Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı YAMACAYIR28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ne çapuk bu kadar burgman 400 k 7 aldınız
    Bildigim kadarıyle daha 1 adet var aramızda K7...Darısı senin başına..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YAMACAYIR28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık motorsuz vede huzursuzum
    inşallah nerde bende o kadar para tabi her şey nasipppppppppp

Motosikleti
    et4 150 vespa.silverwing400 honda
    zuhtu pasa sayende burgmancı olucam galiba ama reklam tekniğine 100 puan

Selam millet,
    Dun akşam saatlerinde Goztepe korlas'dan burgmanımın siparişini verdim
    önce ben de silvereing burgman arasında kaldım fakat sonra burgmanın yenisini görünce canlı sekilde salakmıyım ben ne diye arada kalmısım dedim ve burgman'a vuruldum :D
    Kendisiyle birlikteliğimiz umarım yarın akşam plakamın çıkmasıyla başlayacak ve uzun zaman devam edecek (allah izin verirse)
    Allahım dunden beri saatler ileri alındıysa da kar etmedi.. zman geçmiyo gunler ilerlemiyo uyku tutmuyo. en zor bekleyişlerden biridir heralde bu (ve de en guzellerinden biri)

kask ve mont vs dier bi takım onerilerinizi bekliorum henuz bişey almadım motordan başka:D
    Bundan sonra buluşmalarınıza beni de dahil edin lutfen
    Sizlerle tanısmayı heyecanla bekliyorum
    C.Alp Göktepe
    msn : alpgoktepe@hotmail.com

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı boşnak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zuhtu pasa sayende burgmancı olucam galiba ama reklam tekniğine 100 puan
    pardon ben suzukiden para filen almıom..sadece gercekleri sölüorum... reklam filen degil. yaw...

Alıntı alpg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet,
    Dun akşam saatlerinde Goztepe korlas'dan burgmanımın siparişini verdim
    önce ben de silvereing burgman arasında kaldım fakat sonra burgmanın yenisini görünce canlı sekilde salakmıyım ben ne diye arada kalmısım dedim ve burgman'a vuruldum :D
    Kendisiyle birlikteliğimiz umarım yarın akşam plakamın çıkmasıyla başlayacak ve uzun zaman devam edecek (allah izin verirse)
    Allahım dunden beri saatler ileri alındıysa da kar etmedi.. zman geçmiyo gunler ilerlemiyo uyku tutmuyo. en zor bekleyişlerden biridir heralde bu (ve de en guzellerinden biri)

kask ve mont vs dier bi takım onerilerinizi bekliorum henuz bişey almadım motordan başka:D
    Bundan sonra buluşmalarınıza beni de dahil edin lutfen
    Sizlerle tanısmayı heyecanla bekliyorum
    C.Alp Göktepe
    msn : alpgoktepe@hotmail.com
    öncelikle hayırlı olsun...dogru kararından dolayı tebrikler... bulusmalarda yerin saten hazır...
    S&S

Motosikleti
    et4 150 vespa.silverwing400 honda
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pardon ben suzukiden para filen almıom..sadece gercekleri sölüorum... reklam filen degil. yaw...

öncelikle hayırlı olsun...dogru kararından dolayı tebrikler... bulusmalarda yerin saten hazır...
    S&S
    yaw ben para aldın demedımkı zaten sadece benım gıbı kararsız kalmış bırıne dogru karar vermesınde yardımcı oldun tşk ayrıca birşeyi begenmek methetmekte onun dolaylı reklamı olmuyormu

ALTAN MOTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN 650
    arkadaslar epınıze günaydın !!!!!!!!
    hayırlı ve saglıklı haftalar dılerım herkese
    saglık ve huzur bereket sızınle olsun
    S&S T&T
    tamer
    yenı katılan arkadaslarda hos geldıler
    yenı motor alan dostlara da HAYIRLI OLSUN

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    arkadaşlar günaydın....

hayırlı ve sağlıklı bir hafta dilerim...

pokermon78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AN 400
    herkese hayırlı işler iyi haftalar.sinyal lambalarını beyaz olanlarla değiştirmek istiyorum fiyatını bilen varmı?çıkma da olabilir.

alinazik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S.wing600abs
    selam

herkese hayırlı bereketli haftalar..

saygılar.
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Dartmaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS-250 Simsiyahh...
    Yok para almıyo ama durum şöle, paşa suzuki ile anlaşmış 20 tane börgi sattırırsa bitane hediye edeceklermiş, o yüzden herkese saldırıyo alın alın diye
    Think Darkside

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı Dartmaul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok para almıyo ama durum şöle, paşa suzuki ile anlaşmış 20 tane börgi sattırırsa bitane hediye edeceklermiş, o yüzden herkese saldırıyo alın alın diye
    Yok be 20 diil 38 tane. bi satsak 650 vercekler.

Dartmaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS-250 Simsiyahh...
    Yok be 20 diil 38 tane. bi satsak 650 vercekler.
    OOO biz eskide kalmışız sen hedefi büyütmüştün doğru, 650 lik istiyordun
    O zaman çok çalışman lazım senin kolay gelsin valla
    Think Darkside

arinrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X9 250 Evo
    Selamlar,

Bende bir X9 evo var, ağırlığı 170kg. 250cc.
    Aklımda bir burgman sahibi olmak var. Tabiki 650 executive istiyorum ancak şu anki motorum bile bazen bana ağır geliyor. Yokuş yukarı geri geri hafif manevra yapmam gerekince çok zorlanıyorum.
    AN 400' ü düşünürsek, oda en az X9 kadar ağır. Zaten motoru daha büyük.
    Merak ettiğim sizlerde bu sorunları yaşıyormusunuz. Ben 172 boy 65 kiloyum acaba bana mı ağır geliyor sadece, yoksa hiç burgmann alamayacağız

Motosikleti
    BURGMAN 400 K5
    Alıntı arinrin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Aklımda bir burgman sahibi olmak var. Tabiki 650 executive istiyorum ancak şu anki motorum bile bazen bana ağır geliyor. Yokuş yukarı geri geri hafif manevra yapmam gerekince çok zorlanıyorum.
    Merak ettiğim sizlerde bu sorunları yaşıyormusunuz. Ben 172 boy 65 kiloyum acaba bana mı ağır geliyor sadece, yoksa hiç burgmann alamayacağız
    Selam arinrin.Ben bu motor sevdasına honda beat ve piaggio skipper ile başlamıştım şu an 1 senedir burgman 400 kulanıyorum.Tabiki ilk başta bu ne kadar hantal bir alet demiştim fakat sonradan yavaş yavaş alıştım.Özellikle sıkışık trafikte öylece kalıyorsun diğer küçük motorlar vızır vızır geçerken yanından,pizzacı kardeşler gibi scooter gibi kulanmak istiyorsan 150 cc yi geçmeyeceksin ama scooter değil de ben vitesli kullanayım diyorsan daha hafif olan, trafikte rahat hareket edilebilecek vitesli motorlar var gerçi ben daha hiç vitesli kullanmadım ama hafif ağırlık açısından söylüyorum.Viteslinin de tabiki şehir içi yoğunluğunda pratikliği tartışılabilir.Bizimkilerle öyle çok cambazvari hareketler yapmayı,yoğun trafikte slalom yapmayı,kaldırıma inip çıkmayı çok hayalden geçirmemek lazım diye düşünüyorum.Skipper dan sonra
    x8 200 ü denedim bir süre fakat skipper dan farkını (sadece biraz daha rahattı x8 200) çok göremedim hatta skiper daha atik geldi bana.Fakat burgmanı aldım ve yukarıda bahsettiğim şartlarda kullanmak şartıyla rahat ettim diyebilirim.Atikliği ve performansı tabiki 200 ve 250 lik scooterlarla tartışılmaz,sadece sıkışık trafikte biraz daha ağır hareket etmek lazım yani gideceğin yere 5 dakika sonra git 25 dakika sonra git ve burgmanın keyfini çıkar Kendine iyi bakasın.(Lütfen yanlışm varsa düzeltin arkadaşlar)

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı ekinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arinrin.Ben bu motor sevdasına honda beat ve piaggio skipper ile başlamıştım şu an 1 senedir burgman 400 kulanıyorum.Tabiki ilk başta bu ne kadar hantal bir alet demiştim fakat sonradan yavaş yavaş alıştım.Özellikle sıkışık trafikte öylece kalıyorsun diğer küçük motorlar vızır vızır geçerken yanından,pizzacı kardeşler gibi scooter gibi kulanmak istiyorsan 150 cc yi geçmeyeceksin ama scooter değil de ben vitesli kullanayım diyorsan daha hafif olan, trafikte rahat hareket edilebilecek vitesli motorlar var gerçi ben daha hiç vitesli kullanmadım ama hafif ağırlık açısından söylüyorum.Viteslinin de tabiki şehir içi yoğunluğunda pratikliği tartışılabilir.Bizimkilerle öyle çok cambazvari hareketler yapmayı,yoğun trafikte slalom yapmayı,kaldırıma inip çıkmayı çok hayalden geçirmemek lazım diye düşünüyorum.Skipper dan sonra
    x8 200 ü denedim bir süre fakat skipper dan farkını (sadece biraz daha rahattı x8 200) çok göremedim hatta skiper daha atik geldi bana.Fakat burgmanı aldım ve yukarıda bahsettiğim şartlarda kullanmak şartıyla rahat ettim diyebilirim.Atikliği ve performansı tabiki 200 ve 250 lik scooterlarla tartışılmaz,sadece sıkışık trafikte biraz daha ağır hareket etmek lazım yani gideceğin yere 5 dakika sonra git 25 dakika sonra git ve burgmanın keyfini çıkar Kendine iyi bakasın.(Lütfen yanlışm varsa düzeltin arkadaşlar)

yok yanlışlık değilde..

bende onbir aydır kullanıyorum burgman 400 ü 10000km yaptım.. işyerim mercan eminönünde evim koşuyolunda.. anlayacağın sabah akşam trafik içindeyim.. demek istediğim, alışınca burgman oyuncak oluyor elinde..
    yani burgmana geçecek arkadaşlar eğer trafik sıkışıklığını düşünüyorlarsa fazla dert etmesinler diye söylüyorum.. 5 dakika olayına gelince sonuna kadar katılıyorum.. motorcuyla telaş yan yana hiç yakışmıyor. ALLAH korusun..

sevgiler

Motosikleti
    suzuki burgman an650a
    Alıntı arinrin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

selamlar;
    bu tip sıkıntılar yaşıyorsan 650 yi en azından şimdilik düşünme derim ama 400 lük bir sorun olmaz diye düşünüyorum senin için.dilediğin burgman'a sahip olman dileğiyle.

Motosikleti
    X9 250 Evo
    Şu anda X9 ile normal yolda, sıkısık trafikte zaten hiç sorunum yok, nazar değmesin çok rahatım. Ancak artçı ile birlikte bazen veya yokus yukarı geri geri sıkıntı yaşayabiliryorum.
    Ancak cevaplar için sağ olun. Tutmayın beni hemen bir AN400 denemem gerkiyor

Ben X9' umla 140 km hıza ucu ucuna ulaşabiliyorum. AN 400 ile sizler kac km hıza cıkabiliyorsunuz? Lütfen kilolarınızı da belirtirseniz ona göre fikir edineyim.

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    AN 400 ile 90 kg. agırlıgım ile cok rahat 150 km. yapabiliyorum..Hatta yoku asagı ibre sona dayandı..Bilenler bilir..
    S&S

Motosikleti
    X9 250 Evo
    Tamamdır o zaman hedefimizi belirledik.
    Hepinize teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler