@All
Merhaba arkadaşlar,
Bu haftasonu bana uyar, büyük bir aksilk çıkmazsa varım
@Thai
Xenon farlar kaça mal oldu?
@All
Merhaba arkadaşlar,
Bu haftasonu bana uyar, büyük bir aksilk çıkmazsa varım
@Thai
Xenon farlar kaça mal oldu?
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
Bir aksilik çıkmassa banada uyar ama biri yer bildirse daha netleşir galiba
Saygılar
Valla Birkaç yere sordum Mtek marka xenon aradım ama ya çok yüksek fiyat söylediler, yada bulduğum Xenon'lar pek içime sinmedi, en iyisi denenmiş, daha önce Burgmanda kullanılmış olan Altan motor'un elinde bulunan Thai malı P4 marka xenonları taktırdım, şöyle anlatayım.
(Ford mondeo orijinal ampulleri 25 watt) Honda silverving'in orijinal Xenonu tek 15 watt
Ben iki tane 35Watt 6000K takdırdım, sanki motoru gündüz kullanıyorum.
Maliyeti işçilik dahil 600 YTL.
@Tüm Cemaat
İsterseniz Cumartesi günü cafe 216'da maltepe sahilde buluşabiliriz. Hem biraz yol yapmış da oluruz.
Evet hava güzel görünüyor şimdi karar verelim c.tesi ya da pazar kimler nereden katılacak. Ona göre ortak bir yerde buluşup duruma göre yol yaparız olmadı bir yerlerde oturup günün tadını çıkarırız. O zaman bir katılımcı listesi hazırlayım.
1- Duffy + Eşi - Beylerbeyi
2- Thai -
3- Erkane -
4- Karabatu + Eşi - Erenköy / İkitelli
Evet arkadaşlar şimdiden 4 kişiyiz evet nerelerden geliyoruz?
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Listeyi güncelledim 4 motor 6 kişiyiz.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
arkadaşlar bensiz burgman toplantısımı olur yaw bende istanbuldayım şuan buluşma yeri we tarihi hakkında bilgileri yazarsanız katılmak ıstiyorum
Exselans, gün ve yer henüz belli değil ben c.tesi çalışanlar olabileceğini düşünüyorum pazar sanırım uygun galiba. Grup yoruma açığız Ne gün, nerede buluşuyoruz. O halde yeni liste.
2- Thai -
3- Erkane -
5- Exselans -Üsküdar
Çakma Vstrom
2- Thai -
3- Erkane -
5- Exselans -üsküdar
5 burgman istanbulun gözü bayram edecek be
nutti, linki düzeltiyorum
Abi bu arada hafta sonu bize katılacakmısın?
http://www.filefactory.com/file/52d25d/
Burgman 400 service manual
Çakma Vstrom
selamlar
ben ümraniyedeyim pazar günü çalışabilirim. ama çalışmazsam katılırım.
yeri va zamanı bildiriniz aramız da bir kişi yi oymak başı seçelim yoksa karışıklık olabilir....
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
ooo coşmuş burası valla
Ben Florya'dan katıcam, haftasonları mesaim yok
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
Burgman ım yok ama bende katılabilirmiyim
Pazar günü uygun olur tabi, çalışanlar için hafta içi zor tabi...
Pazar günü için hava durumu
13 derece parçalı bulutlu
Rüzgar: Güney Batı yönünden 1m/sn
Arkadaşlar yeri belirleyelim yoksa havada kalıcak
Anadolu yakası mı çoğuluk yoksa avrupa yakası mı, önce onu belirleyelim ona göre yer seçimi yapalım derim ben.
Avrupa yakası ise, sabit buluşma noktamız Rumeli Hisarındaki çay bahçesi olabilir,
Anadolu yakasında kalamış veya cafe 216 maltepe sahil olabilir.
Bende gelcem yafu eski burgmancı olarak...
S&S
Duffy'nin listesine bulunduğumuz yerleride yazarsak hangi yaka çoğunlukta öne göre karar verebiliriz.
Saygılar.
arkadaşlar ne oldu hafta sonu buluşuldu mu ?
eğer buluştu iseniz resimler nerede ?
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)