İkinci diskin takılması için yer var fakat takılabilmesi çok meşakkatli, ben bir ara düşünüp vazgeçmiştim. Yapabilen çıkarsa ne mutlu ona, bizide haberdar ediniz
İkinci diskin takılması için yer var fakat takılabilmesi çok meşakkatli, ben bir ara düşünüp vazgeçmiştim. Yapabilen çıkarsa ne mutlu ona, bizide haberdar ediniz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
lucasın dediğin gibi meşakkatliymiş...Bi iki ustaya sordum...Ama dur bakalım...Modifikasyon da sınır yoktur bilirsiniz...Bu arada far çeşitlerine şöyle bi baktım da pek bi çeşit bulamadım.Bulabileceğim bi net adresi veya yer var mı bildiğiniz?Ama istediğimi bulamazsam aklımda enterasan bi iki çeşit de yok değil hani
Neden ikinci disk ?
Yarışmı yapacaksınız ? 200 üstü hızlaramı çıkıyor bu motor ?
Yanlış bilgileriniz olduğunu düşünüyorum arkadaşlar.
Ayrıca comet in frenajı cok cok iyi.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
amaç yarış yapmak veya 200 üstüne çıkmak değil...Yada motorun frenajı kötü demiyorum...O zaman şöyle bir soru sorayım ...ikinci bir fren diski takılınca frenaj açısından daha güvenli olur mu olmaz mı? (zaten bu gidişle yaptırmayacağım heraldeneyse herkese kolay gelsin...
Frenlerin kötü olduğundan bahsetmedik hiç birimiz Sadece neden daha iyi olabilecekse yapmayalım düşüncesi içerisindeyiz. Ama zahmetli olduğundan vazgeçtim. Frenlerden memnun olmasaydım zaten zahmetli veya pahalı olsa dahi yapardım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------
Google amca da acerbis kafa grenajı olarak arattır. Bir sürü modeli var.
Hayır kimseye birşeyleri ispatlamak zorunda değilim. Helede bilmediği bir konuda profösör edasında konuşan insanlarla asla tartışmak istemıyorum.
Ama illaki ısrar ediyorsan çif disk olayını o çok ıyı bildiğin fizik kuralları ıle açıklarsan bende aydınlanmış cahillikten kurtulmuş olurum.
Beynimin içinde misin? Neyi ne kadar bildiğimi neye göre belirliyorsun? Beni ne kadar tanıyorsun ki hakkımda yorum yapabiliyorsun? Saygısızlık etmedim, saygı duydugum bir insan olduğun için. Yanılmışım sanırım.Nedir bu agresifliğin sebebi onu da çözemedim bu saatten sonra çözme gereği de duymuyorum. Çok derin bilgilerinizle aydınlatıcı mesajlarınızı okur yorum yapmam bir daha.
Kendi yazdığından haberin yok. Fizik bilen sensin kural bilen sensin konuşan da sen.Madem bi halt bilmiyorsun ne demeye fizikden bahsediyorsun....
Gereksiz bir polemik konusu olduğu için Hayır kimseye birşeyleri ispatlamak zorunda değilim diye başlayan bir cümle ila başladım konuşmama.
Ayrıca hiç de agresif değilim. Sen gergin olmalısın.
Neyse sorun değil tanımasamda sevdiğim bir arkadaşsın. Kırıcı oldumsa özürdilerim.
Ben de fizik profesörü değilim ama çift diskin daha iyi frenaj yapabilmesini açıklamak için herhalde profesör olmaya gerek yok.
Çift disk çift sürtünme alanı demektir. Sürtünme alanı arttıkça da tutunma fazlalaşacaktır. İşte bu kadar basit.
Ha şimdi çift disk illa tek diskten iyimidir dersen olmayabilir. Çünkü sürtünmeyi sadece alan belirlemez. Tutunan yüzeyler de etkiler.(Mesela balatanın kalitesi) Ya da uygulanan baskı kuvveti.
Neyse sonuç olarak basit bir mantığa sahip kuralı da fizik profesörlerine açıklatmaya gerek yok :-)
Arka çanta tutacağı işini halledemedim memleketimde bukadar becerikli usta yok elinde olan gönderebilecek bir vatandaş varmı.
seT By eXe
Orjinali siyah değil aslında, ruhsatta her ne kadar siyah yazsada çok koyu lacivert. Ben aylarca siyah gözüyle bakmıştım ki eşim aa bu koyu lacivert demesiyle uyanmıştık Çok dikkatli bakmazsanız lacivert olduğu belli olmuyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 PM ----------
Hocam üstüne gitme kızıyo sonra Biz giriyoduk birbirimize çayla falan kandırdı beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------
Harbitürk yaptı hala resim yükleyecek diye bekliyoruz. Hatta gönderecekti bana ama bekliyoruz
merhaba lucas sende fren balatası bulunurmu??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)