foto-moto tekrar hayırlı olsun
allah kazadan korusun bide nazardan tabii !!
Farınızda yolunuzda açık olsun
foto-moto tekrar hayırlı olsun
allah kazadan korusun bide nazardan tabii !!
Farınızda yolunuzda açık olsun
Abi gelcek herkes söylesin de baklavayı ona göre alcam
Oğuz...
işte büyük gün, kazasız belasız kullan inşallah.
Oğuz ben gelirimm
istersen benim evin otoparkına da çekeriz.
NBC benim evime 5 dk ya var ya yok.
Haber verirsin istersen
Hayırlı olsun
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Arkadaşlar herkese selam,fırsat buldukça forumu takip etmeye çalışıyorum .Ama bende bir Burgman'cı olarak en çok bu başlık ilgimi çekiyor. İlk sayfadan itibaren yazılarınızı okudum çok keyif aldım .Bu c.tesi NBC motors'a eşime dizlik almaya gittiğimde tarden 'le tanıştım biraz sohbet ettik ve foto-moto arkadaşımızın motorunu gösterdi forumdanda gördüğüm kadarıyla yarın teslim alacakmış.Allah c.c. kazalardan nazarlardan muhafaza etsin kardeşim şimdiden hayırlı olsun keyifli sürüşler diliyorum .Eğer yetişebilirsem bende baklavanı yemek isterim (baklava bahane arkadaşlarla tanışmak ve o teslim anını seninle paylaşmak şahane). . .
sevgi ve saygılarımla Uğur Alper SAYLAM
Tolga, Vedat ve gelecek tüm arkadaşlar saat 20:00'da ordayım, bilginize...
Herkesi bekliyorum...
Oğuz...
Alper, hoşgeldin seni de bekliyoruz... yarın akşam görüşmek dileğiyle
Öncelikle Alper kardes aramıza hos geldin.
Biz thai ile diyetteyiz.. baklava yiemioruz..
Sizlere afiyet olsun..
S&S
heyyyt be dayı dediğin böyle olur
Bende gelecemmmmmm
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
abi nbc motor nerede????
hep adı geçiyor ama ben bilmiyorum nerede olduğunu
alican abinin payınıda ben yerim
ve alper hoşgeldin..
beyler ben de gelirim, daha erken orada olabilecek var mı ? ben erken gelebilirim....saygılar.
NBC motor: Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:264/1 Sahrayıcedid (Minibüs yolu üzerinde, Göztepe'den Sahrayıcedid'e doğru giderken sağda... T. 368 31 11
Minibüs caddesi Göztepe BP 'Yi geç 100 m ileride sağda.
Oğuz istersen motorla gelmeyip direk kaskımla gelir senin motoru da benim evin otoparkına çekebiliriz.
Ona göre haber ver bana.
Isıtmalı Elcik
oğuz, yer sıkıntı olur ise benim mekanda emrinde
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Vayyyyy
Alican abi yemedi
Yanlız şöyle bir durum var herkesten önce benim gelme şansım daha yüksek
Isıtmalı Elcik
Paşam şu adsere bi göz at, özellikle fiyata bi bakarsan....
http://www.ronayersmotorcycles.com/n...tDesc=Scooters
Think Darkside
Yaaaa bi durun ya hangibirini takip edicem işmi yapıcan size cevapmı yetiştiricem baklavada kendime rezervasyonmu yaptıracam yoksa yeni gelen arkadaşlara holgeldinizmi diyecemk coştunuz gene hee
zaten bu gün işede geç kaldım sevkiyat günümdü. bırakında biraz iş yapalım allah allah
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Tolga, teklifin için teşekkür ederim. Sanırım Duffy'nin garajı bana daha yakın olduğu için daha uygun. Sen motorunla gel bence... Hanım da görmek ister motoru o nedenle Libadiye tarafına gitmemiz gerekecek...
2 kilo baklava yeter mi acaba hepimize, yoksa tepsisiyle mi kapıp geleyim
Oğuz...
Alican abi 1. binsin... Sonra sırayla hepiniz...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)