selam comet tayfası
Motosikletiniz için güzel bi örnek vereyim şu hale getirin motosikleti çok güzel oluyor.
Ortam inan musait değildi resim çekmek için Ellerim falan hep yağ oldu. olmak zorunda kaldım yani
Anlatıyım cok basit ve sadece kendın yaparsan 20 TL
1. Önce Amorsitörleri motosikletten ayırmak icin Fren kaliperi Camurluk ve lastiği sökuyoruz
2. Amorsitörlerin en altında ALyan vida var onu az bişey gevşetiyoruz onu gevşetmeden üstten acmaya calısmayın.
3. Gevsettıkten sonra ustü 17 anahtarla acıyoruz
4. içinin yagını boşaltıyoruz. ( istersenız yay 'ı ve iç pistonu sökebilirsiniz. Üst kapagın oturdugu yıne 17 anahtarla acılan aşa uzanan saplama ve yayı tutan somunu sökün korkmayın fırlamıyor (: )
5. Yag bosaldıktan sonra ben benzinle içini çalkaladım keçelere zarar verirmi vermezmi bilgim yok şansıma vermedi sanırım suan lık bişey yok sizde sansınızı denemek istersenız calkalayın iyice temizleniyor içi
6. Shell'in Fork oil 10 W sini aldım 5 cok yumusak 15 cok sert bizim için ideali 10 W İstanbul Eski Sanayi de Castrol ( Sanayi mahallesi ) var orada bulabılırsınız 20 lira.
7. Her amorsitöre 425 Gram Enjektörle ölçerek koyduk.
sonuç mukemmel. Sormak istediginiz eksik bişey varsa kusura bakmayın geç oldu türkçe de yarım yamalak oldu
He unutmadan en alttaki alyan vidaları cok gevşetmeyin sonra sıkarken içindekini tutmuyor yukardan pistonu aşa dogru bastırmanız gerekıyor..
Kolay gelsin.
....
_oXXo_ barbaros at şu resimleri artık şuraya kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yeni kaskım ve yeni motorum la bir foto
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
@Zenon Yakıyorsun hocam maşallah
....
abi fotoları konu olarak eklemiştim. araya kaynadı sanırım.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...250-siyah.html
bir göz at istersen.
zenon hayırlı olsun yeniden.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
birde resimlerde şu güzelim kırmızılar pembemsi cıkmasa motorumdan şuphelenecem )
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
eyvallah barbaros kardeş,şimdi baktım ve yorum ekledim resimlere.tekrar hayırlı olsun.teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hyosung gt250 için furç takımı nerden bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi_? malzemeyi bulmadan gidonu sökmek istemiyorum rulmanlar dagılıp çıkarsa bulana kadar motorsuz kalamam
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
furş takımı amortisörün üst kısmı ile gidon bağlantı arasındaki bilya takımı sanırım,ben öyle biliyorum en azından
beyler,
amotisörlerinize iyi bakın. zenon arkadaşımızın 5000 km de bozulan arka amortisörünü kuralkan sadece kullanıcıdan dolayı bozulacağını düşünüp prosedür değiştirmiş.. yani 1000 km sonra bile bozulan arka amortisörünüzü kuralkan kullanıcı hatası olduğunu söyleyip hatta amortisöre bakmayı gerek bile duymayıp değiştirmiyor..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
sabah sabah bi gözümüz gönlümüz açılsın dedim =)
Sayın yetkili,
Bu kullandığım ilk motorum değil ama inanın lanet ettim bu kadar kişiye özel garanti süreci süren bir kuruluş olamaz. Garanti dediğiniz şey neyi kapsıyor? Motorum garantisi var diye sevinmeyim boşuna.
Sabit AKSU
From: STKanuni Müşteri Hizmetleri [mailto:stkanuni@stkanuni.com.tr]
Sent: Wednesday, May 30, 2012 10:02 AM
To: Sabit Aksu
Subject: Sabit Aksu
Sayın Müşterimiz,
Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; başvurunun red gerekçesi servisimize bildirilmiş olup, arzu ederseniz servisimiz ile irtibata geçerek konu hakkında gerekli ve detaylı bilgileri alabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web: www.stkanuni.com.tr
From: Sabit Aksu
Sent: Wednesday, May 30, 2012 9:39 AM
To: stkanuni@stkanuni.com.tr
Subject: RE: Sabit Aksu
Sayın Yetkili,
Henüz 6300 km de olan garantisi devam eden, Yetkili servisinizin parça sorunudur dediği bir parçayı incelemeden neye istinaden RED ederisiniz? Kaza, çarpma gibi bir sorunu olmadan bozulan ayıplı ürününüzü ben neden maddi olarak karşılıyorum.
Tekrar dile getiriyorum gerekli işlemin garanti kapsamından değişmesini talep ediyorum.
Saygılarımla,
Sabit AKSU
From: STKanuni Müşteri Hizmetleri [mailto:stkanuni@stkanuni.com.tr]
Sent: Wednesday, May 30, 2012 9:32 AM
To: Sabit Aksu
Subject: Sabit Aksu
Sayın Müşterimiz,
Öncelikle STKanuni’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; aracınız için yetkili servisimiz Motopark 25.05.2012 tarihinde garanti kapsamında gerekli olan parçaların başvurusunda bulunmuş olup, ilgili birimler tarafından red edilmiştir. Buna istinaden arzu ederseniz aracınız için gerekli olan parçaların ücretli olarak siparişini verebilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web: www.stkanuni.com.tr
Sent: Wednesday, May 30, 2012 8:56 AM
To: kanuni@kanuni.com.tr
Subject: RE: Garanti Talebindeki saçmalık
İyi Günler;
Daha Kore’den cevap geliyor siz cevap veremiyorsunuz!... Bu kadar mı acizsiniz bir mail atamıyorsunuz.
Sabit AKSU
Sent: Tuesday, May 29, 2012 3:51 PM
To: 'kanuni@kanuni.com.tr'
Subject: Garanti Talebindeki saçmalık
İyi Günler,
Henüz 6300 km olan garantisi devam eden motorumun arka amortisörü patmıştır. Moto Park servisi aracılığı ile garantiden değişmesi üzerine talepte bulundum nasıl bir zihniyettir ki ustanızın garantiden değişmesi gerekir dediği bir parçayı bakmadan garanti dışı kullanıcı hatası dersiniz?
Bozulan parçanın garantiden değişmesini talep ediyorum.
İyi çalışmalar,
Sabit AKSU
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ne şerefli bir kuruluştur bu Kuralkan.. hyosung sahipleri cidden laf olsun diye söylemiyorum ama bizim motorlarımız öksüz
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
son iki maile cevap vermemişler.... tüketici hakem heyetiyle ihtar yollatsan?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)