abiler bildiğim kadarı ile sizin aldığınız lambaların ayna gibi bir metal koruyucu ile far camı mikalarını koruması lazım aksi takdirde mikalarda uzun sürüşlerde deforme olur. tabi işi bilgili ağızda T&T den öğrenmek lazım.
abiler bildiğim kadarı ile sizin aldığınız lambaların ayna gibi bir metal koruyucu ile far camı mikalarını koruması lazım aksi takdirde mikalarda uzun sürüşlerde deforme olur. tabi işi bilgili ağızda T&T den öğrenmek lazım.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
arkadaşlar Tarden çanakkale için rezervasyon yaptıracaktı, o listedeki herkes geliyorsa, paralarını verelim ve işi bitirelim, yarın herkes tedarikli gelsin Alttan motora....
ya arkadaşlar hep soracağım unutuyorum..çanakkaleye giderken yanımıza almamız gereken yani yolda ihtiyaç duyabileceğimiz şeyleri bir belirlesek.. gereksiz yere bagajıda doldurmak istemiyorum..
VEDAT'IM PROBLEM OLACAĞINI ZANNETMİYORUM
AMA UZUN VADEDE FARIN İÇ NİKELAJINI KARARTABİLİR
ÇÜNKÜ BİZİM FARLARIMIZ BİLDİĞİNİZ GİBİ KONTAĞI AÇTIĞIMIZ ANDAN İTİBAREN YANIYOR
YANİ GECE GÜNDÜZ FARKETMEDEN KULLANDIĞIMIZ SÜRECE
BE NEDENLE SÜREKLİ KULLANIMDA SORUN YARATIR MI ?
BUNU DA T&T KARDEŞLER YARIN BİZE CEVAPLAYACAKLAR İNŞALLAH
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Abi kesinlikle katılıyorumda yarın T&T kardeşlere kim ne zaman geliyor? Herkes başka bir saat söylediği için bende seni gibi orada yüzyüze program yapalım diyorum ama kafam karıştı valla. Şahsen ben 10.30-11.00 arası kısmetse oradayım. Malum benim düldülün masrafı var tabi gözlemelerin de etkisi yok diyemem.
Ya bu arada ben Altan Motora ilk defa gideceğim ama sanırım orada bize özel cafe açması gerekecek T&T kardeşlerin, böyle giderse Altan Motorun altına "T&T Burgman Cafe" tabelası da ekleyecekler
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Vedat anladığım kadarıyla benim netten bulduğum otel ile aynı. Linkini aşağıda tekrar veriyorum.
http://www.gelibolumarti.com/tr/iletisim.htm
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Duffy teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla senin motor da satılık listesinde. Ama modeli eskidi diye hor görme neolur. Senin motora kefil olan arkadaşların bile var. Bizmkiler de çil çil hala.
Herkese selamlar.Önce kendimi tanıtayım.(sabahleyin bodoslama olarak kendimi tanıtmadan pantolon konusuna girdiğim için herkesten özür diliyorum)2004 8.ayda başlayan honda beat ile başlayan motor tutkum 11.ayda piaggio skipper ile 2006 nın şubat sonuna kadar devam etti.Nihayet 2006 şubat sonunda 2005 model g.gri burgman a Allah ın izniyle sahip oldum.Yaklaşık bir senedir severek kullanıyorum.Beşiktaş-Göztepe arası gelip gittiğim için köprü yolunda rüzgardan oldukça etkileniyorum,bunun için önüne Kappa uzun cam taktırdım fakat önden gelen rüzgarı kestim fakat mübarek sadece önden esmiyor ki,bu yüzden elyaf pantolon mevzusu açılınca direk konuya girerek nerede satıldığını sordum.Tekrar kusura bakmayın.Forumu hergün takip ediyorum ve ilgimi çeken konularda yazmak veya soru sormak isterim kabul ederseniz?Düzenleyeceğiniz gezilere de havalar ısındığı zaman katılmak isterim. Saygılarımla Serhan Ekinci
Ekinci, hoşgeldin.
Oğuz...
Serhan Kardes öncelikle aramıza hosgeldin.. Her türlü sorunun cevabını forumu okudugunda zaten bulacaksın.. Bizlerde buluşmalarımızda seni aramızda görmek isteriz...
Burgman yani dolayısıyle doğru yolu buldugun için ayrıca tebrikler..
Bu arada eski bir italyan kullanıcısı olarak servis, yedek parça bulunabilirliği ve fiyatları konularında Burgman ile bir mukayese yaparsan ayrıca seviniriz..
Yaw oguz kardes ben seni tebrik etmeyi unuttum kusura bakma..
S&S
Paşam, rica ederim. Gönüllerimiz bir, nasılsa...ne demek.
Saygılar,
Oğuz...
selam
aramıza hoşgeldin serhan umarım iyi vakit geçirirsin...
selam
benim şahsi fikrim bu soğuk havalarda birşey olmayacağı kanısındayım (cam içinin kararması gibi ) ama temmuz sıcağında olabilirmi bunu da T&T kardeşlersen cevap bekliyoruz...
saygılarımla
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
ekinci aramıza hoşgeldin
alinazikle beraber bu lastikli donu alıcaz istersen ctsi sende bizimle gel istersen biz kullanalım yorumları yazalın almak isteyen arkadaşlarda bilsin sende öyle al denize bilgilerini mail edersen sana bizimkileri verir alinazik sana yerini tarif eder biz burdan reklam olmasın diye yerini bildirmedik.55ytl ye bize vericek
alinazik senin adınada konuştum herhalde bir mahsuru yoktur.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
HOŞGELDİN diyen herkese teşekkür ederim, demeyenlere de teşekkür ederim .
VEDAT, plakam 2 harfli (dp)
ZÜHTÜ PAŞA,motorum 4300 km civarı daha mukayese etme imkanım olmadı,1000 bakımını ücretsiz yaptırmıştım.skipperı da 1 sene kadar 6000 km kadar kullandım 1000 ve 6000 km periyodik bakımlarını yaptırdım ve çok tutmayan rakamlar ödemiştim gerçi skipper la burgman karşılaştırılmaz da...fakat x9 500 ile karşılaştırılabilir herhalde.x9 500 ün çok arıza verdiğini söylemişti yetkili servisteki bir usta (elektronik aksamı çok olduğu için).Ayrıca burgmanı satın alırken satıcı bayi piaggio da satıyordu özellikle sordum x9 500 mü burgman mı diye?Burgman ı al her yönden rahat edersin dedi ve ben de uzun süre dayanıklılık açısından tabiki japon dedim.
Walla eski bir italyan kullanıcısından tahmin ettiğim cevaplar bunlar...
Daha önemlisi sağda solda sözde karşılaştırmaya değer bulunan x9 500 ile burgman ı mukayese etmiyorlarmı bayılıyorum..
En öenmlisi ise her ikisinide satan bayinin burgmanı al demesi ne kadar ilginç değilmi..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)