Alttan motor hade yırtınız yarın hava yagmurlu kimse gelmez..
Alttan motor hade yırtınız yarın hava yagmurlu kimse gelmez..
gençler burgman almaya karar verdım gıbı yanlız aklımda tek bır soru kaldı tek silindir çift silindirfarkı dıger bır fırma modelıne gore mukayese yapıyorum tek sılındırın artı veya eksısı nedır bu teknık konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var tşkler
1. Çift silindir makinenin özellikle tork daha fazla olacaktır ama benzin yakısıda ona göre olacaktır tabi..
2. Çift silindirli makinenin rezonansı tek silindirliye göre daha az olcagından özellikle artçı daha az titreyecektir.
Ancak özellikle Japon makinelerin teknolojisi tek-çift silindir sıkıntılarını (tek silindir lehine) halletmişlerdir..(En azından Suzuki )..
Dolayısıyle alacagın motosiklete göre değişmekle birlikte;
Eğer Honda Silwerwing ile Burgman mukayesesi yapacaksak Benzin sarfiyatı farkı derhal BUrgmanı öne cıkarır..
Bunu yanında birde servis ve yedek parca rahatlıgıda gelince hele birde 2. elde cumhuriyet altını gibi olunca sölenecek bişi kalmıo..!!!
S&S
Ahaha alican abi
Cumhuriyet altını benzetmesi süperdi
O zaman biz makineleri satmak için kuyumcuya gidelim
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
ben kısmetse sabahtan ordayım abi
sanırsam paşam tatlı motorcusu kıvamında görmüş bizi
sevgili arkadaşlar...herkese merhaba..ben aranıza yeni katıldım 2 yıldır burgman a biniyorum 2001 model...motordan çokda memnun değlm..sibop ayarı çok istikrarsız...grenajda da sorunlar var..iyi usta biliyo musunuz...cvp gelirse sevinirim...herkese tekrar selamlar
bılgılerınıze tşk uzun yoldakı performans durumu nasıl mesela tekırdag marmaris etabı olarak duşunursek arkada artcıda dahıl o konudakı aydınlatıcı fıkırlerınızı beklıyorum tşk ler
merhaba arkadaşlar
bende burgman 400 cok begenıyorum
suan ancak 2. elini alacak durumum var
aldığım bır duyum burgman motorlarının 20.000km bıttıgını soyluyor
lutfen sakın yanlıs anlamayın
sızden yardın rıca edıyorum bu konuda
keyıflı sürüşler....
____it's my life_1982____
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler hepinize.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
heyyyyyy yettim gari .ne oluyor bakim burda
sırasıyla teknik problemler altan motora ana sayfada telefonu mevcut.20000 km olayına gelince aramızda 35000 de makınalar var probelemsiz çalışıyor.Sipop konusuna gelince adres yine belli.ALTAN motor.
Sevgili BUrgmancı Arkadasım;
Motogp de Yarış motorlarının bakımı, müdehalesinden de sorumlu olan ve bize göre Türkiye deki en iyi en bilgili ve en donanımlı servis olan ALTAN MOTOR (www.altanmotor.com) senin her türlü sorununu kalıcı olarak çözecektir..
Ama dikkar etmen gereken bir husus var..
Altan Motor alışkanlık yaratır..Her cumartesi gelmeye başlarsın.. Korkma bakım için değil..Sohbet için..
Uzun yola cıktıgın zaman tabiki hava şartlarıda önemli ama artçında sende motordan inmeyip soluğu Marmaris yerine Van gölünde alırsanız şaşmayın sakın..
Yaw sevgili batu ben seni tanırım.. Sen vitessiz motorlara ilgi duymazsın die biliyordum ama yanılmmısım.. Neyse cok sevindim doğru dürüst bir motosiklete olan ilgine.. Sence su an dünyanın en cok satan maxi scoter ı olan bir motosiklet bosuna bu kadar satılırmı..
Al ve bin..
[QUOTE=Erkane;610309]@equator
Ben Florya'da oturuyorum, sende buralardasın galiba
yok ben silivrideyim ama arkadaşlarım florya yeşilyurt genelde hep oralardayım
bizde bir ara toplanalım iyi olur hem karşıya gider baskın yaparız topluca
altan motor bekleee bizi
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
abi ne çapuk bu kadar burgman 400 k 7 aldınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)