç fena durmuyor
Bir de üzerine binince hiç de fena gitmiyor :-)650 comet hiç fena durmuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)