Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Nisan 2012, 00:19
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
Ben motoruma kefilim bu başlıkta bir çok kişide motosikletimi gördü. Hızı ister yap ister yapma motosikletin limitlerini belirtmek için o şekilde açıklamasını yaptım. Sonuçta gaz senin elinde ne verirsen okadar gider bu başlığı geçmişten incele detayları görursun. Suan musait değilim görusmek istersen hafta içi görüşürüz.
şu kredi işleri olmadan kimseye birşey demek istemiyorum ya sonra mahcup duruma düşerim diye .
en fazla 1-2 hafta içinde olur gibi eğer olursa mesaj atarım.
Reklamlar
-
01 Nisan 2012, 21:02
Nerde bu Cometçiler havalar biraz düzeldi hepsi ortadan kayboldu
-
01 Nisan 2012, 23:13
Motor nazara geldi :( komple motor yaptıracağım fazla mı sıkıştırdık ne yağ yakmaya başladı :( neyse bu halde de durmak yok yola devam 600TL zarar görünüyor ufukta ...
-
02 Nisan 2012, 00:25
konak1 adlı üyeden alıntı
Motor nazara geldi :( komple motor yaptıracağım
fazla mı sıkıştırdık ne yağ yakmaya başladı :( neyse bu halde de durmak yok yola devam
600TL zarar görünüyor ufukta ...
geçmiş olsun ne oldu biraz açık yazabilirmisin? sadece yağmı yakıyor yoksa başka sorunlarda çıktımı 600 liradan bahsettiğine göre daha başka şeylerde çıkmış gibi gözüküyor..
-
02 Nisan 2012, 01:02
geçmiş olsun ne oldu biraz açık yazabilirmisin? sadece yağmı yakıyor yoksa başka sorunlarda çıktımı 600 liradan bahsettiğine göre daha başka şeylerde çıkmış gibi gözüküyor..
Ben gunluk aktif kullanıyorum motoru (150-250km),2 haftadır işler yoğundu biraz fazla sıkıştırdım(140-160KM). Honda motorlarımdan alışkanlık her sabah yağ kontrolü yaparım.2 haftadır yağ eksiltiyor son hafta 1 litre ilave ettim 15/40 Shell. hafta sonu bakım için gittiğimde beklediğim kara haberi verdi usta
-
02 Nisan 2012, 01:21
Ben gunluk aktif kullanıyorum motoru (150-250km),2 haftadır işler yoğundu biraz fazla sıkıştırdım(140-160KM). Honda motorlarımdan alışkanlık her sabah yağ kontrolü yaparım.2 haftadır yağ eksiltiyor son hafta 1 litre ilave ettim 15/40 Shell. hafta sonu bakım için gittiğimde beklediğim kara haberi verdi usta
10 40 kullansan daha iyi Servis manuelinde yağ kapağında da 10 40 yağ tavsiye ediliyor. Bundan dolayıda yağ yakıyor olabilirsin. Ustalar zaten genelde öle derler yağ yakıyor vs.vs. iş çıksın para kazanalım mantığı. sureklı 150 150 160 160 gidersen yağ yakması da pek anormal gelmiyor bana. Sapanca gezisine gittiğimizde bende Racing'lere yetişicem diye bayağı sıkmıştım ozaman benimkide biraz eksiltmişti ama suan normal kullanıyorum eksiltme söz konusu değil. bilmeden konusuyorum açıp bakan usta ne gördu yanlış anlama..
-
02 Nisan 2012, 02:14
15-50 ya da 20-50 ile bir süre daha gider. ayrıca yüksek devirlerde motorların ve arabaların yağ eksiltmesi normaldir... tabi 2 günde 300-400 gramsa iş değişir mete_han, cbf kullandığı dönemlerde mobil1 10w60 yağ kullandı uzun bir süre ve debriyaj kaçırması olmadığını, hiç yağ eksilmesi olmadığını yazmıştı. aklında bulunsun...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
02 Nisan 2012, 09:04
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,benimde yağ değiştirme zamanım yaklaştı.10/40 koyacağım ama birde şu motosikletler için yeni çıkan bor katkısı koysammı diye düşünüyorum.borla ilgigli çok şey okudum,duydum.ama şu yeni çıkanı koyabiliyormuşuz.ne dersiniz ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
02 Nisan 2012, 11:24
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,benimde yağ değiştirme zamanım yaklaştı.10/40 koyacağım ama birde şu motosikletler için yeni çıkan bor katkısı koysammı diye düşünüyorum.borla ilgigli çok şey okudum,duydum.ama şu yeni çıkanı koyabiliyormuşuz.ne dersiniz ?
hocam bugüne kadar yağa ve yakıta katılan hiç bir katkının yararlı olduğuna inanmadım. eğer öyle olsaydı, zaten yağ ve yakıt firmaları bu küçük firmaları yada deparmanları satın alır, patentlerini de satın alır ve direk yakıta/yağa katıp satarlardı. zaten kullandığın yağ saf mineral yağ değil, bi sürü karışım/katık var içinde. bence gerek yok
-
02 Nisan 2012, 12:48
Bora abi mobil'in full sentetik olan yağını tavsiye ederim..ne hikmetse bu yağ ile durduğun yerde 1. vitesten boşa alman çok daha kolay oluyor.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
02 Nisan 2012, 12:57
1 kutu aldım motosiklet için çıkan değil de normal motor yağı katkısını 3 yağ değişiminde kullandım. vistes geçişleri çok güzel olmuştu ama pahalı geldiği için kullanmayı bırakmıştım
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
02 Nisan 2012, 14:06
Bu gün krank kollarını sibopları,sibop lastikleri ve contasını aldım. GT250 R bolumunde bir arkadaş A dan Z ye komple sıfırdan toplatmış . Çok fazla masrafa girmiş.Ben karank ve gömlekleri çaktıracağım, iş adam bir tornacı bulabilmekte. Onuda bulduk
-
02 Nisan 2012, 15:35
Bu gün krank kollarını sibopları,sibop lastikleri ve contasını aldım. GT250 R bolumunde bir arkadaş A dan Z ye komple sıfırdan toplatmış . Çok fazla masrafa girmiş.Ben karank ve gömlekleri çaktıracağım, iş adam bir tornacı bulabilmekte. Onuda bulduk
bence boşa masraf yapıyorsun, bir süre daha kullanmalısın bu şekilde. gerçi motor senin para senin ama unutma ki milli sermaye denilen, bugünlerde unutulmuş bir terim var...
-
02 Nisan 2012, 15:58
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bilgi ve tecrübeler için teşekküler,sağolun ama hala ikilemdeyim.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
02 Nisan 2012, 16:11
arkadaşlar bilgi ve tecrübeler için teşekküler,sağolun ama hala ikilemdeyim.
Bence koyma ağabey neden diye sorarsan zaten cücük kadar motorlarımız var kaldıramayabilir. Ağrımayan dişimize çomak sokmak gibi bişi olur. Sonrasında ne olacağını bilmemek kötu
-
02 Nisan 2012, 16:28
Bence koyma ağabey neden diye sorarsan zaten cücük kadar motorlarımız var
kaldıramayabilir. Ağrımayan dişimize çomak sokmak gibi bişi olur. Sonrasında ne olacağını bilmemek kötu
utanmaz herife bakın hele , cücük dedi motora . yuh yuh çok pis kınıyorum
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
02 Nisan 2012, 17:06
-
02 Nisan 2012, 17:07
GÜRAY motoruna talip olabilirdim ama hem ekıpmanlar benım ıcın fazla hem kendi motorum satılmadı. en azından tanıdıktan almış olur gönül rahatlığı ile binerik bakalım kısmet
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
02 Nisan 2012, 17:42
Adana İl Temsilcisi
aynen güray kardeş,bende öyle düşünüyorum şimdi.durduk yerde başımızı ağrıtmayalım.
BORA KARAKAŞ (BEN)
-
02 Nisan 2012, 19:38
https://www.facebook.com/events/299147876807164/
modifiye aracların toplantısında ve benzin protestosu yapılacaktır bende ordayım bütün benzin tüketici arkadaslarımı beklerm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler