Bu sigortacılar ya benle dalga geçiyorlar yada motor kullananları ceset olarak görüyorlar. Bugün tekirdağdan bir arkadaşa sordurdum axa acentesinden teklif almış 2.000 lira diyorlar kaskoya ben anlamadım bu işi vazgeçiyorum. Birde hepsinin ortak söylediği motorsiklette kaza riski çok yüksek bundan dolayı ya fiyatı yüksek tutuyorlar yada belli başlı kasko yapıyorlar.
seT By eXe
selamlar çok yakında bende gt250 comet alıyorum motorla iligili iyi yada kötü veya tavsiye ettiğiniz bişey varmı 2 el alcam çünkü
tamam sağolun abilerm bi soru daha bunlarda çinli motorlar gibi kronik bi arıza falan çıkıyo dikkat etmem gereken bi durum varmı
Kronik denebilecek bir arızaları yok ben 2 senedir takip ediyorum tüm modellerini sadece Gt250R modelleri krank kırdı bunun sebebide motora fazla yüklenmeden dolayı bilmen gereken birkaç detay var motor japonlar kadar kaliteli değil çin malı gibide değil orta bir model eğer motoru aldığında sıfır ve 2. el motorunda sorun çıkmazsa ve yoksa redline'e girmezsen motorda sorun çıkacağını zannetmiyorum.
seT By eXe
amaç motorla yarış değil zaten yeterli hız olsun arabalardan kaçmak için bide çüssesini seviyorum ondan bunda karar verdim
Burda yazdım 1 hafta onceLucas
Pazar günü Gv250 ekibi ile Yalovaya geliyoruz umarım tanışmak kısmet olur.
Yalova teklifi benden geldi ama ben yalovayı bilmiyorum ki :D
Yardımını beklıyorum.. Katılırsan çok sevinirim..Katılmak isteyen başka Comet ci arkadaşlar varsa onlarlada tanışmak isterim
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
ozaman hertürlü işini görür bugün sırf eğlence olsun diye şarköye gidip denize girdik arkadaşla dikkatli gidersen bu motor nerdeyse benzin kokluyor km 114 krş - (140 - 150) krş - 120 krş yaktım 114 yaktığında rodajdaydım 80 i geçmedim (140 - 150)krş yaktığımda rodajı bitirdim bayağı agrasif kullandım 120 krş son kullanımımda yaktım normal bir sürüştü 120 pek geçmedim ortalama 80 100 km\h hız ile çoğu km'yi 2 kişi katettim.
seT By eXe
Nie kirletiyosun kardeşim topiğimizi? Utanmıyo musun ilgin ve alakan olmayan bir konu başlığına girip biz değerli insanların vakitlerini almaya, çok ayıp yaptığın. Beslenme çantanı al hemen çık dışarı kapının önünde çağırana kadar bekle
Legends may sLeep.. But they never diE..!
beslenme çantası derken
burger king'den gelicek yemek saatinde o olmazmı
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
geçen 2 tane kocaman menü yedim ama ne sabah kahvaltısı yapmıştım nede o akşam akşam yemeği yedim o kadar fena yedim yani hatta patatesin tekini dedim yiyemem aralı çağırdım dana yedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:52 AM ----------
bu arada hayırlı satışlar erdem gördüm ilanı (=
ilanın sonundaki avea reklamıda güzel olmuş (= güldüm baya baya[COLOR="Silver"]
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Saol İlkay'ım, hayırlısı Bu arada bisküvi yiyerek aç karnımı doyurdum ve yatıyorum, iyi sabahlar
Ayy kıyamam üzüldüm şimdi. Bu gece de aç mısın?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)