Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2007, 10:55
selam
herkese günaydın
exselans çok güzel bir paylaşım yapmışsın eline,emeğine sağlık...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Reklamlar
-
08 Mart 2007, 11:34
Arkadaşlar günaydın, işlerin yoğunluğundan dün doğru dürüst bakamadım buralara ama yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler.
Bu arada utanarak ve kudurmuş olarak şu bilgiyi paylaşmak istiyorum. Almanyada ki intercom cihazı ile ilgili biri Almanya'da demir çelik ihracatı ile uğraşan bir firmadaki eski arkadaşla, bir diğeride burada Almanya'da tanıdıkları olduğunu söyleyip yardım etmeye çalışırım diyip ses soluk çıkarmayan bir serseri ile görüşüp rica etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Malın gümrükle ilgili kısmında herhangi bir problem yok ama oradaki firmadan konuşup, sorulacakları sorup malı alıp bize gönderecek kanına namert kanı bulaşmamış bir Türk delikanlısı bulamadım açıkcası, acaip kudurmuş ve size karşı mahçup olmuş durumdayım. Ben yine de bir ümit araştırıyorum başka birisi olabilirmi diye ama etrafında Almanya'da bu işimizi görebilecek bir arkadaşı, dostu tanıdığı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Böyle en fazla 2 saatini ayıracak bir zata ulaşabilirsek istediğimiz malın gelmesi en fazla 2 gün. Neyse yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
-
08 Mart 2007, 11:38
Günaydın hayırlı işler herkese..
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
-
08 Mart 2007, 11:39
günaydın günaydın
hayırlı işler hepinize
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
-
08 Mart 2007, 11:48
Günaydın, arkadaşlar
Oğuz
-
08 Mart 2007, 11:51
tirevul adlı üyeden alıntı
ArkadaÅlar günaydın, iÅlerin yoÄunluÄundan dün doÄru dürüst bakamadım buralara ama yeni arkadaÅlar gelmiÅ hoÅgelmiÅler sefa getirmiÅler.
Bu arada utanarak ve kudurmuÅ olarak Åu bilgiyi paylaÅmak istiyorum. Almanyada ki intercom cihazı ile ilgili biri Almanya'da demir çelik ihracatı ile uÄraÅan bir firmadaki eski arkadaÅla, bir diÄeride burada Almanya'da tanıdıkları olduÄunu söyleyip yardım etmeye çalıÅır 6;±m diyip ses soluk çıkarmayan bir serseri ile görüÅüp rica etmeme raÄmen bir sonuç alamadım. Malın gümrükle ilgili kısmında herhangi bir problem yok ama oradaki firmadan konuÅup, sorulacakları sorup malı alıp bize gönderecek kanına namert kanı bulaÅmamıŠbir Türk delikanlısı bulamadım açıkcası, acaip kudurmuÅ ve size karÅı mahçup olmuÅ durumdayım. Ben yine de bir ümit araÅtırıyorum baÅka birisi olabilirmi diye ama etrafında Almanya'da bu iÅimizi görebilecek bir arkadaÅı, dostu tanıdıÄı olan varsa yardımlarınız 6;± bekliyorum. Böyle en fazla 2 saatini ayıracak bir zata ulaÅabilirsek istediÄimiz malın gelmesi en fazla 2 gün. Neyse yorum ve düÅüncelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...
sağlık olsun be kardeşim kendine problem etme bu işler böyledir zaten
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
08 Mart 2007, 11:59
belçikaya göndertirsen ordan yardımcı olmaya çalışırım.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
08 Mart 2007, 12:24
Sevgili stingrayx, siz yeterki gelin Hatay'a ben ellerimle künfe pişirip yediririm sizlere.
650 ye gelince daha önce kısa süreli de olsa 400 kullanıyordum (tabi gts 250 yi saymazsak), 400 den daha sessiz, titremesiz yol tutuşu ve kavraması özellikle şehiriçinde daha performanslı ama 400 kadar kıvrak ve çevik değil. Süspansiyonu 400'e göre biraz daha sert ama jant-lastik genişliği ve bağımsız arka salıncağı ile daha dengeli güven veriyor. Sert rüzgarlarda 400 etkilenirken 650 ile rahatlıkla sürüşe devam ediyorsunuz.400 göre yerden yüksekliği daha fazla bu durumu eğer uzun boyluysanız avantaj ama normal ve altında bir boya sahipseniz ayaklarınıza yere bastığınızda motoru tutmanız ve yönlendirmenizi zorlaştırıyor.
Yol kaplamalarındaki bozuk yerlerde 400'ün lastikleri etkilenirken 650 etkilenmiyor. 400'ün ön camı kısa ve rüzgar tüneli alnınızı hedeflerken, 650 nin camını son kademeye yükselttiğinizde hem rüzgarı kesiyor hem de sessizlik sağlıyor. 400 e göre bir hayli ağır olduğundan park yerlerinden ayrılırken çoğu zaman geri vites neden koymamışlar diye homurdandığınız oluyor, ısınması ise çok çabuk, soğuması daha geç, radyatör fanları daha sessiz,triptonic vites 5+1, 6.vites uzunyol ekonomi vitesi, , ısıölçeri, kısıtlı yol bilgisayarı digital göstergeleri oldukça kullanışlı özelliklede torku insanı baştan çıkarıcı. Kısaca scooter de son nokta. İnşallah herkese Allah kısmet eder, hayalleriniz gerçekleşir. Umarım size yararlı olmaya çalıştım. Sevgi ve saygılarımla.
Bekir
Hatay'a gelin, künefeyi benden yiyin!
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
-
08 Mart 2007, 12:50
Arkadaşlar günaydın, işlerin yoğunluğundan dün doğru dürüst bakamadım buralara ama yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler.
Bu arada utanarak ve kudurmuş olarak şu bilgiyi paylaşmak istiyorum. Almanyada ki intercom cihazı ile ilgili biri Almanya'da demir çelik ihracatı ile uğraşan bir firmadaki eski arkadaşla, bir diğeride burada Almanya'da tanıdıkları olduğunu söyleyip yardım etmeye çalışırım diyip ses soluk çıkarmayan bir serseri ile görüşüp rica etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Malın gümrükle ilgili kısmında herhangi bir problem yok ama oradaki firmadan konuşup, sorulacakları sorup malı alıp bize gönderecek kanına namert kanı bulaşmamış bir Türk delikanlısı bulamadım açıkcası, acaip kudurmuş ve size karşı mahçup olmuş durumdayım. Ben yine de bir ümit araştırıyorum başka birisi olabilirmi diye ama etrafında Almanya'da bu işimizi görebilecek bir arkadaşı, dostu tanıdığı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Böyle en fazla 2 saatini ayıracak bir zata ulaşabilirsek istediğimiz malın gelmesi en fazla 2 gün. Neyse yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...
tamer kardeş cihazın marka model varsa link ve biliniyorsa fiyat bilgilerini verirmisin bana merak ettim doğrusu teşekkürler
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
-
08 Mart 2007, 12:55
tüm yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
tolga sana sorayım.. sanırım bu yurt dışı işlerle sen daha bi ilgilisin kardeşim..
abim yarın 3-4 günlüğüne pakistana gidecek.. oradan şu kalite kasklardan aldırsam avantajım olur mu?
-
08 Mart 2007, 13:18
equator adlı üyeden alıntı
tamer kardeş cihazın marka model varsa link ve biliniyorsa fiyat bilgilerini verirmisin bana merak ettim
doğrusu teşekkürler
http://www.albrecht-online.de/bw/pro...idartikel=1249
buyur hocam
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
-
08 Mart 2007, 14:00
pokermon78 adlı üyeden alıntı
Herkese selam.Avrupa yakasında bende varım.
Hoşgeldin Pokermon bende Florya'dayım, komşuyuz yani. İlk fırsatta görüşelim, tanışalım..
EXSELANS adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bügünki keşif gezim we paylaşım iyi seyirler
son iki resim alıntıdır yüklemek uzun sürüyordu kb düşük bilgi amaçlı onları tercih ettim
ilk resim deniz ötobüsü inşaatı bu yaza hazır olacak
merkezden görüntüler atatürk anıtı
mudanya antlaşmasının yapıldığı bina we balmumlar ismet inönü we itifak dewletlerinin komutanları
tarihi mimari we trilye kasabası muhteşem we gezilmesi gereken bi yer yazın çok daha kalabalık we şenlikli olan bşi yer inşallah hepberaber gidbiliriz
Bende 4-5 sene Bursa'da öğrencilik yaptım, Mudanya'yı severim
Saygılarımla...
Nakliyeci bir arkadaşınız olarak arzu ederseniz, karayolu veya havayolu taşımasını organize edebilirim..
Sevgiler, saygılar
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
-
08 Mart 2007, 15:48
-
08 Mart 2007, 16:12
arkadaşlar hoşbulduk.isim yazmayı unutmuşum ismim veysel.erkane ben de bursada okudum üni.yi.ilk fırsatta beraber olmak dileğiyle hoşçakalın.
-
08 Mart 2007, 17:44
arkadaslar üzücü bır haberım var :(
arkadsımız ZAFER (beettle65) hastatalanmış pazartesı günü tekrar acıl amelıyat olmuş şimdi evınde istirahat edıyor saglıgı yerınde az önce konuştum
-
08 Mart 2007, 18:04
Zafer abi büyük geçmiş olsun ail şifalar diliyorum
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
08 Mart 2007, 18:15
Forumdan Uzaklaştırıldı
HAYDEEE...nerden cıktı yafu arıoz hemen ziya ile..
S&S
-
08 Mart 2007, 18:30
Hasta iken aramak ters olabilir diye bende mesaj attım.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
08 Mart 2007, 18:31
geçmiş olsun sağlıklı günler inşallah abimize
-
08 Mart 2007, 18:33
Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi aradık ziya ile birlikte zaferi....Gayet iyimiş..mecburen istirahat ediyor..Soranlara selamı var..
S&S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler