Kazasız belasız iyigünlerde kullan
Arkadaşlar, köprüye yakın yerleri tercih edelim bir yakanın uzak tarafını seçersek diğer yakanın uzak tarafından gelen arkadaşlarımızı üzmüş olabiliriz. Benim düşüncem bir buluşma yeri belirleyelim 1.köprü civarında anadolu -avrupa yakası farketmez. (tabii KGS - OGS sahiplerinin kolayı olacak)
Ben avrupa yakasında 1.köprüye yakın bir yer bilmiyorum ama Anadolu yakası Üsküdar sahilde Belediye ye ait nezih bir yer var. (1.Köprü yü geçip ilk çıkıştan çıkıp sağ (yokuş aşağı) tarafı izleyip Üsküdar -Beykoz takip ediyoruz. Karşımıza ışıklar geliyor 1 tanesi direk köprüye aman buraya girmeyin geri gidersiniz ÜSKÜDAR yazan tarafa burası bir tünelden geçer işte buradan devam ediyoruz.(yanılmıyorsam 1 km kadar) Deniz tarafı yani tarifime göre sağınızda bir çay bahçesi olacak ben burayı öneririm (buradan çıkıp ortama göre kavak ya da Şile yapabiliriz) ama avrupa yakasında bir yerler düşünen varsa bu işi bitirelim ve saat kararlaştıralım.
http://www.beltur.com.tr/pasalimani.htm
Bu arada yeni liste
1- Duffy + Eşi - Beylerbeyi
2- Thai -
3- Erkane -
4- Karabatu + Eşi - Erenköy / İkitelli
5- Exselans -Üsküdar
6- Alinazik - Ümraniye
7- Tanımsız - İçerenköy
8- Zuhtupasa
9- Beetle65
Beetle65 daha buluşma yapılmadı bu hafta müsaitsen senide görmek isteriz listeye ekleyim mi?
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
merhabalar burgman cılar
benim için üsküdar mümkündür...
tabi pazar günü belli olacak gelip gelemeyeceğim hayal kırıklığına uğratmak istemem...
herkes hangi semtte olduğunu yazsa çok iyi olacak program yapmak için
ben ümraniyedeyim...
bu arada forum coşmaya başlıyor
7. sayfa dolmak üzere
çok iyi böyle bütünleşmek fikir dayanışması yapmak hoşş...
saygılar.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
arkadşlar yeni burgman alan ardaşlara hayırlı olsun derim
eskiler zaten bu motorun tadını bilirler kullanırken alınan keyfi de
akıl lı ve söz dinleyen keyifli bir motor bencede BURGMAN ın eskısi olmaz
burgmanlar bana göre yolların solmayan gülü ONLAR
BENI BILE CADDE VAZGECİRDİKTEN SONRA !!!!! TAMER
BU ARADA XENON LARIDA TAKTINIZMI GECE ATEŞ BÖCEGİNE DÖNÜYOR BURGMAN!!!!!!TAİ TAKTIM MÜKEMMEL OLDU !!!!!!!
Bence Bağdat Cd. buluşmak için iyidir derim. Hem mekan çok, hemde kaldırıma rahatça motor koyabiliyoruz. Benimki bir öneri, yorumunuzu duymak isterim.
Bu arada maxi scooter'lı 2 arkadaşım daha var, sizin için uygun olursa onlarıda davet etmek isterim
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
HAVADA YAĞIŞ YOK İSE KESİN BENDE SİZİNLEYİM
BENİ DE EKLEYİN LÜTFEN
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Ben İcerenköy deyim anadolu yakasındaki herhangi bi yere gidebilirim bulusma icin
Bu arada yer işini bugün bitirelim. Avrupa yakasındaki arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz?
Listenin son hali
1- Duffy + Eşi - Beylerbeyi
2- Thai -
3- Erkane -
4- Karabatu + Eşi - Erenköy / İkitelli
5- Exselans -Üsküdar
6- Alinazik - Ümraniye
7- Tanımsız - İçerenköy
8- Zuhtupasa
9- Beetle65
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
bağdat caddesi benim içinde uygun artı olarak karşıdan gelecek arkadaşlarda güzergah çok karışık değil tabi son kararı organizatör ümüz olan duffy verecek...
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
2 kişi bağdat caddesi dedi benim dediğim yere alternatif olarak peki cadde de neresi olur?
Çakma Vstrom
arkadaşlar bugün hava soğuk olmasına rağmen güneşi görünce yelkenlerim indi.
makineyi çıkarttım dışarı bir güzel temizledim falan filan
ortamı biraz renklendireyim mi arkadaşlar..............................
1000 baıkımı da geldi altan motor 70 ytl diyo korlas 150 - 200 civarında yapıyormuş heralde neyse bi bakalım ben korlastan aldım motoru onlara da bi saracam...
arkadaşlar benim makina nın ilk resimleri bugün itibarı ile çektim hemen sizinle paylaştım..
beğeneceğinizi umuyorum...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
maşallah valla allah kaza bela vermesin
oyy oyyy oyy 977km. yazıyor.
bana ulaşmak isterseniz MSN: d.inan@mynet.com
Çakma Vstrom
alinazik hayırlı olsun alah kaza bela vermesin bende düngece işten geç çıktım 1,45 AM. yoları boş görünce dayanamadım temde 120 ye çıktım ilk defa ama gene ellerim dondu
selam arkadaşlar listenize beni de ekleyin pazar uygundur..
pazar günü hava güneşli olacak diyor meteoroloji
bence duffy nin önerisi çok güzel..
alinazik kardeşim
kazasız belasız kullan
iki tekeri de düz bassın
Arkadaşlar 1.000 km bakımı geliyor
benimde 700 km.yi geçti
Bende motoru Korlas'tan aldım
ama rakamlar arasında çok fark var
ne yapacağız
başka yerde yaptırmanın bir sorunu olur mu acaba ?
daha sonra olası bir arızada garanti dışı muamelesi görürmüyüz acaba
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)