Merhaba arkadaşlar,
Benim ev Florya'da bu sebeple bu hafta içindeki toplantıya katılamayacağım, ancak çoğunluğa uyarım ;)
Listeyi gücelliyorum ;
1-AltanMotor+ Artçı
2-thai+?
3-beetle65+eşi
4-karabatu+eşi
5-stingrayx+eşi
6-tarden
7-tirevul+eşi
8-duffy+eşi
9-Alinazik + sı yok
10-vedatarpacı
11-Erkane + 2 arkadaşı (yamaha X-max + Piaggio X8)
Her 2 dostuma da kefilim, sizden iyi olmasınlar son derece aklıbaşında efendi insanlardır
Uygun mudur?
Sevgiler & Saygılar
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
Erkan hocam yoktun epeydir nerelerdeydin yahu?
Toplantı konusunda ben gelemesemde Tamer abiye detayları mail atarım orada istişare eder kararı bana bildirirsiniz.
Perşembe de hemen ödeme ve rezervasyon işlerini hallederiz. Eğer 25 YTL'lik otel ile ilgilenmek istiyorsanız otelin detaylarını verin onu da ben hallederim.
Bu arada arkadaşlar
10 tane çift kişilik.
3 tane tek kişilik odamız var.
DBL
1-AltanMotor+ Artçı
2-beetle65+eşi
3-karabatu+eşi
4-stingrayx+eşi
5-tirevul+eşi
6-duffy+eşi
7-Erkane'nin 2 arkadaşı (yamaha X-max + Piaggio X8) Beraber kalmak zorundalar
SGL
1-Thai
2-Tarden
3-Ali Nazik
4-Erkane
5-Vedararpacı
Tek kişi konaklayacak kişilerin çift kişilik odaları paylaşmaları gerekecek.
Sevgiler
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
GÜNAYDIN
Perşembe akşamı benim için de uygundur arkadaşlar
Yer ve saat bildirmeniz yeterlidir
Bu arada Cumartesi günü T&T kardeşler ve Altan motor çalışanlarının gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak sohbet için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum
Gerçekten özel ve bi o kadar da güzel insanlar
Tabii ki toplantıya gelebilen karabatu-thai ve orada tanıştığımız Mert kardeşime de teşekkürler
Gerçekten hoş ve dışarıdan gıpta ile bakılan bir topluluk olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Thai nin belirttiği motel bana da güzel gibi geldi
kızlarımız için kapalı otoparkta var üstelik
tabii ki çoğunluğun kararı önemli
Bu arada stingrayx kardeşime de yaptığı çalışma için çok tşk.ederim
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Herkese Günaydın Arkadaşlar;
Hayırlı bol kazançlı günler dilerim.
Hataydan sevgiler...
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Arkadaslar GÜnaydin Hayirli İŞler Herkese
PaŞam Yer Konusunda Hala Ses Yokyer Ararken Kaybolmadin Sanirim
günaydın arkadaşlar
tamer abi 125 lik bilgilerin için teşekkürler sabredemiyorum aslında malum girdi kana bir kere iyiki 150 ramex var (motor sevdamı başlatan makine) çanakkale geziniz de muhteşem yetişirse makinem bende orda olucam
bu arada sizden ricam 5.000 6.000 ytl civarında 400 lük güzel bir makina olursa haber verirseniz sevinirim özellikle tamer abi senden ricamdır
şimdiden teşekkürler
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
Kardes sanada günaydın..epeydir yoktun
Sağolun Sayın Paşam, okul işleri çok yoğunuz o yüzden ama gönlüm herzaman sizlerle.
Altan Motordan Tamer Beye birşey soracaktım; benim makine 18 binde acaba lastikleri değiştirmem gerekirmi, burada lastikçiye gösterdim idare eder dedi ama emin olmak için soruyorum normalde kaç binde değişmesi gerekiyor, selamlar.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Otel Seçenekleri
Son Özet
10 DBL – 3 SGL
Toplam 23 Kişilik yer tutulmuştur.
Otel 1: Çanak Otel
www.canakhotel.com
Tel: 0286-214 15 82
SGL: 55 YTL
DBL: 90 YTL
Otel 2: İDA Kale Resort Hotel
Tel: 0286-232 83 32
SGL: 75 YTL
DBL: 100 YTL
http://www.kaleresort.com/index_tr.htm
28 Şubat’ta %30 ön ödeme istiyorlar
Otel 3: Grand Assos Otel
Tel: 0286-721 72 73
SGL: 90 YTL
DBL: 120 YTL
http://www.grandassoshotel.com
Otel 4: Eceabat Hotel
Tel: 0286-814 24 59
SGL: 40 YTL
DBL: 60 YTL
http://www.anzacgallipolitours.com/hostel/hostel2.html
Bu oteller haricinde önerilerini oteller neler ise onları da bunun altına yazmanız yeterli.
Kararı Perşembe verirsek Cuma günü isteyen benim şirketin hesabına isteyen otelin hesabına banka havalesi yoluyla ödemesini yapabilir.
Eğer benim bulduğum oteller haricinde başka bir otel var ise de bende belirlenecek hesaba ödememi yapabilirim.
Sevgiler
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
tamer abi peki bu 125 ve 200 lük burgman lar kesin getirilmeyecek mi türkiye ye alman sitesinde 125 lik 3690 euro
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
hepinize, tüm kardeşlerime hayırlı, kazasız, belasız günler dilerim...
ziya, dün akşam yanımdan geçiyorsun bir korna çal be kardeşim.. artık tanıyalım birbirimizi
ya bu arada karşıdan gelirken çok ihtişamlı gözüküyor bizim makinalar..ALLAH nazarlardan saklasın..
Arkadaşlar perşembe akşamı herkese uygun değil mi ?
vakit kaybetmeden şu rezervasyon işini ve yol notlarını halledelim
bu arada eğer ki dönüşü Bandırma-Yenikapı yapacak isek perşembe akşamı sayıyı belirleyip ido'dan biletlerimizi de alalım
sorun yaşamayalım
hadi canlanın biraz
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
herkese kolay gelsin,
Perşembe akşamı bana uyar.Motorlara yol için sticker numaraları hazırladım.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)