Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Nisan 2012, 22:58
Chronix adlı üyeden alıntı
hortumu çıkarmadan öncede aynıydı ..deneme amaçlı çıkardım ama bişi değişmedi.
benim motorunda emme manifoltuna böyle bir hortum giriyor da onu çıkardığımda çalışmıyor hava aldığından de bende öğle bir şey sandım
Reklamlar
-
08 Nisan 2012, 23:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2734806/detay/
arkadaşlar bu motoru gören bilen tanıyan varmı aceba ??
birde burdaki motor neden pembensi bir renkte
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0365654/detay/
fotograf makınesınden olabılırmı ??
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
08 Nisan 2012, 23:47
Telin gerginlik ayarına bak . Boşluk varsa al (karbürotörün ordaki telin ayar vidası ile). Fazla boşluk varsa çalışmaması normal yada aynı şekilde fazla gergin ise tam tersi.
-
08 Nisan 2012, 23:52
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
fotoğraf makinasından hocam.. valla o gönderdiğin 2 linki de temiz kullanıcı arkadaşlarımızın almasını çok isterim.. bizim @zenon var tam ona göre yapılmış bir motor topcase ,yedek lastikler veya rüzgarlığı filan kaçırılmamalı.
konak1 adlı üyeden alıntı
Telin gerginlik ayarına bak . Boşluk varsa al (karbürotörün ordaki telin ayar vidası ile). Fazla boşluk varsa çalışmaması normal yada aynı şekilde fazla gergin ise tam tersi.
olabilir ama öyle olsa en azından gaz verdiğimde de çalışması gerekmez mi ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
09 Nisan 2012, 00:01
fotoğraf makinasından hocam.. valla o gönderdiğin 2 linki de temiz kullanıcı arkadaşlarımızın almasını çok isterim.. bizim @zenon var tam ona göre yapılmış bir motor topcase ,yedek lastikler veya rüzgarlığı filan kaçırılmamalı.
olabilir ama öyle olsa en azından gaz verdiğimde de çalışması gerekmez mi ?
boğulma yapıyor olabilir,aklıma başka bir şey gelmiyor.
-
09 Nisan 2012, 00:17
İlk ilanın sahibi 6500den aşağı inmiyor.param olsa 2.linkteki motoru alırdım.45güne kadar satılmazsa alırım.fiyatıda 6200e pazarlığımı yaptım ama olurda düşünürsen bencede alınabilecek motor...
-
09 Nisan 2012, 00:20
motorun sahıbıyle görüşemedimki :((
babasının no sunu vermıs babası motorhakkında bılgı sahıbı degıl kendısı şehir dısında yarın bı daha arayacagım bakalım kısmetse perşembe akşamı istanbul a doğru geleceğim motor bakmaya bakalım hayırlısı :(
reis007 adlı üyeden alıntı
İlk ilanın sahibi 6500den aşağı inmiyor.param olsa 2.linkteki motoru alırdım.45güne kadar satılmazsa alırım.fiyatıda 6200e pazarlığımı yaptım
ama olurda düşünürsen bencede alınabilecek motor...
reis valla adamla konusabılsem cuma gunu yanındayım bakalım kısmet
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
10 Nisan 2012, 01:20
-
10 Nisan 2012, 02:07
Chronix fikrine ihtiyacım var acaba comete grenaj giydirsek polisler sorun çıkarır mı ?
-
10 Nisan 2012, 17:37
kısmetse cuma günü benimde bir comet im olacak. bu arada arkadaşlar bir soru soruyum. comet lere alt sakal bulabılırmıyız kaça buluruz nerden buluruz gibi gereksiz bir soru )
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
10 Nisan 2012, 18:23
Bulunur yaptırılır 250 lıradan başlıyor minumum fiyatları bilginize... Bende cok araştırdım yurtdısından getirmeye kalkarsanız 500 lırayı gözden cıkartın.
-
10 Nisan 2012, 21:53
motorun sahıbıyle görüşemedimki :((
babasının no sunu vermıs babası motorhakkında bılgı sahıbı degıl kendısı şehir dısında yarın bı daha arayacagım bakalım kısmetse perşembe akşamı istanbul a doğru geleceğim motor bakmaya bakalım hayırlısı :(
reis valla adamla konusabılsem cuma gunu yanındayım bakalım kısmet
Hakkında hayırlısı olur inş. kardeşim.şu pembe gibi görünen motoramı talipsin.
-
11 Nisan 2012, 10:27
Herkese merhaba en sonunda dün sabah motoruma kavuştum.Rektefiyecinin yüzünden bir gün gecikmelide olsa. Mert usta nın eline sağlık makinadan artık ilginç sesler gelmiyor
Rodaj aşamasında olduğum için efendi efendi gidiyorum hiç sıkıştırmadan 5 viteste 6000 devirde 95 km en fazla.Makina da tork çok iyi. En kısa zamanda tamir resimlerini yüklerim.
-
11 Nisan 2012, 11:38
unutmaman gereken birşey daha var rodaj hakkında.
Rödaj sadece 6000 deviri geçmemek değil. Aynı devirde uzun süre sabit gitmemeyi de gerektiriyor.Sürekli deviri düşürüp arttırman ama 6000 deviri geçmemen gerekiyor.
Ne kadar uyuz birşey bilemezsin. Ben rödajı istanbul- izmir arasında yaptım çabuk bitti
-
11 Nisan 2012, 12:24
Herkese merhaba en sonunda dün sabah motoruma kavuştum.Rektefiyecinin yüzünden bir gün gecikmelide olsa. Mert usta nın eline sağlık makinadan artık ilginç sesler gelmiyor
Rodaj aşamasında olduğum için efendi efendi gidiyorum hiç sıkıştırmadan 5 viteste 6000 devirde 95 km en fazla.Makina da tork çok iyi. En kısa zamanda tamir resimlerini yüklerim.
abi motoru yaptırmak ne kadar tuttu bende bir tane 2 el alacamda az sorunlu fiyat araştırması yapıyorum da :D
-
11 Nisan 2012, 13:20
fat280 adlı üyeden alıntı
abi motoru yaptırmak ne kadar tuttu bende bir tane 2 el alacamda az sorunlu fiyat araştırması yapıyorum da :D
Ben bazı parçaları (egzantrik dişlileri) çıkma aldım. Orjinal parçaları da karizma motor ile merkez motordan fiyat mukayese ile tedarik ettim(1000 TL).Rektefiye ve sipobların yeniden alıştırılması işlemlerinede 250Tl verdim.Artı Mert ustanın el emeği
-
11 Nisan 2012, 16:37
reis007 adlı üyeden alıntı
Hakkında hayırlısı olur inş. kardeşim.şu pembe gibi görünen motoramı talipsin.
EWET o motora talibim satıcı ile görüştüm kısmetse cuma günü alıyorum motoru motor kırmızı imiş. makinadan ö şekilde görünüyormuş yukardada sormustum zaten bunun rengi niye pembe diye makınadan demıştı arkadaslar. plakada kaza falan yok bide gidelim sağına soluna bakalım vites geçişlerine bakalım bi yola cıkalım ne olur bılınmez.
bu arada arkadaşlar alacağım motor 9000 cıvarında yanı 10000 bakımı gelmış. erken yaptırmak bana herhangi bir sıkıntı yaratırmı?
birde cuma cumartesi günleri beni istanbulda gezdirecek bir arkadaş varmı bana eşlik edecek. bir iki parça giysi almam lazım (eskileri mevcut yenilerini alacağım). eşlik eden biri olursa motorla gezeceğim. yoksa kaybolmamak için standart prosedürü izleyeceğim (iett)
saygılar ..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
11 Nisan 2012, 18:18
Hadi gözün aydın sevindim sıkıntısız hallolmasına Mert ustanın da işçiliğini senin motorla test etmiş olucaz Resimleri paylaşta bakak nooooooolmuş
-
11 Nisan 2012, 20:12
güle güle kullan. sürekli aynı hızda gitmeni tavsiye etmem. ayrıca motorun hararetini çok yükseltmeden rodaj yaparsan daha sağlıklı olur (her motorda böyledir, segman, supap ve contaların alışması açısından sıcaklık iyi değildir). yani sık sık dinlendirerek binmelisin... gerçi biliyorsundur ama hatırlatayım dedim
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
11 Nisan 2012, 21:17
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler