Vedat kardeş iyişallah senin dediğin gibi olur ben genede cuma akşamı motoru eve getirecem yağmur yağarsada kısmet.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
SELAM
karabatu pantolonu ne zaman alacağız.... beraber alırız diye ben almadım..
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
bende burgman istiyorum arkadaşlar.
şuan elimde yıyıng 150 t4 var ama ben acilen bir burgman edinip aranıza
katılmak istiyorum
eğer çevrenizde satmak isteyen arkadaşlarınız olursa iyi bi fiyata alırım
isterse takasada gireriz motorum 2006 nın temmuzunda çıktı trafiğe temizdir.
bi sürü masraf yaptım hatta tertemizdir...
bu konuda bana yardım derseniz sevinirim.
şimdiden herkese teşekkürler.
selam
arkadaşlar bizim montların temizliğini nasıl yapıyorsunuz bana makinaya atma demişlerdi aldığım zaman kuru temizlemede yaparlarmı acaba
saygı ve sevgiyle kalın
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Çanakkale ile ilgili bir gelişme yok
stingrayx den haber gelmedi henüz konaklama alternatifleri ile ilgili
Umarım bir sorun çıkmaz
Çünkü herkes bu geziyi çok istiyor
değil mi
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Valla benim hanım soğuk suda az deterjanla yıkıyor bir sakıncasını görmedim. Sadece sıktırmazsan iyi olur diye düşünüyorum. Kuru temizlemeyi hiç düşünmedim açıkcası. Hoş zaten ne kadar yıkarsan yıka sonu hep aynı
Rüzgar hoşgeldin! İnternetteki satış sitelerine baktınmı? Genelde bol bol Burgman ilanı olur.
Sanırım Stingray yoğun biraz ama ne yapalım yer olsada olmasada gideriz yeterki hava bozmasın. Olmadı arkamıza birde çadır taşıyacak araba ekler dona dona geceleriz. Yeterki gönüller bir olsun dimi?
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Sanırım Stingray yoğun biraz ama ne yapalım yer olsada olmasada gideriz yeterki hava bozmasın. Olmadı arkamıza birde çadır taşıyacak araba ekler dona dona geceleriz. Yeterki gönüller bir olsun dimi?
BENCE KONAKLAMA İŞİNİ BİR AN ÖNCE HALLEDELİM
ÇÜNKÜ EŞİ YADA KIZ ARKADAŞI İLE GELEN ARKADAŞLARIMIZ OLACAK
AYRICA DONA DONA KONAKLAMA FİKRİ ÇOK DA SEVİMLİ DEĞİL BENCE
O KADAR YOL GİDİP
İNSAN AKŞAM GÜZEL BİR UYKU ÇEKMEK İSTER
DUŞUMUZU ALMALI VE ERTESİ GÜNKÜ TÖRENLERE DİNÇ VE TEMİZ OLARAK KATILMALIYIZ
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Selam benim burgman satılık 2004 model 17.000 km'de ilan için
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2930229
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Abi tamam ne kızıyosun ya Bak sen kızınca bi bakayım dedim burayı buldum, aşağıdaki linki bir inceleyin isterseniz. Eğer olabilir gibiyse bir konuşayım. Stingrayin vereceği bilgilere yedek olarak elde tutarız belki.
http://www.gelibolumarti.com/tr/iletisim.htm
Tamer İrevül
34 BD 5272
Abi sen konuşuyorsun dimi? Ben aramıyorum ozaman. Zaten pazarlık etmeyi hiç beceremem
ya bu arada Stingray'e de ayıp etmiş olmuyoruz dimi? Stingray kardeşim valla tezcanlılığımızı bağışla, biz yine seni bekliyoruz ama bu da elimizde bulunsun
Abi ne demek sonuçta hepimiz gitmek istemiyormuyuz? Umarım güzel bir gezi olur. Valla aslında fazla uğraşmadım sitede balık kokusu alınca aha işte burasıdır dedim
Tamer İrevül
34 BD 5272
ARKADAŞLAR HERKES LİNKE VE DOLAYISI İLE MOTELE BİR BAKSIN
EĞER HERKES BU KONUDA HEMFİKİR İSE BEN KONUŞURUM
ANCAK BU ARADA Stingrayx KARDEŞİMİZDE ARAŞTIRMALARINI YAPSIN LÜTFEN
BU BİR ALTERNATİF OLABİLİR
TABİİ Kİ ÖNCELİK Stingrayx KARDEŞİMİZİN BULACAĞI YERLERDE
arkadaşlar merhaba acıbadem de bir işim vardı oradan da kor.... a gittim sebebi elcik korumalar idi. bi sorayım dedim ki.... oradaki arkadaş'a bi müşterisi bırakmış satın diye onları vereyim dedi 2. el ama fazla kullanılmamış bide çingenelik yaptım gri ye boyattıracağım.
buda resimleri eleman da poz vermiş burada::
bu arada ben h4 olan normal philips ampullerimi su mavisi renkli philips ampulle değiştirdim.. hosuma gitti arabama da sipariş verdim mtec ( japon malı) markasını
kor... dan ayrılmadan önce bizim burgman ların performans ı için ne gibi aksesuarlar var diye sordum... kayış,egzost vs gibi şeyler söylediler fakat bir tanesi varki benim dikkatimi gerçekten çekti...
fuul bilgisayarlı bir ortamda yakıt ve hava ayarı yapıyorlarmış 3x3 metre ebatlarında bir oda yapmışlar içeride bir motor birde amerikalı erdal dı galiba adı o var bu sistemin günümüz teknolojisinde geçerli olduğunu bilgisayarlı ortamda bu işlemin yapılması gerektiğini söylediler...ve içerisi bi acayip, motoru askıya alıp veriyorlar gazı erdal üstünde motorun, birde hava veriyorlar yani sanki motorun üzerinde 150km hızla gidiyormuşsun hissi veriyolar motora. ve yaklaşık 1 saat sürüyormuş işlemi ve 1 kere yaptırsan yeter diyorlar... ama yeterki bir daha oynatma ayarlarını
bu işlemin ne gibi artıları olur dedim.......
1- yakıt ta düşüş
2- performans artışı (ben hafif rampa aşağı 150 km hızı geçemiyorum.dedim sona dayarsın dedi.)
3- bizim ve tüm scooter ler bu ayar yapılmadan önce makinaya bağlandığında 18 beygir güç ürettiği saptanmış ki hava ve yakıt ayarı yapıldıktan sonra 33 beygir güce çıkacakmış...
gelelim fiyatına : 100 usd ye yapıyoruz dedi. ama dedimki biz bir bütünüz ve kalabalığız görüşürüz dediler ... ben şimdi gerçekten kor... ın müşterisi ve sahiplerini tanıyan bi arkadaş var ona sorduracağım nasıl bir uygulama diye bakalım ne diyecek ... sizlere tekrar bilgi veririm ... anladığım kadarı ile anlatmaya çalıştım... hatamız olduysa affola
saygı , sevgi, hep yanımızda olsun...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Hayırlı olsun
elcik korumaları nasıl kardeşim
bu arada kaça kapattın
bence uygun almışsındır sen
güle güle kullan
diğer konu ise beni pek tatmin etmedi
bu konuyu güvenilir bir kuruluş olan T&T kardeşlere danışmak lazım
ne dersiniz
bu arada şu motel işine bakıp ta fikir beyan edin kardeşim
sinirleniyorum bak
Bu arada dünyanın hiç bir yeride hiç bir sistem yada yazılım 18 beygirden 33 beygire çıkarmaz makineyi
bence biraz fazla mı sallamışlar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)