maslak atatürk sanayi sitesinde fevzi usta var yetkili servis suzuki nin, hem fiyat daha uygun hem daha samimi ..ilgilenirseniz tel..0212 2762187
pişman olmazsınız..
maslak atatürk sanayi sitesinde fevzi usta var yetkili servis suzuki nin, hem fiyat daha uygun hem daha samimi ..ilgilenirseniz tel..0212 2762187
pişman olmazsınız..
arkadaşlar hayırlı olsun mesajlarınız için teşekkürler allah olmayanlarada nasip eder inşaallah.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Arkadaşlar anadolu yakasında buluşma yerimiz Paşalimanı Cafe dir http://www.beltur.com.tr/pasalimani.htm(Burayla bir alakam yoktur arasıra gideriz sadece ) Cadde'de ki kafelerin hafta sonu doluluk oranı belli. Şimdi saat kaçta buluşma uygundur malum pazar önce dinleneceğiz sonra eğleneceğiz o yüzden sabahın 8:00 de buluşmaya gerek yok saat olayınıda sizlere bırakıyorum ama 11:30 - 12:30 daha verimli olacağı kanısındayım. Servis olayını konuşmak için Altan Motor'dan Tamer Altan'da terslik olmazsa katılmayı düşünüyor. Sorularınızla kendisini bunaltabilirsiniz
NOT: Arkadaşlar hava durumu buluşmayı etkiliyebilir o yüzden mutlaka CUMA - CUMARTESİ foruma bir göz atalım.
Ve listenin son hali
1 - Duffy + Eşi - Beylerbeyi
2 - Thai -
3 - Erkane -
4 - Karabatu + Eşi - Erenköy / İkitelli
5 - Exselans -Üsküdar
6 - Alinazik - Ümraniye
7 - Tanımsız - İçerenköy
8 - Zuhtupasa
9 - Beetle65
10- Altan Motor
11- vedatarpacı
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Ben ve kınalı kuzum hazır ve nazırız
umarım hava müsade eder de güzel bir gün geçiririz
hem tanışma adına hemde motorlarımızın kaynaşması adına
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
hadi hayırlısı arkadaşlar pazar'a allah nasip ederse görüşürüz..herşeyden önce sağlığımız yerinde olsun gerisi olur..
hayırlı günler
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
saati kaç yaptık hadi bakalım
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
12:00 benim fikrim bu.
hem uyumayı seven arkadaşlar olabilir hemde küsüratsız
12 diyenler mouse kaldırsın
Çakma Vstrom
12 bana uyar.
Evet mausları görelim
bence biraz daha erken olsun
10:30 - 11:00 gibi
eğer biraz gezmek istiyor isek zaman kalsın
dönüşte de makineleri yıkayıp,silip parlatmaya zaman kalsın değil mi
arkadaşlar yarın iş için istanbul dışında olacağım
o nedenle nete giremeyebilirim
evde de internetim yok
o nedenle telefonumu yazıyorum
son durumdan beni haberdar ederseniz size katılırım
hepinize kolay gelsin
ZAFER AYDOĞAN 0 539 315 03 63
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
beetle65, son gelişme için en kötü ihtimal sana mesaj atarım merak etme
Çakma Vstrom
saat 12:00 13:00 benim içinde uygun bir saat
daha öncede dediğim gibi benim gelme durumum cumartesi akşam belli olacak kesin bir bilgi için duffy sana haber vereceğim
saygılar
bu arada herkesi online görüyorum
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
İşim gereği genelde tüm gün bilgisayar başındayım Bizim formda altta açık duruyor aradabir yenileyip durumlardan haberdar oluyorum.
Ayrıca Fevzi usta da, Altan Motor da Suzuki'nin yetkili servisleridir.
Altan Motor, kötü olsa herhalde Suzuki Team Türkiyeye geldiğinde pitte görev almazlardı.
Pazara görüşmek üzere dostlar.
tahai saol bilgilendirmelerin için
fiyatları uygun oldukduğu sürece hep kendileri kazanırlar.
bizde sağlam dürüst bi yerimiz var deriz...
altan motor bekle beni gelecem sana
şimdilik ilk bakım, ama sonrası da var tabi
elcik ısıtma
aksesuar
fiyatlarda anlaşırsak gerisi de gelir
saygılarımla Mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
arkadaşlar servis olayını merak etmeyin Tamer abi gelmeye çalışacak sorularınızı gelince yanıtlar bende servis olarak kendisini tercih ettim sebep çok ama toplanınca konuşuruz konu lazım olacak
ben tek bişey söyleyecem bu konuda patron olupta eli hala anahtar tutuyorsa başka yere gitmem sorumluluk budur bence
Bu arada Tamer abi gelmezse onun servise gezi düzenleriz (çaylar şirketten)
Çakma Vstrom
Ben Florya'dan geleceğim için 12:00 'den evvel orda olmam zor
Büyük bir olasılıkla 2 arkadaşım daha katılacak bizlere
Benim henüz 600,-Km oldu. 1000,-Km bakıma beni üzmeyecek bir yere gitmek isterim bende, Altan motor ile tanışmak isterim bende
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)