ya evet. ben alana kadar terkos yağmur stoklarını doldursun da sonrasında yine bi mojave kurağına razıyım.
teşekkur ederim abi. pazar günü talihsiz bir olay olmazsa adanadayız.
bu arada gürsel abi ile görüştüm sanırım geziyi iptal etmişsiniz hem sevindim(kendi adımıza) hem üzüldüm ( bizim yüzümüzden iptal ettiniz) teşekkürler tekrardan.
tşk ederim yanlız gezmekten sıkılmıştım )
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaşlar 2012 comet için ön cam araştırıyorum,özel cam yapan yer varmı bildiğiniz ?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Ön cam için şaşmaz'a gittim ama kalıp yok vsvs nedenlerle yapamayız dediler.Motorcunun birinden ön cam aldım.Hırdavatçıdan da aparatlar ayarladım, 1-2 saat uğraştıktan sonra harika bişey ortaya çıktı.Bana maliyeti tam 19 TL.Rüzgar sorunum ortadan kallktı,resim ekleyeceğim.
evet kardeş resimleri bekliyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
üst iki tane somunu değiştireceğim hep köşeli somun vardı,özel somun bulursam değiştirim.
Zevkmeselsi ama onu ben sevmiyorum givi nin gider nakedlar icin olan modeli ama var olurmu bilmiyorum.
Birde benim arka amortisor hakkın rahmetine erişti naisl oldu bilmiyorum ama 5 li kademimin 4 üncüsüne cıkarmıştık en ustun bir altı yani nasil olduysa dun sabah park halinde yerde yag gibi benzin gibi bir sıvı gordum çok umursamadım ama neden olur berakte ettim iş cıkışı otoparktada az mikatrda gördüm motordan geliyor sandim Chronix e sordum fazla yag koydularsa tahliyeden atıyordur helede motoru zorladıysan dedi ok dedim sonra 1 satlik gece sürdükten sonra motor tavsan gibi zıplamaya basladı hızlı giderken derin cukurlardan neredeyse ustun atarcasına zıplayınca yağın akibeti cözüldü süspansiyonu kaybettik şimdi bir süspansiyon almam lazım arkadas 38.000 km cbf ile yol yaptım toplam bu kadar masraf etmedim uyuz oldum valla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
Valla super olmuş motorda şasedeki reflaktör dışında super olmuş bence
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ARKA AMORTİSOR GRANTİDEKİ MOTORDA GARANTİ KAPSAMINA GİRER Mİ?
ben biliyorum ama yazsam mı bilemedim burdan tüyolar alabilirsin
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
LAn motorunuz dandik laf sonuyorsun sana uydum aldım bu motoru zaten konuşma sökücem amortisörünü bak... CBF ile iki kişi nerelerden ne şekilde gectim birşey olmadı 1000 km de mi gider olum...
gençler
az biraz bakınsana.
chronix sen bakmasanda olur senin göstergeler eski )
benım depo 50 liraya dolmakta bunun yanında 220-230 km de depo ikaz vermekte . yani yanıp sönmekte.
şimdi istanbuldan gelirken 120 lira ile 700 km yol yaptım yanlışım yoksa 19 kuruş yakıyordu. şimdi ise 20 kuruş gibi . bu okadar büyük sıkıntı değil. sizlerin yakıt durumu nedir. ve depo sinyal vermeye başlayınca kaç km daha surebilirim.
birde küçük bir hesap yapınca 50 liraya yaklasık 12 litre benzin alınır. bizim depolar 17 litre ise kalan 5 litre ile 100 km daha yapmam lazımdır. doğru bir hesapmı yapıyorum. gecenin bir koru motor itelemeyelim
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hala söylüyorum benim motorum 100 km de 5 lt yaksın duvara asar dekoratif eşya niyetine kullanırım hocam senin motor enjeksiyonlu 100-110 Km/Hz da maximum 3-5 lt yakar 5 lt için tam gaz gitmen lazım. hem benim göstergem eski değil terbiyesiz ışık yanıp sönmeye başladığında deponda 3.5-4 lt benzin kalıyor onunla da 100 km rahat gidersin..
arkada olan sen misin be adam.. (CBF) kaç bin km boyunca o amortisörü o şekilde kullanıyorsun
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)