abi iyi günlerde kullan korktuğumun aksine biraz kısalabilirmiş aslında.
peki kullanımı nasıl. 2 kişi rahatmı ??
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Canta biraz daha one takılıp o mesage yarlana bilir. alta ileri geri takmaya yardımcı olcak sekilde mi acaba?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
kardeş çok düşündüm,nikelajcıya götürüp asite batırtıp nikelajını soydurup siyaha boyatmayı ama onunla uğraşacak vakit bende nerdeeee.çok da güzel olurdu aslında.sonra dedimki zaten senede bir kere,festivalden festivale 3-4 gün kullanacağım,bırak böyle kalsın.
sağ kardeş.aslında 2-3 cm.daha kısa olsa cillop olurmuş ama bence sorun yok,tekrar çok teşekkürler.2 kişi denemedik ama rahat olacağı kesin.
değil işte,alta göre ayarladığımız için böyle oldu.alt çanta tutacakların iyi ve sağlam bir şekilde tutması lazım ki,yolculuk sırasında herhangi birşey olmasın.en iyi bu şekilde oldu kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
arkadaşlar bende artık aranıza katıldım motorumu nasipse salı gönü alıcam kullanıcısıyla anlaştık vizesini yaptırıp vericek 4250 tl ye aldım 2006 model 19 000 km de fakat motoru boş a alamadım bu genel bir sıkıntımıdır acaba sizlerdede var mı bu sorun motor durdugu yerde bosa geçmiyor biraz yürürken geçiyor bide sormak istediğim birşey daha var vites kolundaki kauçuk malzemeyi nereden bulabilirim
hoşgeldin hayırlı olsun motosikletin, kazasız belasız sürüşler!!
boşa geçmeme sıkıntısı yaygın ama motorun yağıyla doğrudan alakalı. En azından hafif gaz verip 3000-4000 devire çıktığında geçmesi lazım. Yoksa bi yağını değiştirsen fena olmaz gibi. Ben motoru ilk aldığımda hareket etsem de nazlana nazlana geçiyordu, sonra yağı değiştirince azaldı ısınınca yapmaya başladı sadece, şimdi de tam sentetik castrol koydum tamamen kurtuldum...
Biraz neşelenelim baktım apartmanın önünde dolanıyo, kaskı gidona asıp gidim bi süt aliyim kerataya dedim, paşam kurulmuş hemen
ilk işim yağı değiştirmek olcak fakat bu vites kolundaki kaucuk için ne yapabilirim internet üzerinden yedek parça alabileceğim bi site falan var mı
kuralkan.net sitesine üye ol. Online olarak alabilirsin. Fakat kargo sana değil en yakın servise oluyor gidip oradan alman gerekiyor.
Ayakkabıya zarar vermeyecek uygun plastik birşey de uydurabilirsin. İllaki orjinali olacak diye bi kaide yok.
bu yeni modellerin arka tutacağı 2 parça eski kasalara bunu kullanabiliyoz mu çnkü fiyatlarına baktım da baya bi fark var iki parça olanı alıp takmak daha mantıklı aa uyar mı?
hacı renk çok güzel olmuş bi monster diesel havası yok değil ;) güle güle kullan. bence photoshopla jantları da bu şekilde yap, beğenirsen onları da boyarsın. kaliperler de kırmızı olabilir belki.
musluk borusu kullanabilirsin. veya elektrik bantıyla da sarabilirsin. ben öyle yaptım.
anlamam mı ya, hayalimdeki motor =) valla çok özeniyorum senin şu uğraşına ama o azim bende pek yok. ben de üstten siyah çizgi çekip bumblebee havası veriyim diyorum aldığımdan beri ama bi türlü fırsat bulamadım. çatalları da motorun kendi renginde yapmak istiyorum ama bilmiyorum mümkün mü.
bakalım gaza getirebilecek miyim? =)
not: bi ton verip ama düzgün bir fotoğraf çekemeyen telefonunu kullandığı için zenon'a teşekkür ederim.
şeritler 3 parçalı kırmızı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
çatal dediğin arka teker bağlantısı mı ? o kısmı anlayamadım.. şerite gelince avcılar da bu işlerle ilgilenen biri var oraya götürüp ne istediğini söylersen kesinlikle yardımcı olacaktır.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
bu çanta demirlerini herkes kendi imkanlarıyla mı yaptırıyo bunun hazır satılanı yok mu varsa nereden temin edebilirim acaba bende almak istiyorum da...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ya benim aklıma bişey takıldı. bizim motorlarda (2008 öncesi) yakıt uyarı ışığı var mı? şimdiye kadar hep biraz azalınca tekrar doldurarak tam depoyla dolaştım. ama yakıt katkısı alıcam ve depoyu iyice boşaltıp yeni benzine onu ekleyip tüm depoyu tekrar onla bitircem. bunu uzun yolda yapıcağım için kaç km giderim tam hesaplayamıyorum. ışık oluyosa baya kolaylaşıcak işim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
ben de öyle düşünmüştüm. 350de fullerim ben yine. garanti olsun bu arada az da olsa bi eğim olsa yokuş çıkarken 6bin devirden sonra(topkapıdan m.köy yönüne giderken örneğin) tekleme yapıyo 100ün üzerine çıkmıyo ve giderek 80e kadar yavaşlıyo. karbüratör, hava filtresi yeni temizlendi. bujiler de yeni değişti. çift tırnaklı takmış eleman. ama standart bişey sanırım 15 lira aldı tanesine. ondan yapıyo olabilir mi? iridyum almayı düşünüyorum. yakıt katkısını da bu yüzden kullanmayı düşünüyorum zaten. temizler düzelir belki diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)