Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    karabatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN AN 650 K11 / 1979 Jawa 250 classic
    Alıntı tirevul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olsun abi önemli değil gözden ırak gönülden de ırakmış Yarın bende 10,30 civarı orada olacak şekilde yola çıkacağım.Ama tek farkla yağmur çamur olsada motorla geleceğim çünkü bu haftasonuda bırakamazsam Çanakkale yolları kapanır bana. Eğer birlikte gitmemiz uygun olursa ben de buluşacağınız yere yetişmeye çalışırım. Rehbersiz zor olur Kartal'da
    tirevul, sabah kaçta altan motora gitmeyi düşünüyorsun ben ikitelliye geçip motoru almayı düşünüyorum uyarsa altan motora giderken yardımcı olabilirim
    Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
    Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    stingrayx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN 650 - BEYAZ
    Sevgili arkadaşlar
    3 günlüğüne acil bir işim çıktı, Mayıs ayında yapacağımız bir toplantı için Dışişleri Bakanlığından bir büyükelçiyle Lara bölgesinde otel gezmeye gittik o yüzden forumla ilgilenemedim.
    Tezcanlı davranıp otel bulan arkadaşlara gücenmiyorum aksine ellerine sağlık. 3 gün yok olduk forum uzayıp gitmiş maşallahı var.
    Otel detaylarına gelince, teklif yazılarını gönderdik Cumartesi cevapları gelir fakat ofise Pazartesi gideceğim için o gün faksları görüp akşam buraya post ederim.
    Şunu belirtmek isterim ki 25 YTL bana çok ucuz geldi. Benim bu işte kalite anlayışımdan çok uzak olduğu hissine kapılıyorum ama belli de olmaz. Eğer tanıdık indirimi vs. var ise belki de gayet şirin temiz ve güzel bir oteldir.
    Forumu hızlı taradığım için oteli inceleme fırsatı bulamadım. Bana detaylarını buraya post ederseniz araştırttırırım.(amma çok t-ı-r oldu )
    . Ankara'da Dışişleri Bakanlığı Vakfına ait acentanın gerek başkanı gerek acenta müdürü çok yakın dostlarım. Onlardan Antalya'ya gitmeden evvel Çanakkale konusunu rica ettim tabi ilgileniriz dediler. Sürekli çalıştıkları otellerden fiyat alıp geri dönecekler.
    Neyse özetle benim bulacağım oteller kurumsal olarak işbirliği içinde olduğumuz acentalarla yine kurumsal olarak çalışan otellerdir. Bunlardan şu an uygun fiyat almak için çaba sarfediyoruz. İyi kalite 3 yıldız ve 4 yıldız otellerden istedim. Bakalım ne fiyatlar gelecek.
    25 YTL ucuz ama kötü olduğu anlamına gelmez. Tanıdık otellerde biz de ciddi indirimler alıyoruz. Mesela Antalya'da Titanic Otelde 40€ 'ya yerli yabancı içki ultra herşey dahil konseptinde kaldık. 5 Yıldızlı tatil köyü için çok iyi fiyattı ama otel tanıdık olduğu için bize bu indirimi yaptı. Dışarıdan birine söylesen dandik otel der ama işin gerçek yüzü hiç te öyle değil.
    Ben yine de 25 YTL'lik otelde yer ayırtalım derim. En kötü ihtimalle kalacağımız yerimiz garanti olur. Bende Pazartesi diğer detayları geçerim.

Sevgilerle
    Tolga
    Cumartesi Kartalkaya'ya gideceğim için T&T muhabbetine katılamıyorum.
    GIVI V46 Topcase,Tank Bag
    Isıtmalı Elcik

Motosikleti
    AN 400 BURGMAN
    Alıntı karabatu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tirevul, sabah kaçta altan motora gitmeyi düşünüyorsun ben ikitelliye geçip motoru almayı düşünüyorum uyarsa altan motora giderken yardımcı olabilirim
    Bora kusura bakma öyle bir işe daldımki gece gece mesajını göremedim malesef. Bu saate kadar oturmak niyetinde değildim ama kaskıma telefon ve müzik için kulaklık mikrofon seti yaptım.Biraz acemice oldu ama geliştiririz .
    Ben sabah 10,30 gibi orada olmayı düşünüyordum.Eğer sana erkense senin için ne zaman uygun olur?
    Tamer İrevül
    34 BD 5272
    BURGMANYA :bounce:

Motosikleti
    tamer bende 3. stopun elektrik kablolarını lehimliyorum bu saate kadar sürdü her halde sabah 9 gibi kalksam 10 gibi stede olurum sonra motoru alıp çıkacağım odabir 20 dk sürer
    Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km

Motosikleti
    AN 400 BURGMAN
    Tamam abi o zaman yarın yola çıkarken mesaj atarım uyuyakalma ihtimaline karşı(rahatsız etmemek için).
    Benim şirkette Halkalı'da zaten gelince tele bakarım cevap yazarsan FSM bağlantısında buluşuruz.Hoş arayabilirsin de hem sistemi kontrol etmiş oluruz Sabah görüşmek üzere. İyi geceler.
    Tamer İrevül
    34 BD 5272

Motosikleti
    telden arayabilirsin problem olmaz benim tel 24 saat açık.
    sabaha görüşmek üzere

Motosikleti
    AN 400 BURGMAN
    Ahali günaydın. Ne yapıyorsunuz? T&T kardeşlere gidiyormusunuz? Bulunduğunuz mevkilerde yol durumu nasıl? Benim burada kar yağıyor. Çıkıp çıkmamakta kararsızım. Arabada hanımda. Bir yol gösterin yaw
    Tamer İrevül
    34 BD 5272

Motosikleti
    tirevul, burda hava bayağı bozdu rüzgar var giden olursa ben araba ile gideceğim çanakkale gezisi için v.b.

Motosikleti
    AN 400 BURGMAN
    Alıntı karabatu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tirevul, burda hava bayağı bozdu rüzgar var giden olursa ben araba ile gideceğim çanakkale gezisi için v.b.
    Abi sen erenköydesin değilmi? Burada ince ince tipi var. Lastikler müsaade etmez buradan çıkamam gibi geliyor. Yarın için ise güneşli gösteriyor. Bu ne biçim hava yaw . Bütün kış kuruduk biz çıkalım dedik kar yağdı. Töbe töbeeee. Çanakkale ile ilgili sizler benden yakınsınız eğer buluşursanız her türlü kararınız bana uyar. Eğer mümkün olursa yarın gelmeyi deneyeceğim.
    Tamer İrevül
    34 BD 5272

beetle65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI BURGMAN AN 650 EXECUTİVE
    günaydın
    sabah sabah sıcaklık 3 derece
    ameliyat sonrası bu soğukta daha erken motora binme diye hanımla atıştık
    aslında haklı
    bu sefer Çanakale sakata gelmesin diye bu gün araba ile geleceğim
    bir terslik olmaz ise bende 11:00 - 11:30 gibi T&T kardeşlerin orada olacağım,
    görüşmek üzere
    [COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::

Motosikleti
    Alıntı tirevul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sen erenköydesin değilmi? Burada ince ince tipi var. Lastikler müsaade etmez buradan çıkamam gibi geliyor. Yarın için ise güneşli gösteriyor. Bu ne biçim hava yaw . Bütün kış kuruduk biz çıkalım dedik kar yağdı. Töbe töbeeee. Çanakkale ile ilgili sizler benden yakınsınız eğer buluşursanız her türlü kararınız bana uyar. Eğer mümkün olursa yarın gelmeyi deneyeceğim.
    doğrudur,senin şansına zannedersem altan motor pazar günü kapalı diye biliyorum ama seni yanıltmıyım sen bir telefon aç

Motosikleti
    AN 400 BURGMAN
    Ok abi sağol ben hava durumunu takip edeyim Eğer yarın uygun olursa Tamer Abiyi arar sorarım zaten. olmazsada haftaiçi gitmek farz oldu artık. Neyse teşekkürler. Ben kahvaltı moduna geçeyim. Görüşmek üzere...
    Tamer İrevül
    34 BD 5272

alinazik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S.wing600abs
    Alıntı EXSELANS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    60/55 orjinalinin aynısı sönük görünmesiniz sebebi pozlamadan kaynaklanıyor sanırım

ORJİNALİNE BAKTIM 35/35 bende 60/55 taktım ama bi sıkıntı olmaz inşaallah

saygılar
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Motosikleti
    herkese günaydın hepimiz online gözüküyoruz buluşma iptal galiba

EXSELANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HRISOPOLİS(altın şehir üsküdar)-PRUSA(bursa)
    Motosikleti
    burgman 400 griiiiii
    ????????bu soru galiba t&t kardeşlerde teknik cewap bekliyoruz

ORJİNALİNE BAKTIM 35/35 bende 60/55 taktım ama bi sıkıntı olmaz inşaallah

Motosikleti
    S.wing600abs
    SELAM

ben iş nedeni ile T&T kardeşlere gelemiyorum...

karabatu şu anda neredesin müsait olunca sana telefon açacağım ikitelli ye gittinmi ...

saygılarımla
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Motosikleti
    burgman 400 griiiiii
    arkadaşlar akü bitti marş basmıyor acaba yarın sabaha kadar kendini toplarmı marş basarmı

Motosikleti
    S.wing600abs
    arkadaşlar akü bitti marş basmıyor acaba yarın sabaha kadar kendini toplarmı marş basarmı

selam

bence vakit kaybetmeden T&T kardeşler ile irtibata geç..

Saygılar
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Motosikleti
    burgman 400 griiiiii

:)

Alıntı alinazik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam

bence vakit kaybetmeden T&T kardeşler ile irtibata geç..

Saygılar
    mustafa bütün suç senin dün akşam farlar biraz sönük sanki deyince kafama takıldı bugünde hava bozuk motoru kurcalamaya yer arıyordum . içerdede çalıştıramadım farları biraz yukarı kaldırdım güzel oldu derken bi baktım FI ve OIL yanıyor neler oluyor dedim bi marşa basdayım düzelir derken :( akü bitmiş sabah ola hayrola

Motosikleti
    S.wing600abs
    mustafa bütün suç senin dün akşam farlar biraz sönük sanki deyince kafama takıldı bugünde hava bozuk motoru kurcalamaya yer arıyordum . içerdede çalıştıramadım farları biraz yukarı kaldırdım güzel oldu derken bi baktım FI ve OIL yanıyor neler oluyor dedim bi marşa basdayım düzelir derken :( akü bitmiş sabah ola hayrola
    selam

abi pardon yaww bir daha yorum yapmamak lazım bileydim böyle birşey olacağını söylermiydim hiççç...

saygılarımla

huuuuuuu huuuuuuuuuuu millet nerede T&T kardeşlerdemi

resimleri paylaşırsınız artık
    www.yapimarkt.com
    Mustafa Demir
    A rh+

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler