Selamlar,
Benim içinde uygundur Zafer Abi
Sevgiler..
Selamlar,
Benim içinde uygundur Zafer Abi
Sevgiler..
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
emre
hocam camı sipariş etmedim.
Clearview dan sipariş edeceğim
cam 150 € vantilasyonuyla ve diğer aksesuarlarıyla 250 € ya geliyor sanırım.
Yarın alacağım MR sonucuna göre cam konusunda nihai kararı vereceğim.
Bakalım doktor ne diyecek.
Arkadaşlar Çanakkale konusuyla ilgilenemedim zira bir kaç acil iş çıktığı için çocuklar bu konularda bana yardımcı oldular.
Bu hafta otel opsiyonlarını veririm diye umuyorum.
----KISACA BİRAZ BİLGİ VEREYİM----
Her otel rezervasyon için opsiyon bitiş tarihi verir. Bunu biz 14 Mart'a kadar olarak alamaya çalışacağız. Biraz geç ve zor bir tarih bakalım ne olacak.
--Sistem şöyle işleyecek—
Otel 14 Mart tarihine kadar opsiyon verdiğinde biz 14 Mart'ta geleceğini taahhüt eden kişilerin ismini alıp odaları konfirme edeceğiz. Oda konfirmasyonu yapıldığında otele bu odaların ödemesi yapılacak ve sözleşme imzalanacak.
Her sözleşmede olduğu gibi bu sözleşme de iptal maddeleri içerir. Genelde şu şekildedir (örn. Konaklama tarihine 10 gün kala iptalde oda bedelinin %75'i, konaklama tarihine 1 hafta kala oda bedelinin %50'si, 5 gün kala %10'u iade edilir gibi)
Bizim opsiyon tarihimiz olan 14 Mart konaklama tarihinden 3 gün öncesi olduğu için bu tarihte yapacağımız sözleşmenin iptal şartlarının pek lehimize olacağını zannetmiyorum.
Bunu otellerden gelen cevaplara göre hep beraber değerlendiriz. Yoğun dönem olacağı için oteller odalarının satışını garanti etmek amacıyla bu şekilde bir yola başvuruyorlar.
Şimdi sizde diyeceksiniz, zaten yoğun dönem benim odamı her halükarda başkasına satabilir. İnsaflı oteller veya sürekli çalıştığımız oteller odayı satarsa parayı iade ediyorlar ama şöyle de bakın adam niye uğraşsın zaten satmış sana o yüzden pek işlerine gelmiyor bilginiz olsun.
Mesela İstanbul'da sürekli beş yıldızlı otellerle çalışıyoruz ve iptal ettiğimizde hepsi arkadaşlarımız olduğu için ücretini aynen iade ediyor hatta garanti etmek için önceden ödeme bile almıyor ama Çanakkale'deki oteli malesef tanımıyor olacağız.
Bu da şu anlama geliyor eğer konfirme edip parasını otele öderseniz ve gelemezseniz otel ücretlerini iade etmez ve odayı yine sizin için boş tutup parasını alır.
Bu gezi öncesi mutlaka herkes ortak bir gününü ayırıp ya benim şirkete gelir yada herkesin ortak istediği bir yerde buluşulunur bende sizlere otellerin gönderdikleri yazıları ve fiyatları gösteririm hep beraber karar veririz ne yapacağımıza.
Ama ben yine de buradan sizi otelin iptal şartları konusunda bilgilendiririm.
Otelin telefon numaralarını da veririm istediğiniz zaman açar oradan da teyid edebilirsiniz.
Geleceğini okeyleyen herkes 14 Mart tarihinde konaklama bedelini ödemek durumunda. Bunu ister otele ister bizim acentaya öder ki tercihim otele ödenmesi ama yok ben otele kart bilgilerimi vermem derseniz yardımcı olmak maksadıyla benim şirketimi kullanabilirsiniz.
Söz meclisten dışarı daha evvel yine iyilik olsun diye böyle organizasyonlar yaptım ve bir çok arkadaşım da geleceğini söyleyip benim şirket garantimle oda rezerve edip sonra gelmediler. Bende otelle sözleşmem olduğu için ve şirket itibarını zedelememek amacıyla bütün paralarını çatır çatır ödemek zorunda kaldım ve kimseden de tahsil edemedim.
Dolayısıyla 14 Mart tarihinde konfirme edip ödemesini yapmayan herkesin rezervasyonunu o tarihte otomatik iptal ettireceğim. Kimse lütfen gücenmesin veya kırılmasın ama bende burada para kazanmak maksadıyla değil tamamen oluşan şu güzel ortam için imkanlarımı kullanarak katkıda bulunmak amacıyla bu işlere kalkışıyorum sırf oralara gittiğimizde daha organize olup daha rahat edelim diye.
Bana böyle bir sistem uymaz diyen arkadaşlara da sonuna kadar hak verir saygı duyarım ve alternatif fikirleri olan her arkadaşa da uyarım. Burada hepimiz sesli olarak fikir alış verişinde bulunuyoruz, benim dediğim doğru veya benim dediğim yapılacak diye birşey yok.
Önceden sistemi kabaca anlatayım da sonra yanlış anlaşılma olmasın diye bu kadar şey yazdım umarım işinize yaramıştır.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Hepinize günaydın
stingrayx kardeşime tamemen katılıyorum
bu işin kompedanı o
yaptığı iş bu konu üzerine
eminim bize en uygun ve en temiz konaklama yerini sağlayacaktır.
benim düşüncem otel yerine onun şirketi aracılığı ile ödeme yapmak
bence daha güvenceli olur
bu arada herkes cumartesi gidiş için ok. galiba
o halde bazı şeyleri biraz hızlandıralım
cumartesi saat 13:30 çıkış için uygun mu arkadaşlar ?
bir grup anadolu yakasında diğer grup ise avrupa yakasında uygun olan bir yerde buluşup daha sonra her iki grup ta TEM MAHMUTBEY gişelerinde buluşalım diyorum ne dersiniz ? Saat 14:00 Tem gişeler hareket olsun
Ayrıca motorlara bayrak işimiz var bunu unutmayalım
Tüm arkadaşlar yakıtlarını almış,tüm bakımlarını yaptırmış vaziyette buluşma yerlerine gelirsek zaman kaybını önlemiş oluruz.
Bu arada artçıları olacaklar da netleştirirlerse oda rezevasyonunu ona göre yaptırırız
lütfen görüş ve önerileriniz ile konuya katkıda bulunun
sevgiler
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Günaydin Hayirli Sabahlar Herkese Bol Kazsiz Kazanc Dilerim
Tamer
stingrayx, sağolasın senin risk almanı doğru bulmuyorum gelecek kişi o tarihe kadar zaten netleştirir bir şekilde ödeme yapılır bizde kafamıza takılmadan yolun keyfini çıkarırız.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Bugün kimse yok galiba ?
nerelerdesiniz
hava güzel diye yoksa geziyormusunuz
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Sn Burgmanya'lı hemşehrilerim!!!!
Hepinize hayırlı işlerrrr bol güneşler....
Stingray arkadaşım mademki bizim için bu organizasyonla ilgili mesai harcıyor, bizde rezervasyon uygulamaları konusunda o ne diyorsa onu yaparız başımız ağrımaz diyorum. Bence kendisini de bizide zor duruma sokmayacak bir şekilde uygulamasını yapsın ve bizde gereğini yapalım diyorum. Birde bayrak konusunda neler yaptınız yada yapıyorsunuz? Fazla Armutpiş Bey gibi gelebilirim size ama ne yapayım zamansızlıktan valla. Hele bi emekli olayım bakın neler yapacağım
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
stingrayx'in yaptığı çok doğru bir hareket, gelmek isteyen önceden parasını öder ki, sonradan hava bozdu, motora kedi kaçtı, tulumum yok, montum delindi gibi bahenelerle gelmeycek olanlar olursa onun riskini üstünden atsın.
Bu tarz kalmalı organizasyonlarda yapılması gereken de budur zaten..
Yanlız bir hatırlatma...
Moderatör arkadaşlar iyi niyetlerinden ve bizim de artniyetli olmadığımızdan bu başlığa müdahalede bulunmuyorlar.
Forum kuralları gereği MT'den bağımsız hareket etmek pek doğru değil onlarla buluşuruz, daha sonra yolda ayrılabiliriz veya kendi yerlerimizi istediğimiz gibi ayarlayabiliriz.
Keza aynı şekilde Eceabata gittiğimizde yine MT ile birlikte hareket etmemiz gerek.
Kaç kişi geleceksek foruma ekleyin lütfen adlarımızı....
İlgili link aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post579284
SELAM
stingrayx öncelikle emeklerin ve paylaşımın için teşekkürler (hakkını helal et)
kalacağımız otel in veya pansiyonun sözleşmesini ve ödemesini 14.03.2007 tarihinde yapacaksak ki zaten hava mualefetinden dolayı bir iptal sözkonusu olursa o zaman a kadar bi neticeye varılır
yanlış anladığım bir şey varsa lütfen beni uyarın...
saygı ve sevgiyle kalın...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Thai gidiş için MT ile birlikte gitme zorunluluğumuz var mı ?
oradaki etkinlikler için birlikte hareket etmek tabii ki daha mantıklı ve hoş
Ama gidiş ve dönüşte onlarla bağımlı olmak zorunda değiliz zannediyorum
haksızmıyım ?
Thai uyarın için sağol
Ben konu ile ilgili bir yazı yazdım ve ilgili foruma post ettim.
Zira foruma sadece kısayol koyup direk Burgman bölümüne geldiğim için diğer konulardan haberdar değildim. Gördüysem de hatırlamıyorum.
Neyse 18 Mart günü MT ile beraber olma fikri benim çok hoşuma gitti.
İnşallah gidebilirsek çok güzel olacak gibi gözüküyor.
Sevgiler
Tolga
Isıtmalı Elcik
arkadaşlar bence gezi tarihinden önce güzel bir hafta sonu muhakkak bir buluşalım derim.. hem tanışmamış olduğumuz arkadaşlarla tanışırız hemde uzun yol gezi tecrübesi olan arkadaşlardan fikir alırız.. mesela ben ne giyeyim bilemiyorum ve yanımda neler getirmem gerekir.. bu konularda yardıma muhtacım.. bir iki gündür bir tulum mevzuu okuyorum forumda, acaba tulumsuz montla geziye katılmak uygun değilmidir? lütfen yardım..
valla ben montla gelecem ekstra bişeyler almayı düşünmüyorum
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Mont - Motor Pantolon - Termal içlik - Bot
Yeterli bence. Yanına da 1 Kazak, 1 Kot, 1 Gömlek, 1 T-Shirt yeterde artar.
Tahminim üşürsek ellerden üşürüz. Tabi elcik koruması olanlar hariç
Isıtmalı Elcik
Ellerimiz üşür ise karabatu ile motorları değişiriz
abiler size feda olsun ne demek bende motor pantolonu bakmaya istoça giddim ama benim istediğim gibi yoktu .
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Sağol kardeşim
umarım bu dostluğumuz bir ömür boyu sürer
hepinizi seviyorum
Abi vedatı'nda dediği gibi bir ara buluşalım artık şu sanal ortamdan canlı ortamada bir geçelim.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)