Arkadaşlar bu tulum olayı abartılı fiyatlar değil merak etmeyin.. Max 50 Euro ya baya kaliteli seyler alınabilior..Mesela ben 40 euroya almıstım..(Kızıltoprak Mototas tan evime 100m.de )Ama bir cok magazada var...
S&S
Arkadaşlar bu tulum olayı abartılı fiyatlar değil merak etmeyin.. Max 50 Euro ya baya kaliteli seyler alınabilior..Mesela ben 40 euroya almıstım..(Kızıltoprak Mototas tan evime 100m.de )Ama bir cok magazada var...
S&S
tulum olayını bende istiyorum ama korumalı olanlardan almak önemli.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Günaydın
iyi haftalar
Çanakkale işini unutmayalım ve hafife almayalım lütfen
12 kişi olmuşuz
umarım sayı daha da artacaktır
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
arkadaslar günaydın !!!!!!!!!!!!!!
hayırlı ve saglıklı hafta dılerım
tamer
herkese günaydın, iyi bir hafta dilerim
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta olmasını ve pazartesi sendromunu bir an önce yenmenizi dilerim
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Arkadaşlar konaklama işini stingrayx arkadaşımız zannediyorum
bize en uygun alternatifleri sunarak halledecek
bu konuda kendisine vekalet verebiliriz
onun tanıdığı bir çevre olduğu için bence uygun
sizlerin düşünceleri nedir bilmiyorum ama 14 Mart gününe kadar opsiyonlu bir yer ayırma işlemi yaptıralım
14 Mart'ta hava raporlarını inceler ve eğer çok kötü bir hava bizi beklemiyor ise rezervasyonu ok.letiriz
diğer durumda ise maalesef iptal etmek zorunda kalırız inşallah bu olasılık gündeme gelmez
fikir ve görüşlerinizi yazın lütfen
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Herkese iyi haftalar, hayırlı işler
Zafer abi benim içinde uygundur
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Bora selam,
Çok teşekkür ederim, her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın.
Yaptıklarını okuyunca seni tekrar tebrik etmek istedim süper detaylı ve başarılı bir çalışma olmuş.
Emre
SELAM
herkese iyi haftalar,bol ve neşeli kazançlar dilerim...
benim içinde uygundur zafer abi
paşa abi senin tulum elyaflımı ben icon marka elyafsız tulum sordum 120 ytl dediler...
stingrayx korumalı tulumlar da çok güzel ama bir yerde gördüm 650 ytl fakat bizim için önemli olan yağmurlu havalarda elbise üzerine hemen çekebileceğimiz pratik bir çözüm olsun diye yağmurluk şeklinde olanın düşünüyoruz...
karşımıza 2 seçenek çıktı
1-elyaflı
2-elyafsız
her ne kadar da elbise üzeri giyineceksek te elyaflı olan daha iyi olur diye düşünüyorum...
karabatu ile görüştüm maslak ta bir yere bakıp bilgi vereceğini söyledi...
saygıyla ve sevgiyle...
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Emre, rica ederim belki siz daha kolay bir şekilde geliştirebilirsiniz benimki ilk olduğu için biraz zor oldu.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
tolga selam,
sen uzun cam siparişi vermiş miydin? bir de bulduğun camın fiyatı ne kadardı?
selam
karabatu elcik in iç kısmını gösteren bi foto varmı varsa gönderirmisin
birde istediğimiz zaman çıkarabiliriz değilmi...
saygılarımla
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
zafer abi benim içinde uygundur.. selamlar..
bir de hein gericke de var yanlış hatırlamıyorsam, fiyatlar sanırım aynı civarlardadır.
selam
karabatu teşekkürler
paşa abi teşekkürler
saygıyla
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)