Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Şubat 2007, 00:51
Reklamlar
-
26 Şubat 2007, 01:01
ya bırak hocam ya iki kere düt ledik oralı bile olmadın.Gidip burgmanı alıp gelecektim kendimi tanıtayım diye.
Bu arada maşallah arabadan burgman güzel gözüküyordu nazar değmesin.
Gri olanı bulduk. Lacivertli olan kimdi bakalım. Bildiğim bir tek beetle65'te var ama onun tamir işi vardı diye aklımda kalmış.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
26 Şubat 2007, 01:16
ya bugun ne guzel dolandık.hav bu kadar guzel sen arabayla geziniyorsun.olur be kardeşim.Beb cuma 18,30 arabayı kapatıyorum ptesi 07,00 ye kadar kapıda yatıyor.sende takılsaydın aramadın bugun bizi...
BULUŞMA için pazartesi veya salı akşamı herkeze uygun mu
bugun tamer abinin bahsettiği otel...
OTEL
http://www.heyboss.com/tr/anasayfa.html
-
26 Şubat 2007, 09:58
-
26 Şubat 2007, 10:17
Thai adlı üyeden alıntı
selamlar
ziya abi paylaşım için teşekkürler çok samimi ve sıcak bir ortam gibi gözüküyor...zaten sizlerde sıcak kanlı olunca tamamen ortam kaynıyor... bide beni iğnelemesenDaha sonra T&T kardeşler benim burgman'ı bilgisayara bağlayıp, 2 Beygirden 48 beygire çıkardılar. Tamer ve Taner Nebula Işık sisteminden Caprica gezengeninden. Yani ikisi de uzaylı olduğu için böyle yetenekleri var.... Amerikalı da kimmiş.....
iyi olacak ama neyse büyükler severde ,iğnelerde
diyelim...
equator adlı üyeden alıntı
selamlar burgmancılar yazılarınızın tamamını okudum harikasınız tebrikler. şimdilik bir arkadaşımın 150 lik motorunu kullanıyorum 125 lik burgman nasıldır 400 lükler müthiş ama bütçeyi aşıo 125 alsam mı acaba tamer abi özellikle sen konuya derin girersen sevinirim 125 likler hava soğutma mı acaba ve dediğin 3.750 doğrumudur şimdiden teşekkürler hepinize kazasız sağlıklı günler(kendimi tanıtma işini uzun uzun anlatırım yakında
selam
arkadaş aramıza hoşgeldin biraz kendini zorlayıp 2. el burgman 400 alabilirsin bence daha memnun kalırsın...
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
26 Şubat 2007, 10:19
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
26 Şubat 2007, 10:26
Herkese günaydın, ee napıyoruz Çanakkale işini. Gittim hanıma mont bile aldım Mart'ın 1. yada 2. haftasıda T&T kardeşlerde bakım yaptıracam.
Paşam otel güzel görünüyor kapalı otoparkta varmış
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
26 Şubat 2007, 10:39
selam
otel konusunda sizler oldukça deneyimlisiniz.
siz neresi derseniz benim için uygundur..
saygılarımla
say,sevgi ile gününüz hayırlı ve bereketli olsun
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
26 Şubat 2007, 10:52
-
26 Şubat 2007, 10:58
Günaydın hepinize sağlıklı bol kazançlı bir hafta dilerim. Otel konusunda ise denenmiş olması ve kapalı garajının olması sebebiyle bence de uygundur. Ama ilk başta dediğimiz gibi bence Stingray son sözünü söylesin ondan sonra da uymuyorsa burasıyla artık işi bitirelim derim. Bu olay ile ilgili buluşma yerini de kesinleştirelim de ona göre ayarlama yapmaya çalışayım. Ama bildiğiniz gibi sizlere en uzak oturan ben ve azınlık olanda ben olduğum için sizin uygundur dediğiniz yere gelmeye çalışacağım gelemezsem de birinizin hesap numarası müsait olursa gerekli havaleyi oraya yaparım. Saygılar, sevgiler...
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
-
26 Şubat 2007, 11:19
SELAMLAR...
1-AltanMotor+ Artçı
2-thai+?
3-beetle65+eşi
4-karabatu+eşi
5-stingrayx+eşi
6-tarden
7-tirevul+eşi
8-duffy+eşi
9-Alinazik + sı yok
Lütfen güncelleyelim otel işini ayarlamaz isek açıkta kalıcaz.
selam
duyduğum duyumlara göre bizim dönüş yolunu kullanmayı düşündüğümüz çanakkale-bandırma arası yolun bozuk olduğu..... çanakkale-bandırma arası kaç kilometre acaba çekilirmi bu tarzda bir yol bilginize...
saygılarımla..
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
26 Şubat 2007, 11:36
Arkadaşlar şu anda konaklama işiyle uğraşıyoruz.
Bizim bulduğumuz oteller 4-5 yıldızlı olduğu için fiyatlar biraz yüksek. 75-85 YTL civarında. O yüzden uygun fiyatlara çektirmeye çalışıyoruz.
Tirevul 1-2 saate kadar otel konusu netleşir ona göre senin otelle de durumu sonuçlandırırz.
Sevgiler
Tolga
Listeyi Şu şekilde Tutalım
DBL
1-AltanMotor+ Artçı
2-beetle65+eşi
3-karabatu+eşi
4-stingrayx+eşi
5-tirevul+eşi
6-duffy+eşi
SGL
1-thai+?
2-tarden
3-Alinazik + sı yok
Otel 1: Grand Assos Otel
SGL: 90 YTL
DBL: 120 YTL
http://www.grandassoshotel.com
10 DBL 2 SGL oda rezervemiz mevcut.
Otel 2: Anzac Otel
SGL: 52,5 YTL
DBL: 70 YTL
http://www.anzachotel.com
Rezervasyon cevabı akşama doğru şekillenecek.
Otel 3: Hotel Helen Çanakkale
SGL : 60 YTL
DBL: 90 YTL
http://www.helenhotel.com/main.htm
Rezervasyon 27 Şubat'ta netleşecek. 2.opsiyondayız
Otel 4: Tusan Otel
SGL: 60 YTL
DBL: 80 YTL
http://www.tusanhotel.com/ourhotel-tr.htm
Otel 5: İDA Kale Resort Hotel
SGL: 75 YTL
DBL: 100 YTL
Rezervasyon OK. Yanlız 28 Şubat'ta %30 ön ödeme istiyorlar.
Aralarında bence TUSAN en iyisi fakat fiyat farkı söz konusu.
Isıtmalı Elcik
-
26 Şubat 2007, 12:01
Günaydın arkadaşlar.
Equador hoş geldin.
Cuma gecesi iş yerinde sabahladık. Sizin T&T'de olduğunuz saatlerde de uyuyordum. Kusura bakmayın bizzat tanışma fırsatını kaçırdım.
Pazar günü yaklaşık iki saat, Şile yolu, Ömerli, Pendik, Göztepe turladım. Soğuk ve rüzgarlı idi ama birkaç haftadır özlemiştim doğrusu.
Evde internet imkanım olmadığı için hafta sonları neler oluyor izleyemiyorum. Yoksa hepnizi peşime takıp beraber gitmek isterdim. Zevkli idi doğrusu.
-
26 Şubat 2007, 12:18
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
26 Şubat 2007, 12:40
arkadaslar selam kolay gelsın herkese !!!!!!!!!!!!!!
carsanba günü aksam toplantı yapıcaz(yer su an bellı degıl haber verıcez)
şimdiden arkadaslarım o aksamicin baska yere söz vermemelerını rica edıyorum
GELECEK OLAN ARKADASLAR DA LİSTEYE KENDILERINI EKLESINLER KI CARSANBA GÜNÜNE KADAR LISTE NETE YAKIN OLSUN KI!!!!!!!!!
YER AYIRMA KONUSUNU BU HAFTA SONUNA KADAR BITIRELIM SAYGILAR
UMARIM KEYIFLI BIR GEZI OLUR!!!!!!!!
-
26 Şubat 2007, 12:52
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili arkadaşlar..
Seyahat ile ilgili detayları konusmak ve kaynaşmak adına çarşamba aksamı toplanıyoruz..Toplantı yer saat bilgilerini burdan sizlerle paylaşacagız..
S&S
-
26 Şubat 2007, 12:58
Alican abi
Tarihin yoğunluğu sebebiyle acenta fiyatlarında indirime gitmiyorlar.
Şehrin merkezinde oda bulmak çok zor. Merkezdeki otellerin fiyatları düşük olduğu için Ocak ayından itibaren oteller odaların tutulduğunu iddia ediyorlar.
19 Mart olsa bu fiyatların %70 altına alabiliyorum fakat 17-18 Mart yer bulmanın haricinde fiyat konusunda da indirim yaptıramadım.
Verilen fiyatlar bizim mail ve faks yoluyla almış olduğumuz tekliflerin fiyatları.
Beni mahçup etmezsiniz tam tersi eğer bu otellerde tanıdık varsa ve indirim yaptırabilirseniz gayet güzel olur. Zira dediğim gibi otellerden bizlere ne fiyat teklifi geliyorsa onları aynen yazıyorum.
Çarşamba buluşmaya geldiğimde bunların hepsini basıp getiririm.
Isıtmalı Elcik
-
26 Şubat 2007, 13:03
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
arkadaslar selam kolay gelsın herkese !!!!!!!!!!!!!!
carsanba günü aksam toplantı yapıcaz(yer su an bellı degıl haber verıcez)
şimdiden arkadaslarım o aksamicin baska yere söz vermemelerını rica edıyorum
GELECEK OLAN ARKADASLAR DA LİSTEYE KENDILERINI EKLESINLER KI CARSANBA GÜNÜNE KADAR LISTE NETE YAKIN OLSUN KI!!!!!!!!!
YER AYIRMA KONUSUNU BU HAFTA SONUNA KADAR BITIRELIM SAYGILAR
UMARIM KEYIFLI BIR GEZI OLUR!!!!!!!!
selam
hazır ve nazırım T&T kardeşler.........
saygı duyarım.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
26 Şubat 2007, 13:43
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar..
Seyahat ile ilgili detayları konusmak ve kaynaşmak adına çarşamba aksamı toplanıyoruz..Toplantı yer saat bilgilerini burdan sizlerle paylaşacagız..
S&S
arkadaslar buluşma yerını ZUHTUPAŞAM haldıyo sagolsun yıne o marıfetlı parmaklarını calıstırdı valla
TEŞEKKÜRLER T&T DEN
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar..
S&S
arkadaslar buluşma yerını ZUHTUPAŞAM halledıyo sagolsun yıne o marıfetlı parmaklarını calıstırdı valla
TEŞEKKÜRLER T&T DEN
-
26 Şubat 2007, 15:15
slm arkadaslar... 18 mart canakkale gezisine bizde katılmak istiyoruz .. burgmancilar olarak bizleride araniza alirmisiniz benim motorum sym gts250 bacanagımın motoru piagio x9 250 artı olarak bir bayan arkadasımız arabası ile gelmek istiyor... sizlere uyarmi ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler