Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Şubat 2007, 15:27
Arkadaşlar merhaba,
İsmim Tamer. Foruma motor almayı ilk düşündüğüm zamanlarda katılmıştım ve alacağımı alıp forumdan biraz iş biraz tembellikten uzak kaldım. Ama 2 gün önce ya bi bakalım neler var derken bu başlığı görünce hiçbir başlıkla uğraşmadan okuya okuya bugune kadar geldim. Okuduğum kadarıyla gayet güzel bir arkadaşlık ve muhabbet oluşmuş aranızda. Eğer benide bir Burgmanya' lı olarak aranıza kabul ederseniz onur duyarım.
Bu arada gördüğüm kadarıyla gezi planları içerisindesiniz. Altan motorla bağlantıya geçip kaza sebebiyle yapılması gerekenleri konuşacağım ama o tarihe parça ve tamir işlerini yetiştirebilirsek ben ve daha sormadım ama sanırım eşimde size katılabiliriz.
Aileniz ve Burgmanlarınızla Burgmanya'da sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Tamer İrevül
34 BD 5272
BURGMANYA :bounce:
Reklamlar
-
14 Şubat 2007, 15:30
karabatu adlı üyeden alıntı
Birinci köprüde daha sıkı tutuyorlar galiba temde birşey demiyorlar.
yok be batu,
adam emniyet müdürüymüş, cezayı yazan çocuk dedi kimi görse yazdırıyormuş.. onun haricinde bir şey demiyorlarmış..
bende bile bile adamın arkasında devam ettim.. eskortu falan hepsi belli zaten.. yok ben kendim kaşındım
neyse ki memur insaflı çıktıda muayeneden 52 yazdı yoksa emniyet şeridi 108ytl..
tirevul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
İsmim Tamer. Foruma motor almayı ilk düşündüğüm zamanlarda katılmıştım ve alacağımı alıp forumdan biraz iş biraz tembellikten uzak kaldım. Ama 2 gün önce ya bi bakalım neler var derken bu başlığı görünce hiçbir başlıkla uğraşmadan okuya okuya bugune kadar geldim. Okuduğum kadarıyla gayet güzel bir arkadaşlık ve muhabbet oluşmuş aranızda. Eğer benide bir Burgmanya' lı olarak aranıza kabul ederseniz onur duyarım.
Bu arada gördüğüm kadarıyla gezi planları içerisindesiniz. Altan motorla bağlantıya geçip kaza sebebiyle yapılması gerekenleri konuşacağım ama o tarihe parça ve tamir işlerini yetiştirebilirsek ben ve daha sormadım ama sanırım eşimde size katılabiliriz.
Aileniz ve Burgmanlarınızla Burgmanya'da sağlıklı ve mutlu günler dilerim
ne demek kardeşim .. tekrar hoşgeldin o zaman..
-
14 Şubat 2007, 15:42
hoşbulduk vedat hocam
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
14 Şubat 2007, 16:29
tirevul hoşgeldin, biraz kendinden bahset nasıl bir burgman kullanıyorsun (renk, model)
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
14 Şubat 2007, 16:43
Tirevul hoşgeldin, sayımız hergün artıyor, çok iyi...
Vedat, geçmiş olsun kardeş, köprüde motorcuya pek tolerans tanımıyorlar, köprü girişine kadar muhakkak çevirme oluyor, üzüldüm. Neyse, cana gelmesin, cezadır çekilir...
Thai ve Zühtüpaşa mağazaya baskına geldiler... Çok sevindim ziyaretlerine... Çay içtik bu da baskından bir kare
Oğuz
-
14 Şubat 2007, 16:48
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
14 Şubat 2007, 16:53
Duffy adlı üyeden alıntı
tirevul hoşgeldin, biraz kendinden bahset nasıl bir burgman kullanıyorsun (renk, model)
Hoşbulduk Duffy, Kendimden bahsetmeyi beceremem ama sanırım şu cümleler yeterli olur: Tombalak (105 kilocuk), Evli ve hiç çocuk babası, Gümrük Müşavirliği hizmeti veren,motorlar, dalmak,akvaryum ve pc oyunları manyaklıklarım var. Burgmanım ise 2004 model 400 cc koyu gri 34 BD 5272 plakalı. Genelde yazın kullanıyorum ama bu havalar tak etti canıma sanırım yine piyasaya çıkacağım. Sadece tam hatırlamıyorum ama sanırım eylül civarıydı çapta büyük sağlıkta küçük bir kazam oldu ve ozamandan beri farı, kafa grenajı, sağ ve sol marşpiyelleri çizik ve kırık içinde bir burgman kullanıyorum. Daha doğrusu utancımdan kullanmıyorum. Ama az kaldı ancak fırsat buldum ve az önce Altan Motordan Taner bey ile görüştüm. Kasko ile ilgili hareketleri biran önce yapabilirsem zavallı emektarı yine şıkır şıkır piyasaya çıkaracağım
Foto-Moto adlı üyeden alıntı
Tirevul hoşgeldin, sayımız hergün artıyor, çok iyi...
Oğuz
teşekkürler Foto-Moto hoşbulduk
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
14 Şubat 2007, 16:59
-
14 Şubat 2007, 17:11
tirevul, öyle deme bende 105 kilo yum evliyim ama çocuk yok akvaryum manyaklığı bende de vardı ama şimdi sadece küçük bir akvaryum kaldı, pc oyunları bende de hastalıktı oyun oynamaktan ps2 im bozuldu ve son olarak benim Burgman'da 2004 model
foto-moto rica ederim becekriksizlikle alakası yok kanımca
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
14 Şubat 2007, 17:16
Köprüde cezayı yazdıran araba Siyah camlı Toyota Corolla mıydı?
Bizim şirkette de bir arkadaşa yazdırmışta
Thai ne güzel bakmışsın sen öyle
Takım polemiği yapmak değil amacım ama akşam Fenerbahçeme başarılar diliyorum
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
14 Şubat 2007, 17:19
trevul, Aramıza höşgeldin geçmiş kazan geçmiş olsun en yakın zamanda görüşmek dileği ile.
stingrayx, Fenerbahçeye başarılar.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
14 Şubat 2007, 17:44
selam
stingrayx adlı üyeden alıntı
Köprüde cezayı yazdıran araba Siyah camlı Toyota Corolla mıydı?
Bizim şirkette de bir arkadaşa yazdırmışta
Thai ne güzel bakmışsın sen öyle
Takım polemiği yapmak değil amacım ama akşam Fenerbahçeme başarılar diliyorum
selam stingrayx, vallahi camlarını ve markasını hatırlamıyorum ama normal trafik ekip arabasıydı.. plakası 5411.. aklınızda bulunsun ..
-
14 Şubat 2007, 17:46
stingrayx, ben Galatasaray taraftarıyım ama bu akşam Fenerli'yiz evcek...
Fenerbahçe bu akşam yüzümüzü güldürür diye ümit ediyorum
-
14 Şubat 2007, 17:50
karabatu adlı üyeden alıntı
trevul, Aramıza höşgeldin geçmiş kazan geçmiş olsun en yakın zamanda görüşmek dileği ile.
stingrayx, Fenerbahçeye başarılar.
Hoşbulduk ve teşekkürler ayrıca bende Beşiktaşlı olup Fenere bu akşam iyi şanslar diliyorum
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
14 Şubat 2007, 17:59
-
14 Şubat 2007, 18:11
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
14 Şubat 2007, 18:42
-
14 Şubat 2007, 19:05
selamlar
tirevul aramıza hoşgeldin kazadan dolayı da geçmiş olsun allah beterinden saklasın....
foto - moto ilk denetimden geçtin hadi hayırlısı bizi kimse denetlemedi daha ümraniye ye yolu düşen arkadaşlar kordinatları veriyorum...
emniyeti geçtikten sonraki ilk sağ cadde içerisindeyim...bilginize
vedatarpacı geçmiş olsun amma ceza yiyorsun be abiii yolun en solundan gidilmiyormu....
ayrıca bende galatasaray taraftarıyım biz bugün fenerbahçe liyiz...vedat;; ya ben ilk kez bir galatasaray taraftarının fenere şans dilediğini gördüm.demiş bende şu ana kadar bir fenerbahçeli nin galatasaray a başarı dileklerini hiç duymadım...diyorum nasıl olacak şimdi...:
neyse gönüller bir olsun gerisi hikaye...
saygılarımla
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
14 Şubat 2007, 19:30
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Evet tahi ile oturuken birden celallendik ve havayıda
Bu arada tirevul kardes aramıza hosgeldin..duffy nin dediği gibi biraz kendini tanıtırsan seviniriz....
Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun mesajlarınız için. Yalnız bu kendimizi tanıtma işini nasıl yapacağız? Gedikliler bir başlasında biz arkasını getiririz. Hoş siz zaten tanışma kısmını çoktaaan aşmışsınız ama napalım biz acemiyiz. Yukarıda bişeyler anlatmıştım ama merak ettiğiniz her ne olursa elimizden geldiğince cevaplarız. Zaten ilk mesajda da bahsetmiştim anlatmayı da yazmayıda fazla beceremem. Arap atı misaliyiz ortam kaynadıkça açılırız
Hörmetler....
Tamer İrevül
34 BD 5272
-
14 Şubat 2007, 20:05
selam
tirevul nereden katılım yapıyorsun
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler