Arkadaşlar ;
Sıcak karşılamanız ve iyi dilekleriniz + çanakkale davetiniz için teşekkür ederim.
Ancak hanımı ilk dakkadan suistimal etmek istemiyorum açıkcası (ki sonradan daha rahat bu tip organizasyonlara katılabileyim.)
12 yaşımdan beri motosiklete biniyorum 73 doğumluyum.Evliyim 5 yaşında oğlum var.
1994 yılından beri motosikletle uzun yol yapıyorum size 1 -2 tavsiyem olacak nacizane izin verirseniz.
- 1 kullanımlık lastik tamit tüpü edinin.( inşallah gerek kalmaz ama çok faydalı)
- aranızdan en tecrübeli (uzun yol deneyimi) olan 2 kişi seçin biri en önde diğeri en arkada konvoya yol gösterip takip etsin
- eğer mümkünse bu öncü ve artçı motorlarda telsiz olsun
- Çanakkale rüzgarına dikkat edin.
- Sollama yaparken yol durumu arkanızdakine sollamaya izin veriyorsa sinyaliniz sollarken sürekli çaksın ama sadece sizin sollamanıza izin veriyorsa sinyali önünüzdeki aracın yanına çıkarken kapatın ( Bu hem arkanızdaki sürücünün emniyetini sağlıyacak hemde sollama esnasında konvoydan kopmaları engelleyecekti)
**İyi eylenin gezin ve lütfen bol bol fotograf çekip burada yayınlayın.
Farınızda yolunuzda hep açık olsun
Sevgiler
Günaydın ey ahali, güzel, bol kazançlı ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim. Yeni katılan ve yeni Burgman sahibi olmuş arkadaşlar da kusura bakmasınlar biraz geç oldu ama hem hoşgeldiniz hemde hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın. Rüzgarı birde Burgmanya da hissetmenin zevkine nail oldunuz tebrik ederim Konaklama konusunda Tolgaya çabalarından dolayı samimiyetle teşekkür ederim ve sahil kenarındaki otelde kalmak benim içinde uygun olacaktır belirtmek isterim.
Bu arada unutmadan T&T abilerim benim Düldül nasıl? Varmı bir yaramazlık?Aman arpasını eksik etmeyin küser yoksa bana
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Hepinize günaydın
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum
perşembe günü ile ilgili yer ve saat henüz belli olmamış ?
Bu arada araba ile gelen arkadaşlar var mı ?
hanım çok soğuk hasta olurum diye yan çizmeye başladı
o nedenle eğer araba ile giden bayan arkadaşlar var ise belki eşimi o arabaya transfer edebilirim
eğer yok ise o zaman bende tek geleceğim mecburen
gününüz güzel geçsin
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Arkadaşlar
bugün iş sebebiyle kısmetse bir Ankara yapıp geleceğim.
Foruma katılımım zor olabilir. O yüzden Alican abi, Ziya, Tamer abi
organize edin şu konaklama işini ve hemen olayı bitirelim. Arzu ederseniz otelin detaylarını geçin bende şirketten yaptırtayım nasıl isterseniz.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
herkese günaydın, çok şükür en azından bu gün öğlene kadar ofisteyim
ilk olarak aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin demek isterim.
Alinazik, dün bütün gün Ümraniye'de depodaydım işim erken bitti sana uğrayım dedim baktım saat 17:30 geç olmuş dedim vazgeçtim.
Dünkü havayı görünce bugün kü hava bana ufak bir şok etkisi yarattı ben hafta sonuna kadar hava güzel diye bekliyordum
Tolga, teşekkür ederim değerli zamanını bizler için harcadın
Zafer, abi yenge sitenin adresini bilmiyor değil mi? (Ben daha dizel araba alamadım aramaya devam ediyorum gezi gününe kadar alırsam benim hanımda araba ile gelebilir acaba diyorum bende arkaya römork bağlayıp Burgmanı üstüne atıp orada mı gelsem )
Bu arada buraların dayısı yok gören varmı motorunuda almaya gitmedi
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
DURUMUN BELLİ OLSUN DA O ZAMAN BİZİM HANIMDA EŞİN İLE BİRLİKTE GELİR
HEM BİRBİRLERİNE ARKADAŞ OLURLAR,HEMDE DIRDIRLARI OLMAZ
ŞAKA BİR YANA HASTALANMALARINI İSTEMEM DOĞRUSU
UMARIM ŞU ARABA İŞİNİ HALLEDERSİN BİR AN ÖNCE
BU ARADA NASIL BİRŞEY ARIYORSUN
İŞİM GEREĞİ YARDIMCI OLABİLİRİM BELKİ ?
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Arkadaslar Gnd Herkese Hayirli Sabahlar Olsun !!!!!!!!!!
Günde Güzel
Gönül Gelmek Isteyen Tüm Ardaslarla Gitmek Istiyor Ama Yer Azligindan Bu Simdilik Zor Olacaga Benziyor :( :(
Gelelim En Son Listeye Göre Yazili Arkadaslari Toplamaya Listenin Son Halini Net Bir Sekilde Görelim
Bugün Buiş Bitsin (0126 4883727)yeri De Tutalim
Aa Bu Arada Hava Sartlarini Da şu An Bilmiyoruz Ama Kar Yagmadigi Sürece Motorla Gitmektir Niyetimiz (ama Yer Ayirtan Arkadaslar Arabasiyla Da Gelebilir)kendilerinin Bilecegi Bir Iş
Yarin Ki Toplantiyada İMKANI OLAN BÜTÜN ARKADASLARIN KATILMALARI
Hem Tanismak Hemde Geziyle Son Konuşmayi Yapmak Icin ( Sakin Bir Yerde Sohpet Agarlikli Olacaktir sanırım !!!!!!!!
Herkese Sevgi Ve Saygilarimi Sunarim !!!
Bu Konuda Emegi Gece Arkadaslarimada Ayrica Teşekkür Ederim Emekleri Gercekten Cok Arkadaslik Ve Dostluk Adina
Zor Bir Gezi Olmasina Regmen Sizlerle Beraber Olmaktan Mutluyuz
T&t Krdesler
Tamer
arkadaslar benım bıldıgım sonseklı buydu lıstenı su an nedır !!!güncellermısınız
SUNMAN arkadasım önce aramıza hosgeldın ve hayırlı olmasını dılerım yenı burgmanının kazasız keyıflı sürüşler dılerim !!!!!! senı de aramızda görmek sahsende tanımak dilegiyle saygılar
yol icin de önerılerıne tşkr ederım
TAMER T&T kardesler
bunlarında ön hazırlını yapmaktayız !!
İşte budur..Ah be kardeşim benimde hayalim o...
Kardeşim aramıza hoşgeldin.. Kalıcı olman temennisiyle hanımefendiye saygılarımızı ilet onuda kap çanakkaleye gel..
Tolga tekrar teşekkürler..T&T lerin buyugu rezervasyon işini halledicek ama acilen para işlerinin hallolması lazım..
Tamer kibarlığından söliyemior ama 1 gün içinde gidilecek kişi adedi ve parasını hesaba yatırmazsak maalesef rezervasyon işi yalan olacak arkadaşlar..Bu nedenle lütfen herkes Tamer ile irtibata geçsin ve paralarını yatırsın..
Aksi takdirde maalesef rezervasyon yaptırılamayacak..Yada sadece parasını yatıranlar için yaptırılabilecek..
HAdi bakalım pamuk elleri görelim..
S&S
zafer abi,
2005-2007 arası 28.000km'ye kadar DİZEL 1- Ford Fiesta 2- Opel Corsa 3 - 307 ya da 206 en önemlisi hasarsız olacak Beyaz olmasın ama olmadı beyaz da temiz ise olur
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Arkadaşlar ;
Geçmiş sayfalarda lastik havaları vs. ile ilgili sorular vardı . Motoru aldığımda kitapçığını ilk sahibine vermediklerini gördüm korlası aradım yeni türkçe kitapçık hazırlamışlar, arzu eden arkadaşlar korlasa baş vurarak bu yeni kitapçığı edine bilirler ben aldım bilgilerinize sunarım .
bu arada msn adresim : sunmanmert@hotmail.com
Sevgili T&T kardeşler
havalar ilk açtığında gelip bende çayınızı içmek ve tanışmak isterim davetiniz için teşekkürler sizler için bu kadar anlatılandan sonra başka bir adrese gitmeyi düşünmüyorum
Günaydın, hayırlı işler arkadaşlar;
Tamer bey mesajımı görmediniz herhalde bir önceki sayfada kalmıştı, hayırlı işler.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Alican abi ben yeni birşeyi farkettim sen bizimle gelmiyormusun otel rezervasyonunda adını göremedim.
DBL (Çift Kişilik)
1-BOŞ
2-beetle65+eşi
3-karabatu+eşi
4-stingrayx+eşi
5-tirevul+eşi
6-duffy+eşi
SGL (Tek Kişilik)
1-1+1 BOS
2-Tarden+1BOS
TRP (3 Kişilik)
1-Ali Nazik, Vedararpacı (2 kişi)
2-Erkane + 2 arkadaşı (yamaha X-max + Piaggio X8) (3 kişi)
3-T&T+ ARCISI+ TAİ
İş bilenin kılıç kuşananın Teşekkürler Tolga
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
tüm arkadaşlara önce günaydın der sonra kazasız ve sağlıklı bir gün dilerim..
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin
alican abi son bir gün diyorsun anladığım kadarıyla.. buluşma perşembe günü değilmi buluşmada toplanmayacak mı paralar?
konuyu tam olarak açık açık yaz bunda utanacak ne var ki?.. benimde aldığım haberlere göre eğer para şimdiden yatmazsa açıkta kalınabilir..
selam
yarınki buluşmayı nerede yapacağız yeri ve saati bi netleştirsek çanakkale ye galacek arkadaş listesini yazılı olarak bi netleştirsek....
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)