evde eski kabloyu buldum birazdan geliyor
evde eski kabloyu buldum birazdan geliyor
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
ewet bora bekliyoruz sabırsızlıkla
aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sonra akan su hep farklıdır
Arkadaşlar kusura bakmayın resimler geldiiiiiii.
Baklavayı sabırsızlıkla bekliyoken meğersem vedat baklavanın yarısını götürmüş
[IMG][/IMG]
işte vedattan kalan baklava geldi
[IMG][/IMG]
tarden baklavayı götürürken yakalandı
[IMG][/IMG]
Bakalvanın hazin sonu
[IMG][/IMG]
Gelelim kızımızı almaya pamuk eller cebe
[IMG][/IMG]
gecenin finali
[IMG][/IMG]
Herkese saygılar
Oğuz karakızın hayırlı olsun kesene bereket baklava süper aslında plakayı alıcağın zamanda bi baklava partisi dahamı yapsan
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Abi yaptın yine kıyağını senide uğraştırdık gece gece...
Oğuz hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun kızın.Valla yerinde olmak istemezdim. Sen al en babasından cillop gibi motoru ama gazlayama Güle güle kullan kardeşim...
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
yok adamın parası kalmadı artık plakayı aldıgında biz ısmarlıycaz artık ona.Hayırlısı ile binmeye baslasında.Ama ben biliyorum1 aya kalmaz bize toz yutturur bu fotomoto.camiada ona zaten tekteker oğuz derler.O şimdi bizi yiyiyor ben bilmiyorum ayağına
oğuz;
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız günlerde inşallah ..
aynı nehirde iki kere yıkanılmaz sonra akan su hep farklıdır
Teşekkürler arkadaşlar. Allah ayırmasın
[QUOTE=beetle65;590209]GÜNAYDIN
İYİ HAFTALAR
ARKADAŞLAR BAYRAK KONUSUNU UNUTTUK O AKŞAM
BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİ OLANLAR BİLDİRSİN LÜTFEN
NASIL BİRŞEY LER YAPALIM
ORTAK VE AYNI OLMASI KANAATİNDEYİM
YANİ AYNI BOY BAYRAK VE AYNI YERLERE TAKILMALI BENCE
QUOTE]
Bayrak konusunda önerileri olan varsa zamanıdır arkadaşlar..
Valla şart! Bizide düşünün biraz, ortaya biryere olsun, boğaz köprüğünün ayağına uygun olur bence..
Oğuz haırlı uğurlu olsun. İyi günlerde, kazasız belasız kullan inşallah.
Bu akşam bende aranıza katılmak istiyordum ama bu soğukta karşıya geç, gece Florya'ya tekrar geri dön, Çanakkale öncesi şifayı kapmayalım dedim
Avrupa yakasında bende varım Tirevul, ben Florya'dayım. Arkadaşımada Burgman ayarlayabilirsek ahanda size Avrupai Burgmancılar
Derwish selam, seninle daha evvelden tanışıyoruz.. Mondialci olarak (namı dieğer Boncuk)
Saygılar, sevgiler
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
oğuz zuzun hayırlı olsun en son ben gördüm üstünü örttüm üşümesin diye
bide Burgmancı profiline 1 madde daha ekleyecem
Son haliyle Burgman Sahibi Profili
1- Burgman sahibi araba nerde, para nerde, araba nerde der.
2- Burgman sahibi kendi elciğini kendi yapar üzerine ledlerini takıp Golwing imajına taş çıkarır.
3- Burgman sahibi keyfi sever hız yapmaz.
4- Burgman sahibi duyarlıdır. Burger King otoparkını işgal ettiğini anlayınca kapalı otoparka gider. Fotoğrafını çektirir forumuna koyar.
5- Burgman sahibi Anadolu yakasında oturur.
6- Burgman sahibi Cumartesileri Altan Motor'a gidip gözleme yer.
7- Burgman sahibi aksesuara meraklıdır. Sürekli araştırma yapar.Interneti sever.
8- Burgman sahibi mevlana gibidir. Herkesi burgman'ı olsun olmasın arasına kabul eder.
9-Burgman sahibi sert geyiği sevmez keyifli muhabbet taraftarıdır.
10- Burgman sahibi gideceği yere mutlaka koordinatlarıyla gider. Grubunda mutlaka GPS kullanan biri vardır.
11- Burgman sahibi "parçası pahalı" laflarına sadece gülüp geçer..
12- Burgman sahibinin unuttuğu laflar vardır.mesela
" kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
13- Kısacası Burgman sahibi olmak ayrıcalıktır. Biz buna kısaca "BURGMAN VE diğerleri" diyoruz..
14- Burgman sahibi diğer topiclere girip kendi motorunu övmez, çünkü diğer motor kullanıcılarının zevlerine saygılıdır. Diğer motorlarla kendi motorunu kıyaslamaz asla aşağılamaz. Sadece kendi makinesini sevenlerin arasında motorunu över.
15- Burgman sahibine ne marka motor kullanıyorsun diye sorulduğunda asla Suzuki kullanıyorum demez. Direkt Burgman'ım var der.
Bora abi sende resimleri index tadında atmışın satacakmısın yoksa
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Herkese günaydın. Hayırlı işler bol kazançlar.
Arkadaşlar görüyorum ki, buluşma sonrası hepiniz bilgisayar başında almışsınız soluğu.
Oğuz, tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Grenajların asfalt görmesin.
Nacizane yeni sürücümüze bir link vereceğim. Sayın Tolga BÜYÜKÖNER ağbimizin derlediği ve www.motorium.com'da yayınladığı dikkat etmeniz gereken, kulaklara küpe olası durumlar : http://www.motorium.com/htm-tr/dikkat.htm
selam
herkese gün aydınlar bol güneşli ve sıcak günler
foto-moto (oğuz) tekrar hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin (bugün oğuz işimi astı yoksa ortalıkta görünmüyor)...
abiler ben 1. resimdeki arkadaşları çıkaramadım yeni arkadaşlar mı duffy hariç onu artık 1 km. tanırım...
tarden valla foto yu kim çektiyse iyi yakalamış yaww. abi resim ettiğiniz karelerde nolan kaskları da çekmişsiniz bilerek mi yapıyon abi illa kask aldıracan bana bi fiyatlarını alsaydın bari fuar daki fiyatları ile karşılaştırıdık...
saygı,sevgi,güneşli hava,hep bizimle olsun...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
Selam arkadaşlar, dün akşam için gelen gelemeyen herkese ve tüm hayırlı olsun mesajlarına çok teşekkür ederim. Hayatımın en keyifli akşamlarından biri ve hafızamdan hiç silinmeyecek güzel bi anı oldu... Büyük jestiniz ve beni yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarım... Bu dosluk ve sıcaklık sonsuza dek sürsün diyorum. Hepinizi gönülden kucaklıyorum arkadaşlar. En kötü günümüz böyle olsun.Tekerinize taş değmesin.Sağolun.
Kısmetse bir aya kalmaz, gezilere ben de iştirak ederim, karakızımla... Şu acemilik dönemini bi atlatayım da
Baklava neymiş, size kurban olsun...
Oğuz...
Oğuz kardeş motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.Baklava partiside çok güzel olmuş afiyetler olsun, Hatay'a gelirseniz künefeniz de benden olsun.Sevgiler.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
İlbera kardeş, sağolasın. Hatay'a da göndereyim baklava.. Künefe teklifi çok hoş ya, Hatay çok uzak. Birgün inşallah, yolumuz düşerse ya da düşürebilirsek neden olmasın. Sevgiler.
Oğuz...
selam
çanakkale den sonra hatay mı yoksa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Sevgili Oğuz teşekkür ederim, Çanakkale gezisinden sonra yaza inşallah bir Hatay gezisi düşünürseniz, medeniyetlerin buluşma yerinde en güzel konukseverliği göstererek ağırlarız sizleri, sevgiler.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Biz hayırlısıyla su canakkale toplu sürüşünü bi yapalım..devamında hatay mı olur yoksa atina-selanik mi bakarız..
S&S
Alican abi atinada en büyük hayalimdir burgmanlarla gittiğimizi bir düşünsene vay be
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)