Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Şubat 2007, 23:21
İstanbuldan Alinazik, ev B.çekmece Gürpınar'da iş ise Halkalı'da. Sanırım mekan olarak sizlerden uzaktayım ama gönüller bir olsun dimi
Bu arada moraller sanırım maç yüzünden bozuktur ama Fenerli arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hoş yenilmediler ama kesin sinirden kalp krizi geçiren olmuştur
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Reklamlar
-
15 Şubat 2007, 00:00
tirevul hosgeldin. Benim hosgeldin mesajım biraz geç oldu malum ben paylasım sitesinin gece bekçisi oldugum için anca bu saate kaldı.
-
15 Şubat 2007, 00:04
Bugün saat 17:00'de eşim işten çıkıp servisle karşıya eve tam 1 saat 40 dk da geldi. Ben kral Burgman'ımla 18:00'de çıktım 18:30'da eve gelip üstümü değiştirip stat kapısının önündeydim. Bu trafik böyle olursa herkes motor alacaktır. Bu arada Tamer abiyle konuşurken Suzuki bayilerinden biri 2000 tane AN125 mi ne sipariş etmiş. Bu bile milletin motora merakının ne kadar arttığını gösteriyor herhalde.
stadta 2 paket çekirdek bitirdim.
valla öyle bir takım tutuyoruz ki herhalde başkan TADIM ve TEKEL ile ortak.
Millet sinirden sigara, bira içip çekirdek çıtlatıyor.
Tüm başarı dileklerinde bulunan arkadaşlara teşekkürler. Çok koyu bir Fenerli olup GS'nin onlarca Avrupa kupası maçına gitmiş olan biri olarak çok keyif aldım bu dileklerinizden.
Gelelim Çanakkale işine
Cumartesi mi yapıyoruz, günübirlik Pazar günü mü?
Bunu netleştirirseniz otel araştırtacağım. Eğer bildiğiniz bir yer varsa orada da kalabiliriz.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
15 Şubat 2007, 00:22
tarden adlı üyeden alıntı
tirevul hosgeldin. Benim hosgeldin mesajım biraz geç oldu malum ben paylasım sitesinin gece bekçisi oldugum için anca bu saate kaldı.
Hoşbulduk Tarden, gece bekçiliği zordur bekarken bende çok yaptım ama evlenince zor oluyor
Bu arada ben bu topicteki bütün mesajları okudum ama Burgman delisi kaç arkadaş olduğu hakkında tam bir sayı oluşmadı kafamda. Çok iyi anlamam ama topic başına acaba Burgman kullanıcılarının bir listesi konulabilirmi?
Çanakkale konusunda ise bence hanımlar gelecekse Cumartesi gidip pazar dönüş daha uygun olacaktır kanaatindeyim. Sonuçta cumartesi işi olan arkadaşlar ile belirlenen bir yer ve saatte Çanakkale'de de buluşulabilinir. Hoş konuşuyorum ama benim emektar o tarihe yetişecekmi göreceğiz
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
15 Şubat 2007, 00:36
tirevul adlı üyeden alıntı
Hoşbulduk Tarden, gece bekçiliği zordur bekarken bende çok yaptım ama evlenince zor oluyor
Bu arada ben bu topicteki bütün mesajları okudum ama Burgman delisi kaç arkadaş olduğu hakkında tam bir sayı oluşmadı kafamda. Çok iyi anlamam ama topic başına acaba Burgman kullanıcılarının bir listesi konulabilirmi?
Çanakkale konusunda ise bence hanımlar gelecekse Cumartesi gidip pazar dönüş daha uygun olacaktır kanaatindeyim. Sonuçta cumartesi işi olan arkadaşlar ile belirlenen bir yer ve saatte Çanakkale'de de buluşulabilinir. Hoş konuşuyorum ama benim emektar o tarihe yetişecekmi göreceğiz
su an yaklasık 13 kişinin tüm bilgileri bizde var.Son güncellenmiş hali ise muhtemelen duffy den alabilirsin duffy ye duffy@suzukim.net adresine kişisel bilgilerini atarsan o sana genel listeyi gönderecektir.
1-beetle65
2-duffy
3-vedatarpacı
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
8-tarden ---------------------cumartesi
9-exselans
10-stingrayx
11-tirevul (geliyorsun sanırım)
arkadaşlar stingrayx arkadaşımıza bilgileri vermeliyiz ki bizim adımıza araştirabilsin.Bu anlamda ben ctesi olarak yanına ekledim.eğer herkes eklerse netleşir diye düşünüyorum.
sevgi ve saygılar
serhat
-
15 Şubat 2007, 00:57
1-beetle65
2-duffy
3-vedatarpacı
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
8-tarden ---------------------cumartesi
9-exselans
10-stingrayx
11-tirevul ----------------cumartesi (eşimle,tamir hallolursa kaskoya bağlı)
Bu arada iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum. Görüşmek üzere....
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
15 Şubat 2007, 08:22
-
15 Şubat 2007, 09:20
Günaydınlar....
Arkadaşlar bu arada İzmir MT de sanırım Çanakkaleye geliyor, duyurular topicinde Çanakkale ile ilgili toplanma haberleri var.Mutlaka istanbul Mt de bu faaliyete katıalcaktır. Belki konaklama işini onları takip ederek de çözebiliriz. Ben arada bir bakıyorum ama orasıda henüz düzen olarak oturmadı. Belki o gruba takılıp topluluk içinde topluluk olabiliriz
Bu arada böyle bir gruba girersek bence mutlaka Burgmancılar olarak bir ayrıcalık kendimize has bir simge,sembol vs vs aklınıza gelen herhangi ilgi çekici birşeyde kullanmak hoş olabilir. Belki kulüp olma yolunda bir adım daha da atılmış olur.
Hayırlı işler bol kazançlar....
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
15 Şubat 2007, 09:54
tirevul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
İsmim Tamer. Foruma motor almayı ilk düşündüğüm zamanlarda katılmıştım ve alacağımı alıp forumdan biraz iş biraz tembellikten uzak kaldım. Ama 2 gün önce ya bi bakalım neler var derken bu başlığı görünce hiçbir başlıkla uğraşmadan okuya okuya bugune kadar geldim. Okuduğum kadarıyla gayet güzel bir arkadaşlık ve muhabbet oluşmuş aranızda. Eğer benide bir Burgmanya' lı olarak aranıza kabul ederseniz onur duyarım.
Bu arada gördüğüm kadarıyla gezi planları içerisindesiniz. Altan motorla bağlantıya geçip kaza sebebiyle yapılması gerekenleri konuşacağım ama o tarihe parça ve tamir işlerini yetiştirebilirsek ben ve daha sormadım ama sanırım eşimde size katılabiliriz.
Aileniz ve Burgmanlarınızla Burgmanya'da sağlıklı ve mutlu günler dilerim
tamer (adaş) aramıza hos gelgın dıyorum bu arada benim de adım tamer !!
( motoruda düşünme kosko varsa öylede halletmeye calısırız !!!!!!! daha kolay evrakların tamamsa !! alkol rap kaza rap sıgorta gibi )
kac gündür fuara motor toplıcam dıye gorop bıseyler yazamadın
bu cmts ve pazar arkadasları dünya tic merkezindeki BOTSHOW beklıyorum
ben suzuki standında olacagım saygılar
herkese günaydın hayırlı işler dilerim
-
15 Şubat 2007, 10:34
Öncelikle herkese günaydın, Çanakkale için tercihim Cumartesi'dir ancak çoğunluğa uyarım (pazar da olur). Çok kalabalık bir grupla konaklamalı ve uzun yol gezisinin zor olacağı kanısındayım. En iyi yapılacak olay stingrayx arkadaşımızın bize yer ayrılması konusunda son bir tarih vermesi gerekiyor ve de kalınacak yer ile ilgili bilgininde alınması gerekli ki burada bir çok kriter işin içine giriyor. Öncelikle fiyat sonra ailemizle gideceğimiz için ortamın buna çok uygun olması gerekiyor - temizlik benim için bir kriter (1 gün ama temiz çarşafta yatmak temiz bir banyo ve oda da kalmak fazla lüks olmasa gerek) son olarak rahat yatabilmem için motorumunda o kadar rahat ve güvenli bir yerde bulunması eminimki sizlerde benimle aynı düşüncedesinizdir. Burada atlanmaması gereken 17-18 Mart'ta ki hava durumu.
Sayın Altan şu fuara bir davetiye ayarlasanızda bende gelsem pazara kadar davetiye bulursam gitmek istediğim bir fuar
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
15 Şubat 2007, 10:53
günübirlik gidilirse çok yorucu olacağını sanmıyorum pazar diyorum ben
1-beetle65--------------cumartesi
2-duffy
3-vedatarpacı
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
8-tarden ---------------cumartesi
9-exselans....................pazar
10-stingrayx
11-tirevul --------------cumartesi (eşimle,tamir hallolursa kaskoya bağlı)
-
15 Şubat 2007, 10:56
Arkadaşlar az önce sizlerin özel bilgilerini gönderdi Duffy sağolsun. Ama abi olmazki hepiniz karşıdasınız, utanmasanız yan yana oturacaksınız. Biz ne yapacağız abi buralarda bir an önce bu tarafta burgmanı olan aklı selim arkadaşlar bulmam lazım
Şaka bir yana burada böyle bir oluşum olmasını gerçekten seviyorum ve hepinizle tanıştığıma memnun oldum.İnşallah en kısa sürede yüz yüzede görüşmek üzere.
Saygılar, sevgiler...
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
15 Şubat 2007, 11:34
mustafa
alinazik adlı üyeden alıntı
selamlar
tirevul aramıza hoşgeldin kazadan dolayı da geçmiş olsun allah beterinden saklasın....
foto - moto ilk denetimden geçtin hadi hayırlısı bizi kimse denetlemedi daha ümraniye ye yolu düşen arkadaşlar kordinatları veriyorum...
emniyeti geçtikten sonraki ilk sağ cadde içerisindeyim...bilginize
vedatarpacı geçmiş olsun amma ceza yiyorsun be abiii yolun en solundan gidilmiyormu....
ayrıca bende galatasaray taraftarıyım biz bugün fenerbahçe liyiz...vedat;; ya ben ilk kez bir galatasaray taraftarının fenere şans dilediğini gördüm.demiş
bende şu ana kadar bir fenerbahçeli nin galatasaray a başarı dileklerini hiç duymadım...
diyorum nasıl olacak şimdi...:
neyse gönüller bir olsun gerisi hikaye...
saygılarımla
mustafa
mustafa sen dün sabah köprüden karşıya geçtin mi? sanki ben ceza yerken sen yanımdan geçtin.. yanlış hatırlamıyorsam senin plakan idi..
-
15 Şubat 2007, 11:36
Arkadaşlar
Bugün Cumartesi konaklaması için şirkettekilere söyledim araştırma yapacaklar. Bunun haricinde Pazar gelecekler için ise en güzel buluşma yeri ve saati sonradan belirlenir.
Kalabalık grup olarak konaklamalı gitmenin riskini anlayamadım. Aslında aynı gün kalabalık grup olarak dinlenmeden gidip gelmek daha riskli. Sözüm Cumartesi gelebilecek olanlar için. Benim planım Cumartesi toplanacak grup ile gündüzden yola çıkıp akşam üstü otele giriş yapmak. O gece de gezilecek yerler varsa gidilebilir.
Deniz (duffy) temiz ve güvenli yer konusunda aynı fikirdeyim ama güvenlik konusunu önceden tahmin edebileceğimiz bir otel olup olmadığını araştırtacağım.
Mümkünse 3 alternatif sunup herkes uygun olan fiyat seçeneği konusunda ortak karar verir ve o oteli rezerve ederiz.
2-duffy
3-vedatarpacı
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
10-stingray-------------cumartesi
11-tirevul --------------cumartesi
Isıtmalı Elcik
-
15 Şubat 2007, 11:48
cumartesi
2-duffy
3-vedatarpacı---cumartesi
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
11-tirevul --------------cumartesi[/QUOTE]
günübirlik gidip gelmeyi düşünüyorum ama uzun yol yaptığım için biliyorum ki çok tehlikeli ve yorucu..
benim oyum cumartesiye ve bir vekalet yöntemi geliştirelim.. cumartesi diyen bir arkadaşımıza mesela zafer veya denize vekalet verelim sözlü olarak bizim adımıza toplu işlem yapıp karar versinler daha düzenli olacağı kanaatindeyim..
-
15 Şubat 2007, 12:23
benim oyum cumartesiye ve bir vekalet yöntemi geliştirelim.. cumartesi diyen bir arkadaşımıza mesela zafer veya denize vekalet verelim sözlü olarak bizim adımıza toplu işlem yapıp karar versinler daha düzenli olacağı kanaatindeyim..
Bana kesinlikle uyar birisinin vekaleten adımıza hareket etmesi. Sonuçta 5 yıldızlı otelde dolarcıklar saçmayacağız ya Aileye uygun temiz bir yerde konaklama olacak fiyatlar ne kadar uçuk olabilirki? Yalnız bana göre Tolga arkadaşımızda bu işin içinde olmalı ki yer konusunda zaten çalışmakta. Ben eğer kendileri içinde zaman ve uğraş açısından uygun ise bu işi üstlenecek 2 arkadaşı belirleyelim ve artık karar verelim derim. Sadece hava durumunu iyi takip etmemiz gerekli diye düşünüyorum ama bir yandan da baktık hava müsaade etmeyecek gibi bizlerin tabiatına aykırı ama arabalar ile de gidebiliriz diye düşünüyorum. Sonuçta tamam motorlarımızla keyif peşindeyiz ama oraya gidiş amacımızda önemli sanırım. O yüzden ben hava koşullarını çok fazla takmıyorum hatta gerekirse motorumun tamiri yetişmezse arabayla da kesin gelirim.
Saygılar Sevgiler...
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
15 Şubat 2007, 12:27
bi iki yazı okudum da grup sürüşündeki hız ortalamasını we molaları göz önünde bulundurunca cumartesi gitmek aklıma yattı pazar dan vazgeçtim.
2-duffy
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
9-exselans....................cumartesi
-
15 Şubat 2007, 12:49
stingrayx, kalabalık gitmek elbette zevklidir ama bu sayı 20 araç üstü ve farklı motorlarda sorun oluyor bu sorunlar önce bu kadar aracın güvenli şekilde seyir edebilme riski diğeri ise farklı performansa sahip motorların bir arada gidememesi kalınacak yerdeki sorunlar ve bir arada yemek ve sohbet ortamının olmaması diğer her şeye katılıyorum.
2-duffy-----------------cumartesi
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu
7-thai
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
15 Şubat 2007, 13:25
arkadaşlar merhaba bugün geçkaldım herkese selam,
bende duffy'e katılıyorum farklı motorların bu kadar uzun yolda seyir performansı farklılık yaratabilir.
2-duffy-----------------cumartesi
3-vedatarpacı-----------cumartesi
4-alinazik
5-foto-moto
6-karabatu--------------cumartesi
7-thai
trevul, arkadaşım sanada hava konusunda katılıyorum gerekirse araba ile giderim.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
15 Şubat 2007, 14:01
e abi
biz de farklı bişey demiyoruz ki niye şimdi bize posta koyuyonuz anlamadım
valla. Ben sadece konaklamalı gitmenin riskini anlamadım diyorum. Kalabalık grup riskli ise ister konaklamalı ister konaklamasız olsun riskli. Bende Diğer MT gruplarından ayrı gitme taraftarıyım. 11 motor olmuşuz zaten durum gayet cillop. 8 tane cumartesi ekibi de var. mis gibi.
Gün işini halledelim, saat işine başlayacaz
Isıtmalı Elcik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler