Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Eylül 2012, 10:15
He he güzel bir kemik tayfa oluşuyor desenize artık yollarda bir birimizi tanır olduk :D Cete mi olsak
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
konak1 adlı üyeden alıntı
*Slm. arkadaşlar epeydir uğramıyordum
Arka amortisör sorunu olanlar yan sanayi isterlerse ümraniye de mert motora ulaşsınlar.Günlük kullanmama rağmen benimki halen sağlam :
*Arka fren diskim bitti buna başka markaların ki oluyormu var mı deniyen? Sanayide zaman harcamayalım veya farklı bir çözüm olmazsa merkezmotora talim mecburen
*Halen bir orta sehpa uyduramadım :(
*Motor kullanıma bağlı harita gibi oldu boya istiyor.Depo kılıfı temin edebileceğim bir yer lütfen.
url=http://bit.ly/c25MCx]
http://c1209.hizliresim.com/11/5/cpx0s.jpg[/url]
Konak sen ön camı nerde yaptırdın? bende düşüne bilirim
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
07 Eylül 2012, 12:14
Piyale paşada pleksicide yaptırdım.Ama görüntü var boyu ve eni kullanım açısından iyi değil.Orjinal camından gene de iyi teselliyi ordan buluyorum
-
07 Eylül 2012, 12:27
konak1 adlı üyeden alıntı
Piyale paşada pleksicide yaptırdım.Ama görüntü var boyu ve eni kullanım açısından iyi değil.Orjinal camından gene de iyi teselliyi ordan buluyorum
Hıı o zaman gerek yok faydasından cok zararı olmasın da
-
10 Eylül 2012, 09:16
Hafta sonu bakıma girdim ve 12500 km oldu benim motorum Serviste Petronasın tam sentetik 10w50 yağını koydular Motoparka gittim motor cok güzel sakin calışıyor sizin yorumlarınız nedir bu yağ için? Yağ özelikleri
Tüm modern yüksek performanslı 4 zamanlı motorlarda maksimum performans sunan tam sentetik motor yağıdır.
ÖZELLİKLER
Büyük hacimli ve yüksek güçlü motosikletler için uygundur. En yeni teknolojisi zorlu koşullarda (yüksek çalışma sıcaklıkları, yarış, vs.) kullanılmasını uygun kılarken gelişmiş aşınma önleme formülü, tüm mekanik parçalar için maksimum koruma sunar.
Teknik Özellikler
JASO MA-MA2
API SM
http://www.pli-petronas.eu/tr/Browse.aspx?sezione=78
-
10 Eylül 2012, 13:10
Merhabalar arkadaşlar herkese keyifli sürüşler.
Motosikletimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa görüşmek üzere.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90816926/detay
-
10 Eylül 2012, 13:23
-
10 Eylül 2012, 14:04
reis007 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, motorumu almadan önce 3-5 motor araştrmıştım, en son 2 motorda karar vermiştim, birini almıştım, diğeri 2ay üstüne bugün mesaj atmış
tekrar düşünürsen fiyatı düşürdüm vs.
bende burada paylaşayım dedim, çünkü temiz ve aksesuarlı bir motor. 6500den 5850ye düşmüş, 5600-5700 civarı bırakır, bakanlar düşünsün derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0816926/detay/
edit : özcan bey siz burayadamı üyeydiniz
2007den bu yana üyeyim ama son zamanlarda pek aktif değildim siz söyleyince Motosiklet.nette yayınlayayım ilanınızı diye aklıma geldi burda yayınlamak. Açıkcası ilanı ilk koyduğum zamanlar sıkışık bir durumum yoktu o yüzden aklıma gelmedi belkide burda yayınlamak. Tekrar hayırlı olsun motosikletiniz
-
10 Eylül 2012, 14:57
OzCaN35 adlı üyeden alıntı
2007den bu yana üyeyim ama son zamanlarda pek aktif değildim siz söyleyince Motosiklet.nette yayınlayayım ilanınızı diye aklıma geldi burda yayınlamak. Açıkcası ilanı ilk koyduğum zamanlar sıkışık bir durumum yoktu o yüzden aklıma gelmedi belkide burda yayınlamak. Tekrar hayırlı olsun motosikletiniz
Umarın yakın cevrendeki motor arayanlar icin faydalı olur resimlerden oldukca tmeiz gözüküyor.
-
10 Eylül 2012, 15:49
Fotoshop yok motor görüldüğü gibi temiz
-
10 Eylül 2012, 16:46
benim motorumda 50 000 km ye dayandı halen motora anahtar değmedi
bu kawasaki bir başka dostummm
-
10 Eylül 2012, 16:49
bY_aLp adlı üyeden alıntı
benim motorumda 50 000 km ye dayandı halen motora anahtar değmedi
Nice kmler umarım sorun cıkarmaz devam edersin ;) bu motorlarda 50.000 + üzerlerini görmek cok güzel...
-
10 Eylül 2012, 17:15
zenon adlı üyeden alıntı
Nice kmler umarım sorun cıkarmaz devam edersin ;) bu motorlarda 50.000 + üzerlerini görmek cok güzel...
Amin inşallah bu kadar km gitmesi benden çok önceki sahiplerinin faktörü iyi kullanmışlar demekki
bu kawasaki bir başka dostummm
-
11 Eylül 2012, 10:08
bY_aLp adlı üyeden alıntı
Amin inşallah bu kadar km gitmesi benden çok önceki sahiplerinin faktörü
iyi kullanmışlar demekki
Hayır dualarını eksik etme o zaman :D Allah herkeze boyle motor sahiplerinden motor almayı nasip etsin :D
-
12 Eylül 2012, 01:25
OzCaN35 adlı üyeden alıntı
Gerçekten çok temiz bi motosiklet. Karbüratörlü olmasa arkadaşa alabilirdim bunu. Enjeksiyonlu ve dijital göstergeli olanlarından bakıyoruz
-
12 Eylül 2012, 12:45
Comet alan satmıyor galiba :D adam akılı bir Comet bulamadık :D
-
12 Eylül 2012, 13:47
UNdocab adlı üyeden alıntı
Gerçekten çok temiz bi motosiklet. Karbüratörlü olmasa arkadaşa alabilirdim bunu. Enjeksiyonlu ve dijital göstergeli olanlarından bakıyoruz
Umarım bulursunuz istediğiniz gibi bir motosiklet. Ancak karbüratörlüden çekinceniz neden onu anlayamadım? Yakıtı daha fazla diyemi? Şöyle söyliyeyim kısa bir süre önce ölçüm yapmıştım. Yola çıkarken depoyu fulleyip tam 101-102 km sonra tekrar fulledim ve 3.6 lt yakıt aldı ve yolculuk esnasında hızımda 70-80 değil 110-120 civarıydı. Yani yakıttan dolayı çekiniyosanız diye bu kadar açıklama yaptım İyi günler
-
12 Eylül 2012, 13:57
benim comet de karburatorlu, 4-5 bin deviri gecmeden kullandigim zaman (arasira gazi aciyoruz tabiki) 3.25 gibi bir degeri yakaliyorum. Sehiricinde de yetiyor bu devirler.
-
12 Eylül 2012, 14:03
benim gözümde satılık olan hyonun fiyatı abartılmış.. piyasası belli o motorların.. ama her malın bir alıcısı vardır muhakkkak....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Eylül 2012, 19:09
arkadaşlar küçük bir iki aksilikten dolayı bir süredir aktif olamıyorum. en kısa zaman zarfında yanınıza katılacağım saygılar hepinize.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Eylül 2012, 20:59
İlândaki motosiklet güzel ama o fiyat karbüratörlü bi model için çok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler