Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Şubat 2007, 18:45
Reklamlar
-
24 Şubat 2007, 20:15
Abi ne diyelim afiyet bal şeker olsun gözlemeler. Gece 2,30 a kadar oturdum ama sabah gözleme uğruna 9 da bir kalktım kar yağıyor. Boraylada konuşmuştuk sağolsun bana rehberlikte yapacaktı ama ne onunla nede sizlerle yüzyüze görüşmek kısmet olmadı. Eminim muhabbetiniz de gözlemeler de süper olmuştur. Dediğin gibi artık başka zamana. Kader utansın
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
-
24 Şubat 2007, 20:49
SELAM
neler kaçırmışız yaw çok keyifli olmuşa benziyor toplantınız... afiyet olsun bizim yerimize de yeseydiniz ... başka T&T kardeşler toplantısında buluşmak üzere hayırlısıyla inşallah...
t&T kardeşler bilgilendirme için teşekkürler mtec in 35/35 su mavisi ampulu varmı acaba ben hemen arayışa geçeyim kıyamam ben burgmanıma bulamasam da eski ampullerini takacağım
saygılarımla...,
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
24 Şubat 2007, 21:12
Arkadaşlar burgmanlarda ön farın biri 2 amp cekiyor yani iki far 4amp yapıyor (35.35 ampul için) 55.55 ampulun biri 4 amp cekiyorikisi 8 amp yapıyor. Buda tesisata ,düğmeye,aküye alternatöre + biryük demek ,doğuracağı olumsuzlukları siz düşünün diyorum.teknik bir bilgi olarak kulğınızın bir kenarında kalsın diye küçük bir hatırlatma herkese iyi akşamlar
-
24 Şubat 2007, 21:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
24 Şubat 2007, 22:07
bende istiyorum. ama benim beygir 2 iken 48 beygir yetmez.50 -60 -70 hatta 80 ossun.bizimde teknolojiye ihtiyacımız var.sevgili T&T brothers ricam thai ninki kac olduysa 5 fazla ossun hatta kırmızı olsun 3 lirada fazla olsun diyorum.yediğiniz içtiğinizde afiyet olsun.
otel konusuna gelince ben bu oteli canlı olarak hiç görmedim yani fiziki şartları hakkında bilgi sahibi değilim.Fakat üst komşum geçen sene burada kalmış ve iyi olduğunu söylüyor.birde kişiden kişiye standartlar değişir benim için iyi olan başka bir arkadaşım için vastaın altı olabilir.Bu nedenle kesin kararı bu otelden yana kullanacaksak yukarda belirttiğim şekilde olduğunu ve olurda beklentimizin cok altında kalırsa sorumluluk yüklenmemesini rica ediyorum.ben pazartesi eğer herkes kabul ederse reservasyonu yaptıracağım.para konusundada hesap no ve diğer bilgileri alıp burada yazacağım.eğer tek elden gönderelim derseniz tamar abilerin yanına hafta içi ugrar onlarla beraber internet üzerinden gönderirim.
saygılar
serhat
-
24 Şubat 2007, 22:26
?
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar burgmanlarda ön farın biri 2 amp cekiyor yani iki far 4amp yapıyor (35.35 ampul için) 55.55 ampulun biri 4 amp cekiyorikisi 8 amp yapıyor. Buda tesisata ,düğmeye,aküye alternatöre + biryük demek ,doğuracağı olumsuzlukları siz düşünün diyorum.teknik bir bilgi olarak kulğınızın bir kenarında kalsın diye küçük bir hatırlatma herkese iyi akşamlar
BENİM AKLIMA takıldı burgmanımdaki orjinal ampülümün üstünde yazan değerlerin aynısını alıp taktım acaba dediğiniz kadar tehlikeliyse fabrikasındanmı hatalı çıkmış 2 sene boyunca o ampüllerle gezdim bi sorun yaşamadım yeni taktığım ampüllerle yaşarmıyım ne yapmalıyım aydınlatırsanız sewinirim teşekkürler
bu orjinal olan ampül
-
24 Şubat 2007, 22:45
35watt/12V=2,91 amper 2,91*2=5,82 amper
55w/12V=4,58 amper 4,58*2=9,16 amper
aku ise 12 volt 10 amper lik bir akü.yani bu iki ampulle sistemin neredeyse tamamını ön faerlara ayırıyorsun .tabi sürüs anında öndeki park lambası (1ADET) ve arkadaki park lambaları(2 adet) bunlarda elektrik çekiyor.bunlarla beraber total
olarak 10 amper tamamlanıyor.sinyalleri açtığında yük alternatöre biniyor.Zaten suzuki kitapçığında total güç harcamasının cakmaklıktan kulanılanla beraber 120 wattı geçmesin diyor.BU noktada motor tekniği anlamında T&T kardeşler gibi bilmem mümkün değil ama elektrik bilgim dahilinde açıklamaya çalıştım...Tabi en doğrusunu ALTTAN motor bilir.bende taktım ama bu hafta cıkaracağım uyarıları nedeniyle.Takdir senin...
-
24 Şubat 2007, 22:46
bu da takılı apülün kutusundaki biligiler
-
24 Şubat 2007, 22:53
arkadaşlar hava 8 derece civarı gorunuyor ve yagmur kar yok. ben cıkıp bıraz turlamayı düşünüyorum.Bugunun acısını cıkartmak için eğer müsait olan varsa telefonlaşalım.Thai yi kandırdım galiba .Başka var mı?
saati netleştiremedik ama sabah buraya yazarım..bir yerlerde oturur birseyler yer içeriz.
-
24 Şubat 2007, 23:16
tarden adlı üyeden alıntı
35watt/12V=2,91 amper 2,91*2=5,82 amper
55w/12V=4,58 amper 4,58*2=9,16 amper
aku ise 12 volt 10 amper lik bir akü.yani bu iki ampulle sistemin neredeyse tamamını ön faerlara ayırıyorsun .tabi sürüs anında öndeki park lambası (1ADET) ve arkadaki park lambaları(2 adet) bunlarda elektrik çekiyor.bunlarla beraber total
olarak 10 amper tamamlanıyor.sinyalleri açtığında yük alternatöre biniyor.Zaten suzuki kitapçığında total güç harcamasının cakmaklıktan kulanılanla beraber 120 wattı geçmesin diyor.BU noktada motor tekniği anlamında T&T kardeşler gibi bilmem mümkün değil ama elektrik bilgim dahilinde açıklamaya çalıştım...Tabi en doğrusunu ALTTAN motor bilir.bende taktım ama bu hafta cıkaracağım uyarıları nedeniyle.Takdir senin...
bilgileriniçin teşejkkürler yeterince acıklayıcı we net ya aküyüdeğiştircem yada ampülleri saygılar
-
25 Şubat 2007, 00:12
pazar buluşma
arkadaşlar pazar günü thai ile buluşup handguard bakmaya gidecegiz gelecek arkadaşlar buradan belirtsin.belki bir yerlerde oturup çay kahve falan içeriz amaşç gönüller bir olsun.....
-
25 Şubat 2007, 00:19
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaçta nerde buluşuosunuz...????Bakarsınız takılıveririm...
S&S
-
25 Şubat 2007, 00:22
abi saat konusmadık yarın telefonlasıp bulusacagız.ama öğle üzeri olur diye düşünüyorum.
-
25 Şubat 2007, 00:39
-
25 Şubat 2007, 00:40
nerden bakacaksınız handguard lara?
Çanakkale'ye beni ve eşimi de yazın.
Kartalkaya süperdi vallahı 10 yıl aradan sonra kayak yapmak çok iyi geldi. 2kg vermişimdir
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
25 Şubat 2007, 00:41
Forumdan Uzaklaştırıldı
tarden adlı üyeden alıntı
abi saat konusmadık yarın telefonlasıp bulusacagız.ama öğle üzeri olur diye düşünüyorum.
Anlaşıldı ararsınız benide..
-
25 Şubat 2007, 00:53
stingrayx adlı üyeden alıntı
Kartalkaya süperdi vallahı 10 yıl aradan sonra kayak yapmak çok iyi geldi. 2kg vermişimdir
valla orjinalini almayı düşünmüyoruz uydurmaya çalışacagız nbc ye bakıp ordan kızltoprak a ineriz heralde...
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Anlaşıldı ararsınız benide..
abi senin telefon bende yok özele msg lasana
AltanMotor+ Artçı
thai+?
beetle65+eşi
karabatu+eşi
stingrayx+eşi
Tarden
bir ara birlikte kaçalım bende snowboard yapıyorum.ben genelde kartepe nadiren kartalkaya yapıyorum.
-
25 Şubat 2007, 01:01
stngrayx, sefan olsun abi kayakyapmayalı benim de bir 12 yıl odu o ne güzel bir şeydir rüzgarın ve yayakların çıkardığı ses kulağında beyaz doğanın güzelliği gözlerinin önünde vallahi benim de canım çekti kayağım geldi bir bahane bulsamda bende gitsem ama nerde çocuk olunca zor artık Çanakkale gezisine bile bir sürü senaryo uydurduk benim büyük oğlan çok meraklı bir öğrense canımıza okur formu okumasın diye bin takla atıyorum evde
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
25 Şubat 2007, 01:46
selamlar
selamlar burgmancılar yazılarınızın tamamını okudum harikasınız tebrikler. şimdilik bir arkadaşımın 150 lik motorunu kullanıyorum 125 lik burgman nasıldır 400 lükler müthiş ama bütçeyi aşıo 125 alsam mı acaba tamer abi özellikle sen konuya derin girersen sevinirim 125 likler hava soğutma mı acaba ve dediğin 3.750 doğrumudur şimdiden teşekkürler hepinize kazasız sağlıklı günler(kendimi tanıtma işini uzun uzun anlatırım yakında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler