Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı onursakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.
    abi senin tamircinin işleri gevşek heralde bu aralar... krank mili yamulur mu hiç, hadi yamuldu, düzeltilince randıman verir mi hiç...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    onursakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi senin tamircinin işleri gevşek heralde bu aralar... krank mili yamulur mu hiç, hadi yamuldu, düzeltilince randıman verir mi hiç...
    ya valla inan hiç bilmiyorum. yolda kalınca elimde iki numara vardı. biri istanbulun diğer ucunda olduğu için bunu çağırdım. onun dükkana çektikten sonra başka tamircileri kapı kapı dolaşıp nesi var nası yaparız diye sorcak vaktim de olmadığından buna çalışsın da napıyosan yap artık dedim. bakıcaz artık randıman vermezse başına ekşiycem elemanın.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 - NC 700 X
    Ardadaslar merhaba,
    2007 model Comet'imi dun muayene icin Tuvturk'e goturdum. Orjinal olmayan bir egsozt takili oldugu icin agir kusurlu raporu verdiler ve muayeneden gecirmediler.
    Orjinal egzostla yeniden muayeneye gitmem icin 1 ay surem var. Motorun benden onceki sahibi orj. egzostu tutmamis, bu nedenle kendisinden de alamiyorum.
    Aramizda egzostunu degistirmis ve orjinalini deposunda tutan uye var midir? Istanbul'da olup, kisa sureli odunc verebilecek (istenirse kimligimi birakabilirim) arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
    Simdiden tesekkurler.

Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı BSC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ardadaslar merhaba,
    2007 model Comet'imi dun muayene icin Tuvturk'e goturdum. Orjinal olmayan bir egsozt takili oldugu icin agir kusurlu raporu verdiler ve muayeneden gecirmediler.
    Orjinal egzostla yeniden muayeneye gitmem icin 1 ay surem var. Motorun benden onceki sahibi orj. egzostu tutmamis, bu nedenle kendisinden de alamiyorum.
    Aramizda egzostunu degistirmis ve orjinalini deposunda tutan uye var midir? Istanbul'da olup, kisa sureli odunc verebilecek (istenirse kimligimi birakabilirim) arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
    Simdiden tesekkurler.
    bende yoshimura var esenyurttaki istasyonda hiç sorun çıkmadan geçti muayeneden. oraya gidebilme şansın var mı bilmiyorum ama bilgin olsun.

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    bende yoshimura var esenyurttaki istasyonda hiç sorun çıkmadan geçti muayeneden. oraya gidebilme şansın var mı bilmiyorum ama bilgin olsun.
    muayeneden bir kez kalırsa ikinciye aynı yere gitmesi gerekiyor.
    İkincilik kaybedenler içindir...

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.
    Krank milinin yamulmasına ve tornaya giderek tekrar düzelttirmesi bana da tuaf geldi ama denize düşen yılana sarılır olmuş senin ki. Umarım eski performansına kavuşur. Çıktığında sıkıntısız binersin. Bayağı masraf çıkartmış olmalı. Bizlere neler yapıldı ne kadar tuttu paylaşırsan sevinirim. Bende arabayla kaza yaptığımda aynı duyguları yaşamıştım seninle. Bir zaman sonra İnsanın eli ayağı oluyor bu 2 tekerlekli Sevimli şeyler kısa sürede kavuşman dileğiyle...
    ....

Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı _SpartacuS_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Krank milinin yamulmasına ve tornaya giderek tekrar düzelttirmesi bana da tuaf geldi ama denize düşen yılana sarılır olmuş senin ki. Umarım eski performansına kavuşur. Çıktığında sıkıntısız binersin. Bayağı masraf çıkartmış olmalı. Bizlere neler yapıldı ne kadar tuttu paylaşırsan sevinirim. Bende arabayla kaza yaptığımda aynı duyguları yaşamıştım seninle. Bir zaman sonra İnsanın eli ayağı oluyor bu 2 tekerlekli Sevimli şeyler kısa sürede kavuşman dileğiyle...
    aslında parça fiyatları az çok belli ama şöyle bi hesap var ortada;

akü 110, konjektör 100, statör sargı (yeni alınmadı sarım yapıldı) 190, torna 100
    yeni yağ, keçe vs toplam işçilik 250
    yani toplam 750.

tüm arkadaşlara;
    bunları sadece bilgi için yazdım. oha, kazık vb. yorumlar almazsam kendimi daha az kötü hissedicem, teşekkürler.

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    arkadaşlar ve abilerim.yarın bir problem çıkmazsa bora abinin paylaştığı motoru(gürsel abinin motoru) ben alacağım ve 5 yıl önce hayalini kurduğum motora kavuşacağım :D herkese iyi akşamlar.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa

akü 110, konjektör 100, statör sargı (yeni alınmadı sarım yapıldı) 190, torna 100
    yani toplam 750.

tüm arkadaşlara;
    bunları sadece bilgi için yazdım. oha, kazık vb. yorumlar almazsam kendimi daha az kötü hissedicem, teşekkürler.
    Parca fiyatlarından gecirmezse işcilik cok degil gibi geldi bana :Dp kadar süre otoparka bıraksan 100-200 tl verirdin zaten :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti

yani toplam 750.

tüm arkadaşlara;
    eğer böyle bir his oluşmasına meyil verdiysem özür dilerim, affedin...
    aslında düşünce işçilik fazla değil, komple sökülüp takılan bir motor ve elden geçen elektrik tesisatı düşünülünce...
    inşallah problemsiz bir şekilde binersiniz

Motosikleti
    hyosung gt 250
    @zenon evim bahçesine koyduğumdan öyle bi problem olmazdı ama dediğin gibi fiyat uçuk değil. tek endişem bittikten sonra nası olucağı yönünde. onu da bekleyip görücem artık.

@ozgurakman yok ya öyle anlamadım, sadece sonrası için öyle yorumlar gelmesin diye önlem alıyım dedim. teşekkürler, benim de tek dileğim o. dört gözle telefon bekliyorum şuan =)

@mstfkrfk hayırlı olsun, güle güle kazasız belassız kullan

konak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200
    Merhaba arkadaşlar epey bir uğraştan sonra motorumun son hali
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85998195/detay

Merhaba arkadaşlar gt250 r almak istiyordum fakat henüz motor kullanmayı bilmediğim için 250 comet daha iyi olacağını düşündüm. Antalyada yaşıyorum aşağıdaki link teki motoru buldum uygun fiyatlı ve sahibiyle netten görüşmemden mekanik olarak bir problemin olmadığını söyledi. Ne dersiniz alınırmı bu motor?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83584733/detay

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    kendime bir yol arkadaşı motoruma bir arkadaş gt 250daha aldık.
    umarım kotu yolculuklarımız olmaz . bora abinin kefil olduğu siyah gt 250 yi aldık. pazar günü gidip motoru getireceğiz . ilk yazan ve kutlayan ben olmak istedim .

tayfun abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerin olur. kaskın asfalt görmez inşallah.
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    tekrar hayırlı olsun kardeş.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Alıntı konak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar epey bir uğraştan sonra motorumun son hali
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85998195/detay
    yan çantalar süper reis nereden ve kaça aldın ?

Selam olsun sizin tayfaya

_oXXo_; hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler
    ....

Motosikleti
    Alıntı nabu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar gt250 r almak istiyordum fakat henüz motor kullanmayı bilmediğim için 250 comet daha iyi olacağını düşündüm. Antalyada yaşıyorum aşağıdaki link teki motoru buldum uygun fiyatlı ve sahibiyle netten görüşmemden mekanik olarak bir problemin olmadığını söyledi. Ne dersiniz alınırmı bu motor?
    bence alınmaz, 30.000de piston segman mı yenilenirmiş...

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence alınmaz, 30.000de piston segman mı yenilenirmiş...
    teşekkür ederim yorumunuz için. Peki gt250r yada comet satan varsa pm atarsa sevinirim.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    @zenon evim bahçesine koyduğumdan öyle bi problem olmazdı ama dediğin gibi fiyat uçuk değil. tek endişem bittikten sonra nası olucağı yönünde. onu da bekleyip görücem artık.
    Honda da birebir ben yasamadım ama kulak misafiri oldum kaza sonrası serviste yatan motor icin otopark ucreti uygulamışlardı bir kısmını kasko karşılıyor ama geri kalanı motor sahibine odetmek istemişlerdi otopak dediginde servisin onu kapalı falan olsa amenna bu tamir icinde bekleyen motor icin aynımıdır bilmiyorum tabi. ( Bende honda servisten hep memnun kalmışımdır her konuda )

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

Alıntı nabu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biri bu arkadasa tank pat ne işe yarıyor anlatsın bir zahmet :D hic gulesim yoktu utanmada depo kapagına yapıştırcak :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    hyosung gt 250
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda da birebir ben yasamadım ama kulak misafiri oldum kaza sonrası serviste yatan motor icin otopark ucreti uygulamışlardı bir kısmını kasko karşılıyor ama geri kalanı motor sahibine odetmek istemişlerdi otopak dediginde servisin onu kapalı falan olsa amenna bu tamir icinde bekleyen motor icin aynımıdır bilmiyorum tabi. ( Bende honda servisten hep memnun kalmışımdır her konuda )

ahah o komik olmuş ya. aslında herşeye para kazanılabilir mi gözüyle bakan kurumsal şirketlerde böyle bi uygulamaya şaşmamak lazım
    bu arada hala alamadım motoru. gece de rüyama girdi. nası özledim belli değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler