Selam arkadaşlar, yeni arkadaşlar siz de aramıza hoşgeldiniz.
Arkadaşlar, üzülerek söylemem gerekiyor ki Çanakkale gezisine iştirak edemeyeceğim. Birinci sebebi, 17 Mart için izin alamamış olmam, ikinci sebebi ise Motorumu henüz teslim alamamış olmam...
:( Motoru, en erken sanıyorum ki 5-6 Mart gibi teslim alabileceğim. Motoru bu kadar geç almamın nedeni NBC'ye motorun ücretinin bir kısmını geciktirmiş olmamdır. NBC motorun sahibi Bora Bey'e bana karşı gösterdiği sabırdan ötürü müteşekkirim...
Bu sabah NBC'ye gidip kalan borcumu ödedim, bunun dışında aşağıdakileri aldım başlangıç için, eğer başka tavsiyeleriniz de olursa açığım:
1- Nolan kapalı (siyah) kask... (N61 olması gerek modelinin)
2- Bering yaz-kış mont
3- Dainess eldiven (Eldivene mont kadar para verdim neredeyse:( normal mi bilmiyorum ama?)
4- Fox mafsallı dizlik
5- Bellik (Markasını anımsamıyorum
6- Lastik şişirmek için sprey
7- Branda (Held)
Tabii ki başka almam gereken şeyler de var, kilit, disk kilidi vb. konularda bi öneriniz olursa sevinirim. Aldıklarımı henüz kullanmadığım için değiştirmem mümkündür... Kasko fiyatları ile ilgili bilgisi olan arkadaşların da yardımını bekliyorum...
Motoruma artık bi an önce kavuşmak istiyorum, umarım NBC plaka ve ruhsat işini fuardan önce halledebilir:(
Bende her iki fuar için bi dünya davetiye var... Bilginiz olsun. Ne kadar lazım olursa
...
Yarın akşam ki toplantıya gelmeye çalışacağım... Yeri ve saati bildirebilirseniz çok sevinirim...
Duffy, buralardayım. Bi yere kaybolmadım
Sen nerelerdesin
Kendinize iyi bakın arkadaşlar, iyi akşamlar.
Oğuz...