tabii erkancım sen ara yeter.. ben 5 dk da aşağıda olurum.. yani sirkecide..
önceki listeye ne oldu yaa?? neyse..
1-AltanMotor+ Artçı
2-thai+?
3-beetle65+eşi
4-karabatu+eşi
5-stingrayx+eşi
6-tarden
7-tirevul+eşi
8-duffy+eşi
9-Alinazik + sı yok
10-vedatarpacı
cumartesi hava muhalefetinden dolayı altan motor buluşmasına çok istememe rağmen gelemedim..
ama ne derler her işte bir hayır vardır..
arabayla gelmek istedim ama o da mümkün olmadı..
ALLAH bir mani vermezse çarşamba akşamı sizlerin yanında olurum inşallah..ve son kararı veririz..
bende naçizane, alican abinin söylediği oteli mantıklı gördüm.. zaten bizim için önemli olan geceyi geçirebileceğimiz motorlarımız için güvenli kendimiz içinde sıcak ve temiz bir yer..
yola çıkma konusundada, bence de erken çıkmalıyız..yani sabah 08.00 gibi..
madem ki yolumuz 5 saat çekecek saat 13.00 te orada oluruz biraz gezeriz zamanın nasıl geçtiğini de anlamayız zaten.. ertesi günde karanlığa kalmadan çıkacağımıza göre ancak o saatte çıkarsak kendimize vakit ayırabiliriz..
herkese selam ve saygılar..
bende katılabilirim elimden geldiğince katılmaya çalışacağım
gerçi benim için asıl önemli nokta gezi günündeki hava durumu
buluşmaya gelirim orada detaylar konuşulur zaten
herkese selam,
ne zamandır yazamıyordum, umarım herkes iyidir.
önceki konulardan başlamak gerekirse;
motora uzun cam taktım. yüzüme aldığım rüzgarı kesti, ses diye birşey kalmadı ve de artık elcik korumalarına ihtiyacım kalmadı çünkü elleri de kapatıyor.(bora yine de çizimler için teşekkür ederim) ancak camın üzerinden gelen hava bir şekilde sırtıma vuruyor ve yüksek süratte beni motora çekiyor, sırtımdan baskı yapıyor. bakalım herhalde alışırım, diğer arkadaşlar acaba böyle bir sorun yaşıyor mu?
bir de farlarımı değiştirdim, benim motorda 55 sarı vardı, onları 55 beyazlarla değiştirdim, umarım teknik bir sorun yaşamam....
bu arada çanakkaleye gelemiyecek olsam da çarşamba toplantısına gelmek isterim, hem tanışmış oluruz, muhabbet olur.
herkese iyi günler....
Arkadaşlar
Buluşmayı Çarşamba yerine Perşembe yapabilirmiyiz? Zira Çarşamba saat 20:00 uçağıyla Ankara'dan geliyorum. 21:00'de Yeşilköy'e inse gelişim en erken 22:00 olur. Ha uyar diyosanız Çarşamba bu saatte gelebilirim.
Otel 6: Eceabat Otel
SGL: 40 YTL
DBL: 60 YTL
http://www.anzacgallipolitours.com/hostel/hostel2.html
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
@alinazik
Kardeşim iğneleme sana değil merak etme, o gideceği yere gitti zaten takma kafanı....
arabalı bir artcı problem olurmu acaba..
Arkadaşlar Odalar ile ilgili ufak bir bilgi vereyim.
SGL: Single Oda demek. Bu oda tek kişilik oda dır.
DBL: Double Oda demek. Bu oda çift kişilik oda dır.
Oteller şu şekilde satış politikası izlerler.
Çift kişilik oda fiyatı kişi başı 30 YTL derlerse bu odanın gecelik fiyatı 60 YTL'dir.
Dolayısıyla biriyle odayı paylaşacağınız zaman adam başı 30 YTL ödeyip çift kişilik odada kalabilirsiniz.
Sevgiler
Tolga
Isıtmalı Elcik
1. Sevgili teksavascı..
dedim ya burası dergah herkese acık..
2. sevgili tolga kardesim..emeklerin için tekrar tesekkurler..
toplantı gunu için cogunluk ne derse öle yapalım..bana her türlü uyar..
ama senin olmadıın bi toplantı anlamsız bence otel vs. detayları sende..
Dolayısıyle otomatikman perşembe olcak galiba.
S&S
Benim yiğenlerinde doğum günü vardı bende doğumgününden nasıl sıyrılsam diye düşünüyordum.
çoğunluk ne derse uyarım.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
PUAHAHAH
Karabatu alemsin
Hiç güleceğim yoktu
Isıtmalı Elcik
arkadaşlar perşembe olursa ben ancak 20 .00 dan sonra orada olabilirim malum haftaiçi toplantı günümüz.şu toplantıyı salıya mı alsak acaba hazır herkes buralardayken ne dersiniz. BU sayede bir an önce otel işinide halletmiş oluruz ve para işinide bitmiş oluruz..
T&T abilerim siz ne yaptınız Aqua otel işini sorabildiniz mi..Stingray in söyledikleri ile beraber değerlendirmek açısındann.
arkadaslar ben b evlerde biraz uzak uzak oturuyorum, hafta ici o tarafa gecemeyebilirim ...
ama cumartesi günü altan motor a gidecegim , biraz islerim var, tamer ile tanısacagız ... km yapmak icin yagmur camur demiyorum .. pazar aksamı dondugumu hissettim..
selam
ziya abi bende üzerime alındım gitti mi bari gideceği yere ...
bu arada elcik korumaları bugün taktırdım...yorumlarınızı bekliyorum..
bu arada ellerime gelen rüzgarı minumum a düşürdüm...de...
bu sefer elçiği geçen rüzgar ikiye ayrılıyor ya bir kısmı yukarı bir kısmı aşağı işte o aşağı gelen rüzgar direk dizlerime vuruyor..
karabatu aynı şey senin içinde geçerlimi...
saygılarımla
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
alinazik çok güzel olmuş güle güle kullan
ben okadar fark etmedim yan yana gelince daha detaylı bakarız.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
cok hosuma gitti.motorada cok güzel yakışmış.650 gibi olmuş yaw..
Güle güle kullan.
Ahali iyi akşamlar! Sonunda benim düldülü T&T kardeşlere bırakabildim. Toplantı konusunda ise biraz rahat davranmıyormuyuz sizce? Bence gelebilenler toplansın. Sonuçta çoğunluk bir karar aldıktan sonra ona uymayacak kimse yoktur sanırım. Stingrayin çabaları için şahsım adına çok teşekkür ederim ama bu sözü geçen sahil kenarındaki otel geçen senede içimizdeki arkadaşlarca test edilip onaylandığına göre ve rakamları da uygun olduğuna göre ve yine hepimiz motorcu olup sözkonusu otel de ufak tefek aksaklıkları da (ki hangi beşyıldızlı yada 4 yıldızlı şehir otellerinde olmuyor ki) sineye çekebileceğine göre bence şu otel işini biran önce halledip bitirelim. Ha ondan sonra herkesin gelebileceği bir haftasonu da hep beraber toplanıp sürüş ve güzergah ile ilgili planlamaları yapalım derim ben. Sonuçta ben her ne kadar gelmeyi istesemde işten çıkıp Salı günü de olsa Çarşamba da olsa B.çekmeceden buluşma saatine zor gelirim gibi geliyor. Ama dediğim gibi ben gelemesem de çoğunluk mantıklı bir karar alacaktır. Atalar boşuna dememiş "nerde çokluk orada .okluk" diye
Biraz uzattım ama sonuç olarak toplanabilenler planlanan günde toplansın ve bu otel işi bitsin derim ben. Ödeme konusunda da biraz damdan düşer gibi Tamer abiye sen ver hesap numaranı ben yatırayım dedim bu akşam onu da anmışken kusura bakmasın artık
Bu arada Alinazik elcikler gerçekten çok güzel olmuş, Güle güle kullan
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Ali nazik kardesim güle güle kullan..Maksat eller üşümesin tabii.. Bana sorarsan ki sormak zorunda diilsin.. bence olmamıs.. Bu motor öle mükemmel bir motorki..Köseli hatlar olmuooooooooo.. Ama maksat üşümeyi engellemekse ok.dir...Güle güle kullan...
Toplantı gunu perşembe olarak degiştirilmiştir...Herkesin bilgisine...Yarın toplantı yer, saat, mekan, güzergah vs. bilgileri burdan yakalarsınız..
S&S
demiştim ben...bu uzun cam oldukca basarılı bi uygulama die...
Ayrıca toplantı persembeye alındı...beklioruz...
S&S
alinazik elciklerin güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanman dileklerimle
farlarında gözümden kaçmadı harika maşşallah nazar değmesin
yaw zühtüpaşa bursadan gelsem toplantıya kaçta biter acaba dönüşüm zor olurmu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)