evet comete kasko yapan bi yer var mı warsa tahminen kaça yapar ? şartlar nedir ?
evet comete kasko yapan bi yer var mı warsa tahminen kaça yapar ? şartlar nedir ?
Eğer bilgi veren olmazsa ben pazartesi günü araştıracam kısa sürede kasko yaptırmam gerek sizlere bilgi verebilirim. (eogreden) 2 hafta önce aldım Gt250 bugün 1000km bakımını yaptırdım çok güzel motor 2500 3000 kmden sonrada xenon performans egsoz buji ve subap ayarı olduktan sonra zannediyorum bir canavar olacak
seT By eXe
xxrated,
Hayırlı olsun daha yeni sanırım. Umuyorum ki tekerin düz basar hep.
Kasko konusunda araştırmanı yaptıktan sonra detayları bekliyoruz o zaman senden.
İşallah alabilirsem xenon olayını bende düşünüyorum ama, daha ucuz bir çözüm olarak Philips'in Night Vision serisi galiba, gece aydınlatmasında oldukça başarılı olan beyaz ampüllerini tavsiye ediyorlar. Eğer denk gelirsen bir bak değerlendir derim. Rengi de beyaza çok yakın aynı zamanda. Hatta daha sonra değerlendirmeni de bizimle paylaşırsın ;)
Benim cometin de aydınlatma berbat
Kafa grenjını değiştirmeyi düşünüyorum
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Düzeltiyoum.
Farı değiştirmek istiyorum.
http://www.sahibinden.com/nacked_far...em&keyword=far
Böyle bişey olabilir
Arkadaşlar Gt250 için xenon nasıl bulabilirim marka, model yada bir site alabileceğim biryer bilen varmı
seT By eXe
Herkes tatilde mi? Ya bu cometciler neden hiç yazmıyo! acaba hepsi motosikletlerinden bi an bile kopamıyorlar mı!
Anlattıklarından pek bişey anlamadım ama, yetkisiz bir serviste yapılan işlemler sonucu motorun garanti kapsamı dışına çıkmış sanırım. St Kanuni ile irtibata geçip mağduriyetini alatabilirsin. Çözüm bulacaklarını pek sanmıyorum ama yinede şansını dene.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bluebox Senın sorunun marka ile değil satıcıyla. Aldığın ikinciel bir motoru baktırmamışsın tek suclu sensın.
Ayrıca bahsettiğin firma şimdiye kadar yuzlerce motor sattı bu şekilde itham ilk senden duydum.
Ve sen her hyosung topicine aynı mesajı atarak ne yapmaya çalışıyorsun açıklarmısın
N'oldu bizim topcase bağlantı demiri ?
Yani sen yat bende yatarım birazdan demek istedim
Uzun zamandır girmemiştim bu başlığa baya bi konu birikmiş.
GT250 'mle 2 yılımı doldurcam yakında. 2 yıldır kaskom var.
Geçen yıl AXA dan yaptırmıştım. Açık söyleyim tutarı anımsamıyorum ama çok yakın arkadaşım var sigorta acentesi o halletti. Bana da uygun olmuştu. Kaskomun bitmesine yakın motora bi dolu şey yaptırdım. Hepsini de karşıladı kasko. Bu yıl ki kaskom yapı kredi sigorta. 400 liraya geldi ancak arkadaşım araç bedelini biraz düşük göstermiş. % 10 da muafiyeti var.
İsteyen için fiyat sorarım...
Yapı kredi sigorta bana 760 lira söyledi 2009 model Gt250 için bedel olarak 8,000 lira söyledim arada yarı yarıya fark var
seT By eXe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)