Beklerim....Alış veriş olmasada misafirimiz olursunuz
Beklerim....Alış veriş olmasada misafirimiz olursunuz
Sendeki neden geri dogru sarkmış gibi duruyor birde yukarde leylek gibi :D buda oyle de ben mi yanlış görüyorum koltuga biraz daha yakın biraz daha aşagada daha iyi olur kanımca boyle olması arkadan tutmak icin avantaj olabilirarka basamaklara tutmakta yan canta falan takıldıgında ve cok yuklediginde destek olması acısından avantaş olur gibi geliyor :D çok mu şey istiyorum :D sen bir yaptır maliyetini öğrenelim de bakalım duruma sonra :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
BUDA AYNI ASLINDA ama resimi tam boy göremediğimiz için yanılıyoruz.fark ettiysen çanta bile tam görünmüyor.
birde tam dolu iken sıkıntı olmaz . şöyleki. bağlantı yerleri zaten motorun ana hatlarında yolcu tutunma demirinin bağlı olduğu kolona bağlanıyor ) seninde söylediğin gibi şu anya yolcu tutunma demiri olarakta kullanılıyor. ama biraz daha kısala bilir
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ali mesajını cevapladım kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Teşekkür ederim Bora Abi....
Bu ara sarı civciv gitti...._oXXo_ ya hayırlı uğurlu olsun...güle güle kazasız günlerde inşallah...
Yabancıya gitmesin modunda :D hadi verenede alanada hayırlı olsun :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
her iki tarafa da hayırlı olsun.
teşekkurler arkadaşlar. gt 3 oldu
kırmızı siyah sarı
değiş değiş kullanırız artık ))
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:38 ----------
gençler ve kendini genç hissedenler
bir bilgiye ihtiyaç duymaktayım. konu lastik
yeni motorumuz için lastik bakıyoruz fakat ikilemde kaldım
michelin pilot power yada metzeller roadtec z6
netten baktığım kadarı ile fiyatlar hemen hemen aynı
yanlız michelin da 160/70/17 yok 160/60/17 var metzeller ise 160/70/17 ye 120/70/17 mevcut
siz hangisini tavsiye edersiniz yardımlarınızı esirgemeyiniz
saygılar .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kardeş,orjinal ölçüleri bunlar değilki.
abi ikinci bir iklemde o. 110 yerine 120 takmak 150 yerine 160 takmak ne gibi sıkıntılara yol acar. yada ne gibi avantajlara.??
birde michelin da 110 zaten yok orjinal olcude alacaksak mecburen metzeller alacağız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
geniş lastikte fren ve viraj emniyetin artarken,yakıt artar ve ivmelenme düşer.ayrıca özellikle ön kalın olursa direksiyon biraz ağırlaşır.ben SHİNKO'dan memnunum.biraz geç ısınan bir lastik,ama ısınınca bence sorun yok ve ıslakta dikkat etmek gerekir.arkadaşlar,motorlarının her yeriyle oynuyor,yok dişli değişimi,yok egzoz değişimi yok xenon.ben orjinallikten yanayım.bunu tasarlayan mühendisler herşeyini hesaplayarak üretiliyor.eğer geniş lastik gerekseydi niye öyle takmasınlar ki.demekki bu motorun gücüne bu lastik uyuyor.mesela şunu anlarım:daha iyi frenleme için kaliteli balata takarsın,bu olur.bu benim fikrim.
abi haklısın. ama işte sorun o acemi arkadaşlar kullanacak. onun için en azından arkada geniş lastık olsa iyi olmazmı ? gerçi shinko larıda araştırmak lazım. siyah motorda shinko lar var. mantıklı olabilir. sonuçta yazın kullanacaklar motorları )
adanada shinko mazası varmı . ) o tarafa bi gezi yapalım ))
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kardeş,eğer gürsel memnun olmasaydı tekrar neden SHİNKO taksın ki.burada mağazası yok,motorsiklet parçaları satan yerde satılıyor.
topcase demirinden bir haber varmı ? sanırım haftaya sonuçlanır.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)