erkan selam
parayi odeyip iptal edersen paran %90 yanar
sevgiler
tolga
erkan selam
parayi odeyip iptal edersen paran %90 yanar
sevgiler
tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
GÜNAYDIN,
GÜZEL BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH
AKŞAM NEREDE BULUŞUYORUZ HENÜZ BİR YER BELİRLEMEMİŞSİNİZ
BU ARADA BEN OTEL ÜCRETİNİ AKŞAM ELDEN TAKDİM EDECEĞİM UMARIM BİR SORUN TEŞKİL ETMEZ
AKŞAM İÇİN ZÜHTÜPAŞA'DAN HABER BEKLİYORUZ DEĞİL Mİ
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
günaydın hayırlı işler bol kazançlar arkadaşlar...
T&T abiler kusura bakmayın dün akşam dönüşte uğrayamadım. Ama Tamer abi sen lastikleri mutlaka getirt. Eğer herhangi bir durum olursa özelden görüşürüz.
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
gnd arkadaslar !!!!!!!!!!!herkese hayırlı gün dılıyorum güneş te var sabah sabah soguk ama yınede cok güzel
arkan günaydın hayırlı günler
o gün hava kötüolurda gelemeyen arkadasların otel ücretlerı yanar gerı alamaz
( yada arabayla gıdebılırler) canakkaleye :( :( :(
saygılar. tamer
pasam hadı ya ne oldu şu yer konusu !!!!!!!!!! saray istemedık paşamdan sessız sakın bır yer olsun senı ve dostları görebılecegımız yeter
Erkan[/QUOTE]
ARKADAŞLAR OTEL FİYATI NE İDİ ALLAHAŞKINA
KİŞİ BAŞI NE VERECEĞİZ
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Alican abi hep beraber akşam caddebostan burger king e gitme fikri sence nasıl?
Hem motoru rahat rahat park ederiz hemde en üst katı sakin olur muhabbetimizi yaparız. Acıkan yemeğini de yer.
Sadece bir öneri.
Sevgiler
Tolga
Isıtmalı Elcik
Herkese merhaba Zafer abi kellebaşı 30 YTL
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Abi %90 gelicem yetişmesi gereken bir işim var ama hazırlık aşamasında daha netleşmedi son dakka golü atarlarsa akşam baskıya girecek ve ben sabaha kadar burdayım. hafta başından beri sallıyorlar tam benim işim olduğu zaman iş çıkarıyorlar aynı havanın hafta ortası iyi olup c.tesi bizim altan motora gideceğimiz gün yağmur yağması gibi bu c.tesi de sğnak yağmur varmış
T&T kardeşler abi bizdemi şans yok yoksa sizdemi
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
selam,
ilk verdiğin koyu gri olan motora ben de bakmıştım. km si yaz sonu 5000 idi şimdi herhalde daha fazladır. motor genel olarak temizdi. ben servise de baktırmıştım. iki yerinde parça boya vardı. sahibi hatırlamadı!! ama sanırım devirmiş motoru . ama ciddi değil.
ya burger king dediniz de acıktım ya..
Yaw arkadaşlar herkesten özür diliyorum ama o saatlerde oraya gelmem benim bulunduğum semt itibariyle çok zor. Eğer o toplantıda konuşulanları en azından mutlaka bilinmesi gerekenleri bir arkadaş özetlerse minnettar olurum. Şimdiden hepinizden özür diliyorum fakat ilk fırsatta sizleri görmek üzere...
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
herkese günaydın hayırlı işler
teşekkürler elemenet kardeş 2005 lere dikkat etmemiştim beyaz sinyallere bayıldım lacivert buldum resimlerden muhteşem bakalım pazartesi canlı görücem garantide devam ettiği için 2006 trafiğe çıkış 200 300 fark a değer gibi biraz daha sıkıııım olacak gibi:queen
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler hepinize.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Exelans,
Held Branda büyük boy 50 YTL'ye aldım.
Hava Spreyi 15 YTL
Bu arada, öyle selamsız sabahsız daldığım için özür dilerim. Arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar.
Motorun plakası ve ruhsatı için bastırıyorum, P.tesi ya da Salı alabilirim umarım.
Tarden, tavsiyen için sağol balaklava da alacağım sanırım, tüm diğer eksikleri fuardan almayı düşünüyorum... En azından daha bol seçenek arasından seçim yapmış olurum diye düşünüyorum.
Oğuz...
Foto moto
hayırlı olsun güzel kardeşim.
Akşam geliyormusun?
İstersen ben seni götürebilirim.
Isıtmalı Elcik
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)