Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Şubat 2007, 15:48
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Reklamlar
-
20 Şubat 2007, 16:38
mesela bu hafta sonu hava güzel olursa buluşabiliriz diyorum..
beetle65 adlı üyeden alıntı
Ne güzel olur valla
ben sizinle o son görüşmeden (aslında ilk görüşme
) beri
motora binmiyorum
malum ameliyat ve sonrası dönem
bende sizleri çok özledim
bu hafta sonu hava güzel olur ise mutlaka çıkaracağım
Altan motor'a gitmek istiyorum
hem Çanakkale'ye hazırlık hemde bakım için
daha 750 km. deyim
zafer abi benimde farımın bir lambası yanmıyor.. birlikte gidelimmi
-
20 Şubat 2007, 16:47
benide götürün sinyallerimi taktırıyım
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
20 Şubat 2007, 16:50
Hava güzel olur ise cumartesi Altan motor'a baskın yapalım
hem de şu xenon işini konuşalım
belki bizde Çanakkale'ye xenonlarımız ile gider ortalığı ışıl ışıl yaparız
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
20 Şubat 2007, 17:27
tamam abi
Hava güzel olur ise cumartesi Altan motor'a baskın yapalım
hem de şu xenon işini konuşalım
belki bizde Çanakkale'ye xenonlarımız ile gider ortalığı ışıl ışıl yaparız
zafer abi ctesi hava güzel olacağa benziyor.. ve ben altan motorun yerini bilmiyorum.. şöyle saat l4.00 gibi anadolu yakasında bir yerde buluşup, başka gelen olmaz ise sen ben ve bora gidelim..
tabii daha önceden telefon açıp, müsaitmi diye bir soralım..
-
20 Şubat 2007, 17:36
-
20 Şubat 2007, 17:37
Vedat bana uyar ben zafer abiye yakınım.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
20 Şubat 2007, 17:38
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
zafer abi ctesi hava güzel olacağa benziyor.. ve ben altan motorun yerini bilmiyorum.. şöyle saat l4.00 gibi anadolu yakasında bir yerde buluşup, başka gelen olmaz ise sen ben ve bora gidelim..
tabii daha önceden telefon açıp, müsaitmi diye bir soralım..
Hava güzel ise sizlere canım feda
bu arada bende sabahtan ledlerle birşeyler yapmayı düşünüyordum
onları hallederim
bana uyar vedat
isteyen arkadaşlar ile de haberleşelim
tabii kialtan motor ile cumadan konuşuruz
zannediyorum uygun olurlar
hem bize bir güzellik yaparlar belki de xenon için
-
20 Şubat 2007, 17:47
muayene
tirevul adlı üyeden alıntı
valla ben geçen hafta cezayı yedikten sonra kendim gittim muayeneye sadece şasi numarasını kontrol etti o kadar.. ama tabii ki görünürde bir kırık falan olursa o sırada adamın keyfine kalmış..halden anlayan birisiyse sorun yapmayabilir.. bence en iyisi sorunlarını halledip gitmen..
-
20 Şubat 2007, 17:56
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamer yandın kardes..gelioruz maile..
-
20 Şubat 2007, 18:08
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
valla ben geçen hafta cezayı yedikten sonra kendim gittim muayeneye sadece şasi numarasını kontrol etti o kadar.. ama tabii ki görünürde bir kırık falan olursa o sırada adamın keyfine kalmış..halden anlayan birisiyse sorun yapmayabilir.. bence en iyisi sorunlarını halledip gitmen..
Abi açıkcası en büyük korkum 16 mart akşamına motorumu altıma alamamak. Deneyeceğim şansımı eğer yine olmazsa artık ALTAN MOTOR yapacak bi güzellik
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
-
20 Şubat 2007, 18:10
-
20 Şubat 2007, 18:11
alinazik adlı üyeden alıntı
SELAM
herkese iyi haftalar,bol ve neşeli kazançlar dilerim...
benim içinde uygundur zafer abi
paşa abi senin tulum elyaflımı ben icon marka elyafsız tulum sordum 120 ytl dediler...
stingrayx korumalı tulumlar da çok güzel ama bir yerde gördüm 650 ytl fakat bizim için önemli olan yağmurlu havalarda elbise üzerine hemen çekebileceğimiz pratik bir çözüm olsun diye yağmurluk şeklinde olanın düşünüyoruz...
karşımıza 2 seçenek çıktı
1-elyaflı
2-elyafsız
her ne kadar da elbise üzeri giyineceksek te elyaflı olan daha iyi olur diye düşünüyorum...
karabatu ile görüştüm maslak ta bir yere bakıp bilgi vereceğini söyledi...
saygıyla ve sevgiyle...
mustafa
selam, herkese kolay gelsin,
aradığınız şey tulum mu pantalon mu?
eğer pantalon arıyorsanız çok kullanışlı ve hem elyaflı hem elyafsız bir ürün var. ben 2 sene önce aldım, kesinlikle tavsiye ederim.
genelde NBA basketbol takımlarının oyuncularında görebilirsiniz benzerini. Mantık şu şekilde üründe (nasıl anlatılır bilmiyorum ama yazılı olarak ) kalçanızın solundan- sol ayak bileğinize kadar; kalçanızın sağından-sağ ayak bileğinize kadar inen iki uzuun fermuar düşünün. Bu fermuarlar sayesinde giymek ve çıkartmak çok basit, ayakkabıları çıkarmaya gerek kalmıyor. Ayrıca üzerinde korumaları hem diz hem kalçalarında var. Artı olarak hem kış hem yaz olarak kullanılıyor çünkü içinde elyaf bir astar var, ister takar ister çıkartabilirsiniz. Ben yılın 365 günü burgman kullanıyorum son 3 senedir, hiç üşütmedi, tavsiye ederim.
Saygılar
-
20 Şubat 2007, 18:17
mertserpen adlı üyeden alıntı
selam, herkese kolay gelsin,
aradığınız şey tulum mu pantalon mu?
eğer pantalon arıyorsanız çok kullanışlı ve hem elyaflı hem elyafsız bir ürün var. ben 2 sene önce aldım, kesinlikle tavsiye ederim.
genelde NBA basketbol takımlarının oyuncularında görebilirsiniz benzerini. Mantık şu şekilde üründe (nasıl anlatılır bilmiyorum ama yazılı olarak
) kalçanızın solundan- sol ayak bileğinize kadar; kalçanızın sağından-sağ ayak bileğinize kadar inen iki uzuun fermuar düşünün. Bu fermuarlar sayesinde giymek ve çıkartmak çok basit, ayakkabıları çıkarmaya gerek kalmıyor. Ayrıca üzerinde korumaları hem diz hem kalçalarında var. Artı olarak hem kış hem yaz olarak kullanılıyor çünkü içinde elyaf bir astar var, ister takar ister çıkartabilirsiniz. Ben yılın 365 günü
burgman kullanıyorum son 3 senedir, hiç üşütmedi, tavsiye ederim.
Saygılar
Bilgilendirme için tşk.ler
nereden aldın ?
bizler nereden bulabiliriz
ve tabii ki kaç para
-
20 Şubat 2007, 18:25
Bilgilendirme için tşk.ler
nereden aldın ?
bizler nereden bulabiliriz
ve tabii ki kaç para
bilgilendirme için rica ederim.
bu web sayfasına yazmıyıcam diye yemin etmiştim ama söz konusu burgman ve seviyeli sohbetiniz olunca dayanamadım
fiyat konusu biraz sıkıntı 120 euro idi son gördüğümde. ama ürün eder kanımca
aldığım yerde kuruçeşmede bi yer var hani sahilde, yamaha falan satıyorlar, adı Daytona falan olabilir. oradan temin edebilirsiniz.
-
20 Şubat 2007, 18:28
mertserpen adlı üyeden alıntı
bilgilendirme için rica ederim.
bu web sayfasına yazmıyıcam diye yemin etmiştim ama söz konusu
burgman ve seviyeli sohbetiniz olunca dayanamadım
fiyat konusu biraz sıkıntı 120 euro idi son gördüğümde. ama ürün eder kanımca
aldığım yerde kuruçeşmede bi yer var hani sahilde, yamaha falan satıyorlar, adı Daytona falan olabilir. oradan temin edebilirsiniz.
bu topikte seviyesiz bir konuşma olmaz
öncelikle buradaki insanlar o tarz kişiler değiller
ayrıca deneyecek olanada biz müsaade etmeyiz
bilgilendirmen için tekrar tşk.ler
-
20 Şubat 2007, 18:38
mertserpen selam,
tamer abiden duyduğum kadarıyla senin motorda uzun cam varmış, memnun musun ? uzun yol şehir içi, artılarını eksilerini yazabilir misin, hangi marka taktırdın?, taktıralım mı? yanlarındaki uzantılar elleri rüzgardan koruyor mu?ayrıca elcik korumaya ihtiyaç duyyuyor musun?
tecrübeni paylaşabilirsen çok sevinirim...
saygılar, emre
-
20 Şubat 2007, 18:54
-
20 Şubat 2007, 18:59
element adlı üyeden alıntı
mertserpen selam,
tamer abiden duyduğum kadarıyla senin motorda uzun cam varmış, memnun musun ? uzun yol şehir içi, artılarını eksilerini yazabilir misin, hangi marka taktırdın?, taktıralım mı? yanlarındaki uzantılar elleri rüzgardan koruyor mu?ayrıca elcik korumaya ihtiyaç duyyuyor musun?
tecrübeni paylaşabilirsen çok sevinirim...
saygılar, emre
selam yardımcı olmaya çalışırım tabii.
Tamer beyinde ellerinden öperim.... )
bu topic de yazmıştım daha önce de ama tekrarlarım.
Gıvı marka almıştım, samura motordan kızıltoprakta yeri,
rüzgardan koruması çok iyi, elciğe hiç gerek yok hatta her ne kadar istemesemde motor kullanırken sigara içiyorum ve sigara içim sürem uzadı rüzgardan dolayı bitmiyor artık sigara
her gün min. 80 km yol yapıyorum, yağışlı olmayan günlerde tek problem, sadece ülkemizde olan hız kasisleri varya onlar. eğer asfalt ile aynı renkte ise bu kasisleri ilk başta görmeniz imkansız. Alıştıktan sonra problem olmuyor.
ama söz konusu yağışlı havalar olduğu zaman (özellikle otobanlarda) yağmur suları ve öndeki araçtan gelen kirli yağmur suları görüşü çok kötü engelliyor. Bunu çözmek için hep duyduğum "yağmur kaydırıcı" spreylerı kullansamda işe yaramadı. Yağmurda görüş felaket.
eksiler fazla olmasına rağmen rüzgardan korunmak uğruna çıkartmayı\sökmeyi hiç düşünmedim, yağmurlu havalarda daha da dikkatli seyrediyorum o kadar.
son olarakta orjinal camdan daha geniş alanda rüzgar ile karşılaştığı için montaj yerlerinde çok hafif açılmalara neden oluyor.
Benden bu kadar. karar sizin
-
20 Şubat 2007, 19:02
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
Ohooo usta gözleme dedinya artık motor kalksada kalkmasada ben kalkar gelirim
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler