Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Haziran 2012, 16:14
zenon adlı üyeden alıntı
o kalıptan bende istiyorum mümkün müdür?
ZENON şu anda yaptıracak birini arıyoruz.( temiz iş yapacak ). bulur bulmaz burdan paylaşırım. fiyatıda söylerim. beğenirseniz yaptırırır yollarız sizlerede. neden olmasın )
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 17:55
yav cometciler daha oturaklı yaşlı başlı kişiler( chronix hariç :D ) ben burada takılayım diyorum da sizin burası da çok sakin arkadaş hiç hareket yok.
-
11 Haziran 2012, 17:58
UNdocab adlı üyeden alıntı
yav cometciler daha oturaklı yaşlı başlı kişiler( chronix hariç :D ) ben burada takılayım diyorum da sizin burası da çok sakin arkadaş hiç hareket yok.
dediğin gibi yaş kemale erince insan sakinlik dinginlik istiyo. kalabalık götürmüyo çekemiyo insan ))
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
11 Haziran 2012, 18:02
Kafa kağıdım 28, aslında 29, metabolizma yaşım 24. Sol ayağım 19 yaşında.
İşbu sebeple R aldım :D
-
11 Haziran 2012, 18:34
neyse =D. ruhum 19 yaşım 29 bedenim 39, adrenalin salgılamazsam kalbim durur olm benim
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
11 Haziran 2012, 20:03
Chronix adlı üyeden alıntı
neyse =D. ruhum 19 yaşım 29 bedenim 39, adrenalin salgılamazsam kalbim durur olm benim
olm birak ya kafan beyaz sac dolu.
---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Bi ara toplanalim burdaki arkadaslar olarak. Cay cekirdek bulusmasi yapalim:-)
-
11 Haziran 2012, 20:54
olm birak ya kafan beyaz sac dolu.
---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Bi ara toplanalim burdaki arkadaslar olarak. Cay cekirdek bulusmasi yapalim:-)
R cılardan iş yok nakedcilarla toplanak iyi olur ama once undo sen işlerini ayarla olgun tarafın önce iş demesin
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
12 Haziran 2012, 00:13
Diego dur. Zaten ortalık karışık
-
12 Haziran 2012, 09:52
-
12 Haziran 2012, 15:11
tekrar geçmiş olsun bu tarafa yakın toplaşırsanız şu anda 2 yakın gelecekte 3 comet bizde katılırız . bu arada 1 adet comet aramaktayız bilgisi gördüsü olan varsa haber beklerim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Haziran 2012, 16:00
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
tekrar geçmiş olsun bu tarafa yakın toplaşırsanız şu anda 2 yakın gelecekte 3 comet bizde katılırız
. bu arada 1 adet comet aramaktayız bilgisi gördüsü olan varsa haber beklerim
31 Ağustos gecesi aladağlara doğru yola çıkıcaz sizinle de görüşüp bir çayınızı içeriz inş.
Two Against the World
-
12 Haziran 2012, 16:35
31 Ağustos gecesi aladağlara doğru yola çıkıcaz sizinle de görüşüp bir çayınızı içeriz inş.
TABİKİ kaç gün kalmayı düşünüyorsunuz??
hatta pazar günü hala kampta olursanız yanınıza bile gelir bizde pazar gezimizi yapmış oluruz )
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
12 Haziran 2012, 16:37
Bu benim aklıma gelmedi ha :D süper olur ha :D 2 Eylül görüşelim o zaman :D
-
12 Haziran 2012, 18:31
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
TABİKİ kaç gün kalmayı düşünüyorsunuz??
hatta pazar günü hala kampta olursanız yanınıza bile gelir bizde pazar gezimizi yapmış oluruz
)
valla hocam muhtemelen ilk durağımız kapadokya olacak 2-3 eylül gibi de aladağlar milli parkındayız orada da en az 2 gün kalmayı planlıyoruz.
Two Against the World
-
12 Haziran 2012, 23:14
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,MANAVGAT'ta yapılan festivale,gurup arkadaşlarımızla beraber,sağ salim gittik-döndük.ADANA-MANAVGAT-ADANA=1180 km.yol yaptık.giderkende,gelirkende,90-110 km.hız aralığında+full yük+kızımla beraber,gidişte 1 depo,gelişte 1 depo yakıt yaktım.toplamda 150 tl.yaktı.yakmıyor bu motor.bu da evden çıkarken ki resmimiz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
13 Haziran 2012, 00:39
arkadaşlar malum naked ve r motor olarak tamamen aynı hatta kuyruk depo camurluk vs de aynı benım merak ettiğim km okuyucuları vs de aynımı mesela nakedler analog gosterge r diğital şimdi benim R daki gösterge far vs leri nakede takabilirmiyim.yani bunlarında soketi birbirine uyarmı yoksa komple yenı elektrık tesısatımı almam gerek neden sordunuz derseniz r dan vazgecemıyorum ama bir yerdede naked buldum uygun fıyatlı rengide istediğm renk değiştirsem uyarmı renk için aynı renge boya demeyin ruhsat vs işlemleri ve bunun için ugrasma işlemlerini yapamam ayrıca naked motor süper ötesi temizlikte en az 3sene binerim.
( bu arada bir adam motora bu kadarmı yakışır sana her motor yakışıyor bora abi antepe geldiğinde beklerim )
-
13 Haziran 2012, 08:07
Adana İl Temsilcisi
fearlesboyy kardeş teşekkür ederim.ANTEP'e gelirsem tabii ki görüşürüz.
analog göstergeli motosiklete digital km. saati olmaz.çünkü o digital saatin işleyişi için,bazı farklı elektronik donanımlar gerekli.mesela,analog km.saatini çalıştıran,ön tekerde göbeğe bağlı bir makara var.bu makara dönerken bir çelik mili de döndürerek km.ye hız bilgisi veriyor,digitallerde de dönme hızını elektronik sinyal olarak gönderen bir kablo var.fakat digitallerin okuyucusunu alır takarsan o zaman olur.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
13 Haziran 2012, 08:44
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,MANAVGAT'ta yapılan festivale,gurup arkadaşlarımızla beraber,sağ salim gittik-döndük.ADANA-MANAVGAT-ADANA=1180 km.yol yaptık.giderkende,gelirkende,90-110 km.hız aralığında+full yük+kızımla beraber,gidişte 1 depo,gelişte 1 depo yakıt yaktım.toplamda 150 tl.yaktı.yakmıyor bu motor.bu da evden çıkarken ki resmimiz.
http://img5.ressim.net/out.php/i5799715_dscn1077-jpg
Bora Abi valla full+full olmuş :D masallah :D arkadaki arkadaşın omuzları kopmuştur ama birde sırtında yuk var tebrikler.
-
13 Haziran 2012, 10:07
fearlesboyy kardeş teşekkür ederim.ANTEP'e gelirsem tabii ki görüşürüz.
analog göstergeli motosiklete digital km. saati olmaz.çünkü o digital saatin işleyişi için,bazı farklı elektronik donanımlar gerekli.mesela,analog km.saatini çalıştıran,ön tekerde göbeğe bağlı bir makara var.bu makara dönerken bir çelik mili de döndürerek km.ye hız bilgisi veriyor,digitallerde de dönme hızını elektronik sinyal olarak gönderen bir kablo var.fakat digitallerin okuyucusunu alır takarsan o zaman olur.
oyle tabıkı bora abı km saatı konusunda hem fıkırınız r larda dıjıtal okuyucu var ön sol tarafta onu değiştiricemde ama bence ozaman devir saatinin taklosuda değişmeli analoglarda sanırım o aynı hız gostergesı gıbı telli ama digitallerde devır satı telı yok (yada varda benmı dıkkat etmedım : ))
-
13 Haziran 2012, 11:20
zenon adlı üyeden alıntı
Bu benim aklıma gelmedi ha :D süper olur ha :D 2 Eylül görüşelim o zaman :D
buraya kadar gelecekseniz illaki görüşeceğiz )
valla hocam muhtemelen ilk durağımız kapadokya olacak 2-3 eylül gibi de aladağlar milli parkındayız orada da en az 2 gün kalmayı planlıyoruz.
o zaman şöyle yapabiliriz. 2 eylül niğdeye geçerken burda mola verirsiniz. niğdeye kadar sizinle beraber teker çeviririz)
demokrasi ve çareleri ))
---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:17 ----------
http://img5.ressim.net/out.php/i5799715_dscn1077-jpg
abi gezi resimlerini merakla bekliyorum. bu arada çanta demiri şu anda ustada yapım aşamasında en kısa sürede bilgi aktaracağım sana.
birde bir soru soruyum. benzin ışığı yanmaya başlayınca kaç km gittin.
bu soruya hala cevap bulamadım. benzin ışığım yanınca riske girmek istemiyorum benzinlik aramaya başlıyorum ama her yerdende benzin alınmaz. nasıl çözeceğim sorunu bilmiyorum ..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler