Oğuz gözünaydın, umarım güle güle binmek nasip olur. Yalnız sen binene kadar motoru eskitecek bunlar
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Evet vedat'ın dediği gibi bu fırsatı değerlendirelim baklavanın üzerine çay olurmu acaba
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
ya ben dikkat etmemişim oğuz msn den dedi yarınmış teslimat.
boş boş gidecektim valla . alırdım artık motoru bugün ben
Motoru aldıktan sonra hemen orda arkadaşımın börekçi dükkanı var TRİZE diye.
Ufak bir yer hepimize oturma yeri veremeyebilir ama güzel çay yapar. Hamsili pilav var, etli ve dilpeynirli su böreği var.
Tavsiye ederim yani
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Herkese selam.
Canbarlas hoşgeldin.
Foto-Moto hayırlı olsun. Benim eve de çok yakın. Salı akşamı yürüyüş istikametim belli oldu. Geçen buluşmayı kaçırdım. Ama bunu görmeliyim. Böylece güzel bir vesileyle birçok arkadaşla da tanışmış olurum.
Ya biryerlere takılmayı düşünüyorsanız zamanlıca planlayalım. Ona göre motoru alayım. Motor biraz uzakta bir park yerinde duruyor. Plansız olursa ben yaya kalmayım.
Tolga bana uyar börekçi... Bu arada arkadaşlar yanlışlık olmasın yarın akşam alacağım motoru...
İnin leeen motorun üstündeeeen... Yetttimmm...
Arko sağol, al sen de motoru... Kuzular tanısın birbirini bence... Gerçi yaya kalmazsın birisi artçı alır seni...
arkadaşlar lütfen konaklama listesini kontrol edin otele fakslanacak.
Mert Soyadına ihtiyaç var.
Erkan beraberinde gelecek arkadaşların isim ve soyadlarına ihtiyaç var.
Serhat senin de beraberinde gelecek arkadaşların isim ve soyadlarına ihtiyaç var.
Bu eksiklikleri lütfen tamamlayalım.
Sevgiler
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Foto ;
tirevul haklı abi eskiycek valla ama bunu değerlendir bence motorun önüne bi turnike küçük tur 500 büyük tur 1000 ykr.
hem amortisman düşersin hem 1-2 aksesuar parası çıkar hemde baklavayı bedavaya getirirsin.
Bu arada sanırım benim soyadımı sormadınız dimi ben gelemiyorum demiştim.
Sunman, yav dostlardan kıymetli değil ya boşver... Hem gelecek arkadaşların hepsinde aynısından var 650 alınca dediğini yapıcam küçük 500, büyük 1000
Oğuz...
Onu bunu bilmemde ilk 650 yi alacak olan yandı..
Abi bi tur versene beee
S&S
Mert %99 sensin sengeliyorsun değilmi? birtek senin bilgilerin bizde yok adın soyadın motor rengin plakan katıldığın semt cep tel ve e-mail adresini istersen duffy@suzukim.net adresine maillersen deniz sana bizimkileride yollar
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Alican abi en son ben alacam, sen almadan almam ben
ortaklaşa alırız abi sırayla bineriz sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)