Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Şubat 2007, 19:17
Tamer abi net konuşuyorum
Ben eğer İstanbul'daysam geliyorum.
10:30 kısmetse sendeyim.
mertserpen paylaşımın için çok teşekkürler. Açılma yerleri konusunda Tamer abi de aynı şeyi söylemişti. Zira benim alacağım cam Clearview ve önünde vantilasyonu olması sebebiyle cam üzerine düşen basıncı azaltma şansım olacak.
Piyasadaki yağmur kaydırma malzemesi işe yaramaz çünkü bunlar cam üzerinde görev yapmak üzere üretilmiş ürünler. Size mika benzeri olan bu ön camda kaydırma yapacak malzeme gerekiyor.
Clearview daki kişilerle yazışmıştım onlar söyledi. Zaten spreyi de 7.5 USD 1 kutusunu 5 yılda bitiremezsin diyorlar.
Sevgiler
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Reklamlar
-
20 Şubat 2007, 19:24
stingrayx adlı üyeden alıntı
Tamer abi net konuşuyorum
Ben eğer İstanbul'daysam geliyorum.
10:30 kısmetse sendeyim.
mertserpen paylaşımın için çok teşekkürler. Açılma yerleri konusunda Tamer abi de aynı şeyi söylemişti. Zira benim alacağım cam Clearview ve önünde vantilasyonu olması sebebiyle cam üzerine düşen basıncı azaltma şansım olacak.
Piyasadaki yağmur kaydırma malzemesi işe yaramaz çünkü bunlar cam üzerinde görev yapmak üzere üretilmiş ürünler. Size mika benzeri olan bu ön camda kaydırma yapacak malzeme gerekiyor.
Clearview daki kişilerle yazışmıştım onlar söyledi. Zaten spreyi de 7.5 USD 1 kutusunu 5 yılda bitiremezsin diyorlar.
Sevgiler
Tolga
rica ederim.
sanırım buldum
http://www.clearviewshields.com
türkiye ye gelişi falan ne kadara bitiyor bunun.
Goldwing lerde görmüştüm o açılma aletini
Malzeme cammı bunun
-
20 Şubat 2007, 19:34
beetle65 adlı üyeden alıntı
Ne güzel olur valla
ben sizinle o son görüşmeden (aslında ilk görüşme
) beri
motora binmiyorum
malum ameliyat ve sonrası dönem
bende sizleri çok özledim
bu hafta sonu hava güzel olur ise mutlaka çıkaracağım
Altan motor'a gitmek istiyorum
hem Çanakkale'ye hazırlık hemde bakım için
daha 750 km. deyim
selam
bu pazar altan motorda mı buluşsak acaba
selam
bugün maaşallah havanın güzelliği beni coşturdu...
bi çıktım çamlıca konakları (tadilatını yaptığımız bi daireden ölçü almam gerekiyordu) oradan koşuyolu ( malzeme alımı vs..) oradanda ver elini üsküdar /akbank (çek tahsilatı ) iyi iş gördük bugün o yüzden forumda pek yoktum...
üsküdar akbank da iken tel çaldı birde baktım karabatu biraz sohbet ettik derken çanakkale gezisi için benim araştırdığım pantolon u(lastikli don) sordu...bende bunun üzerine sorduğum yere gittim fotoğraflarını çektim ...elindede altı , yedi adet xl iki tane de xxl kalmış diğer bedenleri sordum yaz geldi daha gelmez diyor.
sol bacağında cırtlı bir cebi var, paçalar ise yine cırtlı cırtı açtımmı ayakkabı ile giyilip çıkarılabilir.
bel kısmı lastikli ben xl ebatını denedim pantolon üzerine iyi oldu ve deneme esnasında bile beni terletti diyebilirim. içerisi elyaflı çok sıcak tutuyor...
şimdi şöyle bir düşünelim tulum alsam her zaman kullanamam yazın hele hiç kullanamam , korumalı pantolon alsam onu da direk giymek lazım içerinde sadece içliğe yer kalır.. oda yolculuk sırasında iyi de ondan sonra pişersin veya 1 valiz eşya götürmen lazım...
bence ve kendimce en kullanışlısı bu serin havada çekerim üstüme ohh ne ala memleket... alıcı arkadaşlar varsa pazar günü buluşup beraber alabiliriz bende alacağım size bi paylaşım yapayım belki sizlerden de almak isteyen olabilir diye bugün almadım ... pazar günü işi olan arkadaşlar var ise cumartesi günü ben çalışıyorum ama bir saat kaytarabilirim... yeri bana yakın...
fiyatıda ----------- ilk sorduğumda 65 ytl dedi 60 ytl ye bıraktı (çok iyi fiyat bence ) bugün ise üç,beş kişi alabiliriz gibi konuştum 55 ytl ye bıraktı ...
yorum benden uygulama sizden
sevgi,saygı,sağlık ve mutluluklar hep bizimle olsun
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
20 Şubat 2007, 22:31
Arkadaşlar
Alt yağmurluk istiyorsanız Hein Gericke'ye bakın derim.
15 € 'ya almıştım yukarıda gördüğünüm neredeyse aynısını.Bir tek cebi yok o kadar.
Kenarında çok şık Hein Gericke yazıyor ve orjinal torbasıyla beraber veriyorlar.
Mertserpen evet o site. Söyleseydin ben direk linkini yazardım hiç aklıma gelmedi bahsederken de vallahi. Bu cam değil bildiğin mika gibi bir malzeme.
Cumartesi ben galiba gelemeyeceğim Altan Motora. Bakalım sabahtan dolap montajı var evde. Bitince gelmeye çalışırım .
Sevgiler
Tolga
Isıtmalı Elcik
-
20 Şubat 2007, 22:36
alinazik, uğraşılarına ve paylaşımına çok teşekkür ederim bu tür birşey benim için ideal geceleri çok soğuk oluyor yazada az kaldı şimdilik bu (lastikli don ) benim işimi görür
stingrayx, seninkinin içinde elyaf benzeri birşey varmı? yoksa sadece yağmurlukmu.
Saygılar.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
20 Şubat 2007, 23:03
sadece yağmurluk
elyaf yok.
Abi üşümek istemiyosanız en güvenlisi ve iyisi motor pantolonu.
Diğer halde de kotun içine içlik giyiyorsunuz üzerine de bu yağmurluğu geçirdin mi süper oluyor. Hiç üşüme olmuyor. Tek dezavantajı güvenliği yok.
Sevgiler
Tolga
Isıtmalı Elcik
-
20 Şubat 2007, 23:20
sadece yağmurluk
elyaf yok.
Abi üşümek istemiyosanız en güvenlisi ve iyisi motor pantolonu.
Diğer halde de kotun içine içlik giyiyorsunuz üzerine de bu yağmurluğu geçirdin mi süper oluyor. Hiç üşüme olmuyor. Tek dezavantajı güvenliği yok.
Sevgiler
Tolga
stingrayx,verdiğin bilgiler için teşekkürler
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
-
21 Şubat 2007, 00:02
-
21 Şubat 2007, 09:27
Günaydınlar
Hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun hepimize
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
21 Şubat 2007, 09:41
GÜnaydin Arkadaslar !!!!!!!!!!!!!
GÜn Hepİnİze GÜzllİgİyle Zengİnlİgİyle Gelsin Saglik Ta Getirsin
-
21 Şubat 2007, 10:31
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
GÜnaydin Arkadaslar !!!!!!!!!!!!!
GÜn Hepİnİze GÜzllİgİyle Zengİnlİgİyle Gelsin Saglik Ta Getirsin
AYNI DİLEKLERİMLE KARDEŞİM
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
21 Şubat 2007, 10:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
21 Şubat 2007, 11:14
selam
herkese günaydın ve iyi bir gün diliyorum... forumu daha okuyamadım...biraz işim var okuduktan sonra yazmam gerekli cevaplar var ise yazacağım
saygılar...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
21 Şubat 2007, 11:35
mertserpen paylaşımın için çok teşekkürler,
tüm dezavantajlara rağmen sanırım taktıracağım, şimdi sırada fiyatı uygun bir cam bulmaya geldi. givi yi sordum 150 euro dediler, clearview bayağı tuzluya geliyor. oradan belki sadece kaydırıcı sipariş edilebilir. vantilasyon da sanki ses, uğultu yapar gibi geliyor.... bakalım bugün biryerden daha fiyat konusunda haber bekliyorum ona göre karar vereceğim,
tekrar teşekkürler.....
-
21 Şubat 2007, 11:37
günaydın arkadaşlar
Sabah arabayla köprü trafiğinde 09:30 civarı yanımdan gümüş burgman geçti.
Hanginizsiniz ? Korna çalacaktım sonra dikkatini gereksiz yere dağıtmayayım diye çalmadım.
Isıtmalı Elcik
-
21 Şubat 2007, 11:46
Arkadaşlar günaydın ve hayırlı,bol kazançlı işler.
Sonunda muayene işini kendim hallettim çok şükür Cumartesi gözleme partisine kesin T&T kardeşlerdeyim Ama bencede ev sahibi çay kahveyi bizde yiyecekleri halledelm derim. Neyse orada anlaşırız herhalde
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
-
21 Şubat 2007, 11:57
8:30
günaydın arkadaşlar
Sabah arabayla köprü trafiğinde 09:30 civarı yanımdan gümüş burgman geçti.
Hanginizsiniz ? Korna çalacaktım sonra dikkatini gereksiz yere dağıtmayayım diye çalmadım.
valla ben her sabah geçiyorum ama 8.30 da..
-
21 Şubat 2007, 12:10
karabatu adlı üyeden alıntı
alinazik, uğraşılarına ve paylaşımına çok teşekkür ederim bu tür birşey benim için ideal geceleri çok soğuk oluyor yazada az kaldı şimdilik bu (lastikli don )
benim işimi görür
stingrayx, seninkinin içinde elyaf benzeri birşey varmı? yoksa sadece yağmurlukmu.
Saygılar.
selam
ne demek rica ederim... görevimiz..
saygılar,
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
21 Şubat 2007, 12:16
Beyler Çanakale gezimiz ile ilgili son durum nedir ?
Konaklama ile ilgili bir gelişme var mı ?
Bu arada bayrak işini ne yapıyoruz
Sayılı gün çabuk geçiyor
Bir bakmışız Mart 16 olmuş
O nedenle hazırlıkları tamamlamaız lazım
Kişi sayısı (artçılarımız olacak mı ?)
Bunları belirleyelim lütfen
Çalışalım arkadaşlar
-
21 Şubat 2007, 12:58
Herkese selam,
Bu sanal ortamdan kurtulamıyacağız galiba Cumartesi günü yağmur pazar günü hava açık bizde şans yok
[IMG][/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler