selam
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
yeni burgman sahibi arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
saygılarımla...
selam
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
yeni burgman sahibi arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
saygılarımla...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Oğuz çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Kısa zamanda kısmet olur inşallah.
arkadaşlar;hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkürler.tek tek yazmak isterdim ancak meşgul etmek istemedim ortamı.selamlar/sevgiler herkese.
Alican Abi, akşam arayacağım. Saygılar...
eheh
Alican abi doğru teşhis.
Oğuz gündüzden ara nasıl olsa haftaya pzt anca denk getirir adam.
Filibeli hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun.Özelden bana kaça aldığını mesaj atarmısın bende almak istiyorum da fiyat bilmek işe yarayabilir.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Arkadaşlar herkese selamlar sevgiler.
Bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü yeni canavarıma kavuşacağım (burgman 400 k7)
Bugün mağazada yakından detaylı bi şekilde de inceledim.(karaköy korlas)
Forumu çok uzun süredir süzüyorum.
Majesty , silver wing , burgman , piaggio ... baya bi kafa yordum.
Ancak sonunda gerçekten metalurjik olarak ve mühendislik olarak tabi birde DİZAYN burgmanin üstün olduğu kanaati bende oluştu.
İnşallah servis konusunda da bi sorun yaşamazsam , sonunda aradığım keyifi bu motorda bulacağım.
sizler ne dersiniz...
arifarabul hayırlısı olsun.
servis konusunda umarım sorun yaşamazsan, olursa da bu alemin en kral servisi Altan Motor var. Tamer abi en güzelinden halleder sen merak etme.
Hoşgeldin aramıza
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Arkadaşlar günaydın. Hayırlı işler, bol kazançlar.
Filibeli hoşgeldin.
Duffy hayırlı olsun.
Arkdaşlar sizinle tanışmak güzeldi. Güzel bir grup. Ama sanırım ben artık Burgman'cı değilim. Hafta sonu Burgman'ımı, ilk göz ağrımı, yol arkadaşımı sattım.
Kısmetse bir DL 650 ile kısa sürede yollara dönerim. Beni o şekilde de kabul edeceğinizi umuyorum.
Görüşek üzere.
selam herkese günaydın ve bol kazançlı bir gün olması temennisi ile...
kararından dolayı seni tebrik ederim...çok doğru bir karar vermişsin maxi scooter in ilahıdır bana göre burgman servis konusunda stingrayx arkadaşımında dediği gibi T&T kardeşler (altan motor) varken sıkıntı olurmu...
saygılar,sevgiler
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Arkadaşlar ;
herkese günaydınlar hayırlı işler. Arifhayırlı olsun kazasız sorunsuz sürüşler dilerim aramıza hoş geldin .
Arko sanada hayırlı olsun alan hayrını görsün umarım sende istediğin gibi bir makinaya sahip olursun.
Farınızda yolunuzda açık olsun .
Sevgiler ;
Mert
Araba için tebrik eden herkese teşekkür ediyorum allah herkese gönlüne göre versin,
Birde grup yürümüş K7 ler falan
Tüm yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
günaydın arkadaslar !!!!!
herkese hayırlı işler olsun
yenı arkadaslar da hos gelmısler
motorlarını da yenı alan arkadaslara da hayırlı olsun kazasız sürüşler
tamer
Arkadaşlar ;
18 mart geldi sayılır hazırlıklar ne durumda her ne kadar katılamasamda eminim benim durumumdaki arkadalarda merak ediyorlardır paylaşım lütfen. telsiz konusu ne oldu gönlüm sizlerle .
Sevgiler
Mert
SELAM
şu an itibarı ile yağış başlamış bulunmaktadır...
hayırlısı bizim gezi suya düşmez inşallah...
saygıyla
selam
bora abi şu pantolon işini ne yaptın...malum gün yaklaştı son-4
paşa abi yolculuk genelde gündüz vakti olacak değilmi malum banim kaskın camını değiştirdim koyu renk güneşte çok iyi de gece cam açık gezmem gerekecek gece yolculuk yok ise problem değilde yoksa yanıma çizik olan orjinal camıda mı alayım ne olur ne olmaz tabi garantiye alalım işimizi gece yolculuk olur ise camı değiştiririm...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)