Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hortumu çıkarmadan öncede aynıydı ..deneme amaçlı çıkardım ama bişi değişmedi.
    benim motorunda emme manifoltuna böyle bir hortum giriyor da onu çıkardığımda çalışmıyor hava aldığından de bende öğle bir şey sandım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2734806/detay/

arkadaşlar bu motoru gören bilen tanıyan varmı aceba ??

birde burdaki motor neden pembensi bir renkte
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0365654/detay/
    fotograf makınesınden olabılırmı ??
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

konak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200
    Telin gerginlik ayarına bak . Boşluk varsa al (karbürotörün ordaki telin ayar vidası ile). Fazla boşluk varsa çalışmaması normal yada aynı şekilde fazla gergin ise tam tersi.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

fotoğraf makinasından hocam.. valla o gönderdiğin 2 linki de temiz kullanıcı arkadaşlarımızın almasını çok isterim.. bizim @zenon var tam ona göre yapılmış bir motor topcase ,yedek lastikler veya rüzgarlığı filan kaçırılmamalı.

Alıntı konak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telin gerginlik ayarına bak . Boşluk varsa al (karbürotörün ordaki telin ayar vidası ile). Fazla boşluk varsa çalışmaması normal yada aynı şekilde fazla gergin ise tam tersi.
    olabilir ama öyle olsa en azından gaz verdiğimde de çalışması gerekmez mi ?
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    PULSAR 200
    fotoğraf makinasından hocam.. valla o gönderdiğin 2 linki de temiz kullanıcı arkadaşlarımızın almasını çok isterim.. bizim @zenon var tam ona göre yapılmış bir motor topcase ,yedek lastikler veya rüzgarlığı filan kaçırılmamalı.

olabilir ama öyle olsa en azından gaz verdiğimde de çalışması gerekmez mi ?
    boğulma yapıyor olabilir,aklıma başka bir şey gelmiyor.
    Chronix bunu beğendi.

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...

İlk ilanın sahibi 6500den aşağı inmiyor.param olsa 2.linkteki motoru alırdım.45güne kadar satılmazsa alırım.fiyatıda 6200e pazarlığımı yaptım ama olurda düşünürsen bencede alınabilecek motor...

Motosikleti
    motorun sahıbıyle görüşemedimki :((
    babasının no sunu vermıs babası motorhakkında bılgı sahıbı degıl kendısı şehir dısında yarın bı daha arayacagım bakalım kısmetse perşembe akşamı istanbul a doğru geleceğim motor bakmaya bakalım hayırlısı :(

Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk ilanın sahibi 6500den aşağı inmiyor.param olsa 2.linkteki motoru alırdım.45güne kadar satılmazsa alırım.fiyatıda 6200e pazarlığımı yaptım ama olurda düşünürsen bencede alınabilecek motor...
    reis valla adamla konusabılsem cuma gunu yanındayım bakalım kısmet
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    sayfa karıstı :D
    ....

Chronix fikrine ihtiyacım var acaba comete grenaj giydirsek polisler sorun çıkarır mı ?

Motosikleti
    kısmetse cuma günü benimde bir comet im olacak. bu arada arkadaşlar bir soru soruyum. comet lere alt sakal bulabılırmıyız kaça buluruz nerden buluruz gibi gereksiz bir soru )
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Bulunur yaptırılır 250 lıradan başlıyor minumum fiyatları bilginize... Bende cok araştırdım yurtdısından getirmeye kalkarsanız 500 lırayı gözden cıkartın.
    ....

Motosikleti
    motorun sahıbıyle görüşemedimki :((
    babasının no sunu vermıs babası motorhakkında bılgı sahıbı degıl kendısı şehir dısında yarın bı daha arayacagım bakalım kısmetse perşembe akşamı istanbul a doğru geleceğim motor bakmaya bakalım hayırlısı :(

reis valla adamla konusabılsem cuma gunu yanındayım bakalım kısmet
    Hakkında hayırlısı olur inş. kardeşim.şu pembe gibi görünen motoramı talipsin.

Motosikleti
    PULSAR 200
    Herkese merhaba en sonunda dün sabah motoruma kavuştum.Rektefiyecinin yüzünden bir gün gecikmelide olsa. Mert usta nın eline sağlık makinadan artık ilginç sesler gelmiyor
    Rodaj aşamasında olduğum için efendi efendi gidiyorum hiç sıkıştırmadan 5 viteste 6000 devirde 95 km en fazla.Makina da tork çok iyi. En kısa zamanda tamir resimlerini yüklerim.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    unutmaman gereken birşey daha var rodaj hakkında.
    Rödaj sadece 6000 deviri geçmemek değil. Aynı devirde uzun süre sabit gitmemeyi de gerektiriyor.Sürekli deviri düşürüp arttırman ama 6000 deviri geçmemen gerekiyor.
    Ne kadar uyuz birşey bilemezsin. Ben rödajı istanbul- izmir arasında yaptım çabuk bitti

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Herkese merhaba en sonunda dün sabah motoruma kavuştum.Rektefiyecinin yüzünden bir gün gecikmelide olsa. Mert usta nın eline sağlık makinadan artık ilginç sesler gelmiyor
    Rodaj aşamasında olduğum için efendi efendi gidiyorum hiç sıkıştırmadan 5 viteste 6000 devirde 95 km en fazla.Makina da tork çok iyi. En kısa zamanda tamir resimlerini yüklerim.
    abi motoru yaptırmak ne kadar tuttu bende bir tane 2 el alacamda az sorunlu fiyat araştırması yapıyorum da :D

Motosikleti
    PULSAR 200
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi motoru yaptırmak ne kadar tuttu bende bir tane 2 el alacamda az sorunlu fiyat araştırması yapıyorum da :D
    Ben bazı parçaları (egzantrik dişlileri) çıkma aldım. Orjinal parçaları da karizma motor ile merkez motordan fiyat mukayese ile tedarik ettim(1000 TL).Rektefiye ve sipobların yeniden alıştırılması işlemlerinede 250Tl verdim.Artı Mert ustanın el emeği

Motosikleti
    Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakkında hayırlısı olur inş. kardeşim.şu pembe gibi görünen motoramı talipsin.
    EWET o motora talibim satıcı ile görüştüm kısmetse cuma günü alıyorum motoru motor kırmızı imiş. makinadan ö şekilde görünüyormuş yukardada sormustum zaten bunun rengi niye pembe diye makınadan demıştı arkadaslar. plakada kaza falan yok bide gidelim sağına soluna bakalım vites geçişlerine bakalım bi yola cıkalım ne olur bılınmez.
    bu arada arkadaşlar alacağım motor 9000 cıvarında yanı 10000 bakımı gelmış. erken yaptırmak bana herhangi bir sıkıntı yaratırmı?
    birde cuma cumartesi günleri beni istanbulda gezdirecek bir arkadaş varmı bana eşlik edecek. bir iki parça giysi almam lazım (eskileri mevcut yenilerini alacağım). eşlik eden biri olursa motorla gezeceğim. yoksa kaybolmamak için standart prosedürü izleyeceğim (iett)

saygılar ..
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Hadi gözün aydın sevindim sıkıntısız hallolmasına Mert ustanın da işçiliğini senin motorla test etmiş olucaz Resimleri paylaşta bakak nooooooolmuş
    ....

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    güle güle kullan. sürekli aynı hızda gitmeni tavsiye etmem. ayrıca motorun hararetini çok yükseltmeden rodaj yaparsan daha sağlıklı olur (her motorda böyledir, segman, supap ve contaların alışması açısından sıcaklık iyi değildir). yani sık sık dinlendirerek binmelisin... gerçi biliyorsundur ama hatırlatayım dedim
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    EWET o motora talibim satıcı ile görüştüm kısmetse cuma günü alıyorum motoru motor kırmızı imiş. makinadan ö şekilde görünüyormuş yukardada sormustum zaten bunun rengi niye pembe diye makınadan demıştı arkadaslar. plakada kaza falan yok bide gidelim sağına soluna bakalım vites geçişlerine bakalım bi yola cıkalım ne olur bılınmez.
    bu arada arkadaşlar alacağım motor 9000 cıvarında yanı 10000 bakımı gelmış. erken yaptırmak bana herhangi bir sıkıntı yaratırmı?
    birde cuma cumartesi günleri beni istanbulda gezdirecek bir arkadaş varmı bana eşlik edecek. bir iki parça giysi almam lazım (eskileri mevcut yenilerini alacağım). eşlik eden biri olursa motorla gezeceğim. yoksa kaybolmamak için standart prosedürü izleyeceğim (iett)

saygılar ..
    oxxo senin adına sevindim ilerde satmayı düşünürsen müşterin hazır
    inş. ilandaki gibi dolu birmotordur,sıkıntısızdır.sende keyifl sürersin inş.bu arada erken bakımın hiçbir zaman zararı olmaz.sadece biraz gereksiz olduğu için keseye zarar.ama bende yeni motor alacak olsam ve bakıma az kalmışsa yaptırırdım.
    hadi kalın sağlıcakla
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler