Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2012, 11:39
onursakin adlı üyeden alıntı
ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.
abi senin tamircinin işleri gevşek heralde bu aralar... krank mili yamulur mu hiç, hadi yamuldu, düzeltilince randıman verir mi hiç...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
13 Mayıs 2012, 15:08
ozgurakman adlı üyeden alıntı
abi senin tamircinin işleri gevşek heralde bu aralar... krank mili yamulur mu hiç, hadi yamuldu, düzeltilince randıman verir mi hiç...
ya valla inan hiç bilmiyorum. yolda kalınca elimde iki numara vardı. biri istanbulun diğer ucunda olduğu için bunu çağırdım. onun dükkana çektikten sonra başka tamircileri kapı kapı dolaşıp nesi var nası yaparız diye sorcak vaktim de olmadığından buna çalışsın da napıyosan yap artık dedim. bakıcaz artık randıman vermezse başına ekşiycem elemanın.
-
13 Mayıs 2012, 15:25
Ardadaslar merhaba,
2007 model Comet'imi dun muayene icin Tuvturk'e goturdum. Orjinal olmayan bir egsozt takili oldugu icin agir kusurlu raporu verdiler ve muayeneden gecirmediler.
Orjinal egzostla yeniden muayeneye gitmem icin 1 ay surem var. Motorun benden onceki sahibi orj. egzostu tutmamis, bu nedenle kendisinden de alamiyorum.
Aramizda egzostunu degistirmis ve orjinalini deposunda tutan uye var midir? Istanbul'da olup, kisa sureli odunc verebilecek (istenirse kimligimi birakabilirim) arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
Simdiden tesekkurler.
-
13 Mayıs 2012, 15:33
BSC adlı üyeden alıntı
Ardadaslar merhaba,
2007 model Comet'imi dun muayene icin Tuvturk'e goturdum. Orjinal olmayan bir egsozt takili oldugu icin agir kusurlu raporu verdiler ve muayeneden gecirmediler.
Orjinal egzostla yeniden muayeneye gitmem icin 1 ay surem var. Motorun benden onceki sahibi orj. egzostu tutmamis, bu nedenle kendisinden de alamiyorum.
Aramizda egzostunu degistirmis ve orjinalini deposunda tutan uye var midir? Istanbul'da olup, kisa sureli odunc verebilecek (istenirse kimligimi birakabilirim) arkadaslarin desteklerini bekliyorum.
Simdiden tesekkurler.
bende yoshimura var esenyurttaki istasyonda hiç sorun çıkmadan geçti muayeneden. oraya gidebilme şansın var mı bilmiyorum ama bilgin olsun.
-
13 Mayıs 2012, 16:37
bende yoshimura var esenyurttaki istasyonda hiç sorun çıkmadan geçti muayeneden. oraya gidebilme şansın var mı bilmiyorum ama bilgin olsun.
muayeneden bir kez kalırsa ikinciye aynı yere gitmesi gerekiyor.
İkincilik kaybedenler içindir...
-
13 Mayıs 2012, 21:53
ya hiç sorma. bildiğin sayısal loto ikramiyesi sıkışmış arasına :D krankın mili mi ne yamulmuş motor açıldı, krank tornacıya gitti düzeltildi falan şimdi motor toplanıyo. pazartesi alıcam işte. o kadar alışmışım ki şu bi hafta eziyet gibi geldi. araba, metrobüs, dolmuş hepsini denedim, hepsine de ayrı ayrı lanet ettim.
Krank milinin yamulmasına ve tornaya giderek tekrar düzelttirmesi bana da tuaf geldi ama denize düşen yılana sarılır olmuş senin ki. Umarım eski performansına kavuşur. Çıktığında sıkıntısız binersin. Bayağı masraf çıkartmış olmalı. Bizlere neler yapıldı ne kadar tuttu paylaşırsan sevinirim. Bende arabayla kaza yaptığımda aynı duyguları yaşamıştım seninle. Bir zaman sonra İnsanın eli ayağı oluyor bu 2 tekerlekli Sevimli şeyler kısa sürede kavuşman dileğiyle...
-
13 Mayıs 2012, 23:26
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
Krank milinin yamulmasına ve tornaya giderek tekrar düzelttirmesi bana da tuaf geldi ama denize düşen yılana sarılır olmuş senin ki. Umarım eski performansına kavuşur. Çıktığında sıkıntısız binersin. Bayağı masraf çıkartmış olmalı. Bizlere neler yapıldı ne kadar tuttu paylaşırsan sevinirim. Bende arabayla kaza yaptığımda aynı duyguları yaşamıştım seninle. Bir zaman sonra İnsanın eli ayağı oluyor bu 2 tekerlekli Sevimli şeyler
kısa sürede kavuşman dileğiyle...
aslında parça fiyatları az çok belli ama şöyle bi hesap var ortada;
akü 110, konjektör 100, statör sargı (yeni alınmadı sarım yapıldı) 190, torna 100
yeni yağ, keçe vs toplam işçilik 250
yani toplam 750.
tüm arkadaşlara;
bunları sadece bilgi için yazdım. oha, kazık vb. yorumlar almazsam kendimi daha az kötü hissedicem, teşekkürler.
-
14 Mayıs 2012, 01:10
arkadaşlar ve abilerim.yarın bir problem çıkmazsa bora abinin paylaştığı motoru(gürsel abinin motoru) ben alacağım ve 5 yıl önce hayalini kurduğum motora kavuşacağım :D herkese iyi akşamlar.
-
14 Mayıs 2012, 09:18
akü 110, konjektör 100, statör sargı (yeni alınmadı sarım yapıldı) 190, torna 100
yani toplam 750.
tüm arkadaşlara;
bunları sadece bilgi için yazdım. oha, kazık vb. yorumlar almazsam kendimi daha az kötü hissedicem, teşekkürler.
Parca fiyatlarından gecirmezse işcilik cok degil gibi geldi bana :Dp kadar süre otoparka bıraksan 100-200 tl verirdin zaten :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
14 Mayıs 2012, 13:34
yani toplam 750.
tüm arkadaşlara;
eğer böyle bir his oluşmasına meyil verdiysem özür dilerim, affedin...
aslında düşünce işçilik fazla değil, komple sökülüp takılan bir motor ve elden geçen elektrik tesisatı düşünülünce...
inşallah problemsiz bir şekilde binersiniz
-
14 Mayıs 2012, 14:30
@zenon evim bahçesine koyduğumdan öyle bi problem olmazdı ama dediğin gibi fiyat uçuk değil. tek endişem bittikten sonra nası olucağı yönünde. onu da bekleyip görücem artık.
@ozgurakman yok ya öyle anlamadım, sadece sonrası için öyle yorumlar gelmesin diye önlem alıyım dedim. teşekkürler, benim de tek dileğim o. dört gözle telefon bekliyorum şuan =)
@mstfkrfk hayırlı olsun, güle güle kazasız belassız kullan
-
15 Mayıs 2012, 13:35
Merhaba arkadaşlar epey bir uğraştan sonra motorumun son hali
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85998195/detay
-
15 Mayıs 2012, 15:11
Merhaba arkadaşlar gt250 r almak istiyordum fakat henüz motor kullanmayı bilmediğim için 250 comet daha iyi olacağını düşündüm. Antalyada yaşıyorum aşağıdaki link teki motoru buldum uygun fiyatlı ve sahibiyle netten görüşmemden mekanik olarak bir problemin olmadığını söyledi. Ne dersiniz alınırmı bu motor?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83584733/detay
-
15 Mayıs 2012, 17:01
kendime bir yol arkadaşı motoruma bir arkadaş gt 250daha aldık.
umarım kotu yolculuklarımız olmaz . bora abinin kefil olduğu siyah gt 250 yi aldık. pazar günü gidip motoru getireceğiz . ilk yazan ve kutlayan ben olmak istedim .
tayfun abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerin olur. kaskın asfalt görmez inşallah.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
15 Mayıs 2012, 20:34
Adana İl Temsilcisi
tekrar hayırlı olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
15 Mayıs 2012, 23:17
-
16 Mayıs 2012, 01:05
nabu adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar gt250 r almak istiyordum fakat henüz motor kullanmayı bilmediğim için 250 comet daha iyi olacağını düşündüm. Antalyada yaşıyorum aşağıdaki link teki motoru buldum uygun fiyatlı ve sahibiyle netten görüşmemden mekanik olarak bir problemin olmadığını söyledi. Ne dersiniz alınırmı bu motor?
bence alınmaz, 30.000de piston segman mı yenilenirmiş...
-
16 Mayıs 2012, 10:39
ozgurakman adlı üyeden alıntı
bence alınmaz, 30.000de piston segman mı yenilenirmiş...
teşekkür ederim yorumunuz için. Peki gt250r yada comet satan varsa pm atarsa sevinirim.
-
16 Mayıs 2012, 11:16
@zenon evim bahçesine koyduğumdan öyle bi problem olmazdı ama dediğin gibi fiyat uçuk değil. tek endişem bittikten sonra nası olucağı yönünde. onu da bekleyip görücem artık.
Honda da birebir ben yasamadım ama kulak misafiri oldum kaza sonrası serviste yatan motor icin otopark ucreti uygulamışlardı bir kısmını kasko karşılıyor ama geri kalanı motor sahibine odetmek istemişlerdi otopak dediginde servisin onu kapalı falan olsa amenna bu tamir icinde bekleyen motor icin aynımıdır bilmiyorum tabi. ( Bende honda servisten hep memnun kalmışımdır her konuda )
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
nabu adlı üyeden alıntı
Biri bu arkadasa tank pat ne işe yarıyor anlatsın bir zahmet :D hic gulesim yoktu utanmada depo kapagına yapıştırcak :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
16 Mayıs 2012, 11:35
zenon adlı üyeden alıntı
Honda da birebir ben yasamadım ama kulak misafiri oldum kaza sonrası serviste yatan motor icin otopark ucreti uygulamışlardı bir kısmını kasko karşılıyor ama geri kalanı motor sahibine odetmek istemişlerdi otopak dediginde servisin onu kapalı falan olsa amenna
bu tamir icinde bekleyen motor icin aynımıdır bilmiyorum tabi. ( Bende honda servisten hep memnun kalmışımdır her konuda )
ahah o komik olmuş ya. aslında herşeye para kazanılabilir mi gözüyle bakan kurumsal şirketlerde böyle bi uygulamaya şaşmamak lazım
bu arada hala alamadım motoru. gece de rüyama girdi. nası özledim belli değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler