Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2007, 15:16
Forumdan Uzaklaştırıldı
YAMACAYIR28 adlı üyeden alıntı
abi ne çapuk bu kadar burgman 400 k 7 aldınız
Bildigim kadarıyle daha 1 adet var aramızda K7...Darısı senin başına..
Reklamlar
-
25 Mart 2007, 15:28
inşallah nerde bende o kadar para tabi her şey nasipppppppppp
-
25 Mart 2007, 19:25
-
26 Mart 2007, 01:31
Selam millet,
Dun akşam saatlerinde Goztepe korlas'dan burgmanımın siparişini verdim
önce ben de silvereing burgman arasında kaldım fakat sonra burgmanın yenisini görünce canlı sekilde salakmıyım ben ne diye arada kalmısım dedim ve burgman'a vuruldum :D
Kendisiyle birlikteliğimiz umarım yarın akşam plakamın çıkmasıyla başlayacak ve uzun zaman devam edecek (allah izin verirse)
Allahım dunden beri saatler ileri alındıysa da kar etmedi.. zman geçmiyo gunler ilerlemiyo uyku tutmuyo. en zor bekleyişlerden biridir heralde bu (ve de en guzellerinden biri)
kask ve mont vs dier bi takım onerilerinizi bekliorum henuz bişey almadım motordan başka:D
Bundan sonra buluşmalarınıza beni de dahil edin lutfen
Sizlerle tanısmayı heyecanla bekliyorum
C.Alp Göktepe
msn : alpgoktepe@hotmail.com
-
26 Mart 2007, 01:50
Forumdan Uzaklaştırıldı
boşnak adlı üyeden alıntı
pardon ben suzukiden para filen almıom..sadece gercekleri sölüorum... reklam filen degil. yaw...
alpg adlı üyeden alıntı
Selam millet,
Dun akşam saatlerinde Goztepe korlas'dan burgmanımın siparişini verdim
önce ben de silvereing burgman arasında kaldım fakat sonra burgmanın yenisini görünce canlı sekilde salakmıyım ben ne diye arada kalmısım dedim ve burgman'a vuruldum :D
Kendisiyle birlikteliğimiz umarım yarın akşam plakamın çıkmasıyla başlayacak ve uzun zaman devam edecek (allah izin verirse)
Allahım dunden beri saatler ileri alındıysa da kar etmedi.. zman geçmiyo gunler ilerlemiyo uyku tutmuyo. en zor bekleyişlerden biridir heralde bu (ve de en guzellerinden biri)
kask ve mont vs dier bi takım onerilerinizi bekliorum henuz bişey almadım motordan başka:D
Bundan sonra buluşmalarınıza beni de dahil edin lutfen
Sizlerle tanısmayı heyecanla bekliyorum
C.Alp Göktepe
msn :
alpgoktepe@hotmail.com
öncelikle hayırlı olsun...dogru kararından dolayı tebrikler... bulusmalarda yerin saten hazır...
S&S
-
26 Mart 2007, 07:37
-
26 Mart 2007, 10:09
arkadaslar epınıze günaydın !!!!!!!!
hayırlı ve saglıklı haftalar dılerım herkese
saglık ve huzur bereket sızınle olsun
S&S T&T
tamer
yenı katılan arkadaslarda hos geldıler
yenı motor alan dostlara da HAYIRLI OLSUN
-
26 Mart 2007, 11:55
arkadaşlar günaydın....
hayırlı ve sağlıklı bir hafta dilerim...
-
26 Mart 2007, 12:09
herkese hayırlı işler iyi haftalar.sinyal lambalarını beyaz olanlarla değiştirmek istiyorum fiyatını bilen varmı?çıkma da olabilir.
-
26 Mart 2007, 12:19
selam
herkese hayırlı bereketli haftalar..
saygılar.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
26 Mart 2007, 12:32
-
26 Mart 2007, 12:35
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
26 Mart 2007, 12:49
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Yok be 20 diil 38 tane.
bi satsak 650 vercekler.
OOO biz eskide kalmışız sen hedefi büyütmüştün doğru, 650 lik istiyordun
O zaman çok çalışman lazım senin kolay gelsin valla
-
26 Mart 2007, 14:44
Selamlar,
Bende bir X9 evo var, ağırlığı 170kg. 250cc.
Aklımda bir burgman sahibi olmak var. Tabiki 650 executive istiyorum ancak şu anki motorum bile bazen bana ağır geliyor. Yokuş yukarı geri geri hafif manevra yapmam gerekince çok zorlanıyorum.
AN 400' ü düşünürsek, oda en az X9 kadar ağır. Zaten motoru daha büyük.
Merak ettiğim sizlerde bu sorunları yaşıyormusunuz. Ben 172 boy 65 kiloyum acaba bana mı ağır geliyor sadece, yoksa hiç burgmann alamayacağız
-
26 Mart 2007, 16:09
arinrin adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Aklımda bir burgman sahibi olmak var. Tabiki 650 executive istiyorum ancak şu anki motorum bile bazen bana ağır geliyor. Yokuş yukarı geri geri hafif manevra yapmam gerekince çok zorlanıyorum.
Merak ettiğim sizlerde bu sorunları yaşıyormusunuz. Ben 172 boy 65 kiloyum acaba bana mı ağır geliyor sadece, yoksa hiç burgmann alamayacağız
Selam arinrin.Ben bu motor sevdasına honda beat ve piaggio skipper ile başlamıştım şu an 1 senedir burgman 400 kulanıyorum.Tabiki ilk başta bu ne kadar hantal bir alet demiştim fakat sonradan yavaş yavaş alıştım.Özellikle sıkışık trafikte öylece kalıyorsun diğer küçük motorlar vızır vızır geçerken yanından,pizzacı kardeşler gibi scooter gibi kulanmak istiyorsan 150 cc yi geçmeyeceksin ama scooter değil de ben vitesli kullanayım diyorsan daha hafif olan, trafikte rahat hareket edilebilecek vitesli motorlar var gerçi ben daha hiç vitesli kullanmadım ama hafif ağırlık açısından söylüyorum.Viteslinin de tabiki şehir içi yoğunluğunda pratikliği tartışılabilir.Bizimkilerle öyle çok cambazvari hareketler yapmayı,yoğun trafikte slalom yapmayı,kaldırıma inip çıkmayı çok hayalden geçirmemek lazım diye düşünüyorum.Skipper dan sonra
x8 200 ü denedim bir süre fakat skipper dan farkını (sadece biraz daha rahattı x8 200) çok göremedim hatta skiper daha atik geldi bana.Fakat burgmanı aldım ve yukarıda bahsettiğim şartlarda kullanmak şartıyla rahat ettim diyebilirim.Atikliği ve performansı tabiki 200 ve 250 lik scooterlarla tartışılmaz,sadece sıkışık trafikte biraz daha ağır hareket etmek lazım yani gideceğin yere 5 dakika sonra git 25 dakika sonra git ve burgmanın keyfini çıkar Kendine iyi bakasın.(Lütfen yanlışm varsa düzeltin arkadaşlar)
-
26 Mart 2007, 17:43
ekinci adlı üyeden alıntı
Selam arinrin.Ben bu motor sevdasına honda beat ve piaggio skipper ile başlamıştım şu an 1 senedir burgman 400 kulanıyorum.Tabiki ilk başta bu ne kadar hantal bir alet demiştim fakat sonradan yavaş yavaş alıştım.Özellikle sıkışık trafikte öylece kalıyorsun diğer küçük motorlar vızır vızır geçerken yanından,pizzacı kardeşler gibi scooter gibi kulanmak istiyorsan 150 cc yi geçmeyeceksin ama scooter değil de ben vitesli kullanayım diyorsan daha hafif olan, trafikte rahat hareket edilebilecek vitesli motorlar var gerçi ben daha hiç vitesli kullanmadım ama hafif ağırlık açısından söylüyorum.Viteslinin de tabiki şehir içi yoğunluğunda pratikliği tartışılabilir.Bizimkilerle öyle çok cambazvari hareketler yapmayı,yoğun trafikte slalom yapmayı,kaldırıma inip çıkmayı çok hayalden geçirmemek lazım diye düşünüyorum.Skipper dan sonra
x8 200 ü denedim bir süre fakat skipper dan farkını (sadece biraz daha rahattı x8 200) çok göremedim hatta skiper daha atik geldi bana.Fakat burgmanı aldım ve yukarıda bahsettiğim şartlarda kullanmak şartıyla rahat ettim diyebilirim.Atikliği ve performansı tabiki 200 ve 250 lik scooterlarla tartışılmaz,sadece sıkışık trafikte biraz daha ağır hareket etmek lazım yani gideceğin yere 5 dakika sonra git 25 dakika sonra git ve burgmanın keyfini çıkar
Kendine iyi bakasın.(Lütfen yanlışm varsa düzeltin arkadaşlar)
yok yanlışlık değilde..
bende onbir aydır kullanıyorum burgman 400 ü 10000km yaptım.. işyerim mercan eminönünde evim koşuyolunda.. anlayacağın sabah akşam trafik içindeyim.. demek istediğim, alışınca burgman oyuncak oluyor elinde..
yani burgmana geçecek arkadaşlar eğer trafik sıkışıklığını düşünüyorlarsa fazla dert etmesinler diye söylüyorum.. 5 dakika olayına gelince sonuna kadar katılıyorum.. motorcuyla telaş yan yana hiç yakışmıyor. ALLAH korusun..
sevgiler
-
26 Mart 2007, 22:31
arinrin adlı üyeden alıntı
Selamlar,
selamlar;
bu tip sıkıntılar yaşıyorsan 650 yi en azından şimdilik düşünme derim ama 400 lük bir sorun olmaz diye düşünüyorum senin için.dilediğin burgman'a sahip olman dileğiyle.
-
26 Mart 2007, 23:05
Şu anda X9 ile normal yolda, sıkısık trafikte zaten hiç sorunum yok, nazar değmesin çok rahatım. Ancak artçı ile birlikte bazen veya yokus yukarı geri geri sıkıntı yaşayabiliryorum.
Ancak cevaplar için sağ olun. Tutmayın beni hemen bir AN400 denemem gerkiyor
Ben X9' umla 140 km hıza ucu ucuna ulaşabiliyorum. AN 400 ile sizler kac km hıza cıkabiliyorsunuz? Lütfen kilolarınızı da belirtirseniz ona göre fikir edineyim.
-
27 Mart 2007, 10:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
AN 400 ile 90 kg. agırlıgım ile cok rahat 150 km. yapabiliyorum..Hatta yoku asagı ibre sona dayandı..Bilenler bilir..
S&S
-
27 Mart 2007, 12:50
Tamamdır o zaman hedefimizi belirledik.
Hepinize teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler