Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Şubat 2007, 13:15
C.tesi gidilirse saat kaç gibi yola çıkılması düşünülüyor, ben C.tesi çalışıyorum, ve bizim en yoğun günümüz... Dolayısı ile ancak akşamüstü izin alıp çıkabilirim diye düşünüyorum. C.tesi akşam üstü 4-5 gibi çıkılırsa C.tesi, yok Pazar günü olacaksa sabah çok erken çıkmak ve saat 16:00 gibi de geri dönmek gerekecek... Yeterince dinlenmeden zorlar mı biraz... Diye düşünüyorum... Gene de genel eğilime tabi oluruz...
Reklamlar
-
13 Şubat 2007, 13:22
selam
arkadaşlar 17.03.2007 cumartesi ve 18.03.2007 pazar günü benim nöbetim var mağazanın başında olmam gerekli fakat pazar günü için birader idare edecek ama cumartesi benim için sıkıntı.... cumartesi sıkıntısı olan bir tek ben varım sanırım.. bir dahaki toplantı da buluşuruz olmaz sa çoğunluk ne istiyorsa öyle olsun bence arkadaşlar... siz benim için planınızı askıya almayın...dermişim.
saygılar
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
13 Şubat 2007, 13:29
-
13 Şubat 2007, 13:35
selam
pazar günü olacak ise daha yakın bir mevki olabilir.şile,yalova,bursa vs... tabi zafer abinin de dediği gibi çoğunluğun ne dediği önemli pazar olacaksa ben varım... bir gün için çanakkale uzun ve yorucu olabilir... çanakkale olacaksa bence en az iki gün olmalı size katılıyorum.,
saygılar
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
13 Şubat 2007, 13:41
C.tesi-Pazar olsun, C.tesi saat 16:00'da çıkalım diyorum...
Benim oyum bu şekilde...
Pazara da varım
Oğuz...
-
13 Şubat 2007, 13:45
Evet arkadaşlar
hadi
parmaklarınızı kullanın biraz
sonuçlandıralım şu işi
18 mart ÇANAKALE gezisi istememizin bir nedeni vardı
amaç sadece gezi değil hürriyetimizi borçlu olduğumuz şehitlerimize ziyarette bulunmak idi
o nedenle başka yerlere gitme teklifine sıcak bakmıyorum
çünkü bu tarz gezileri her zaman yapabiliriz
bence önemli olan o tarihi günde orada olamak diye düşünüyorum
ne dersiniz
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
13 Şubat 2007, 13:49
-
13 Şubat 2007, 14:02
selam
zafer abi bende tamamıyla sana katılyorum.. ve seni kutluyorum..
alttaki yazının da caydırıcı olması nedeni ile yayınlıyorum...
Mustafa Kemal komutanlığında Türk kuvvetleri, üstün cesaretleri ile, I. Dünya Savaşı'nda, İtilaf Devletleri'ne karşı büyük bir zafer kazanmıştır.Tarih yazan şehitlerimiz, her yıl 18 Mart günü, tüm Türkiye'de, saygıyla anılmaktadır
bakalım inşaallah cumartesi sendıromumu yenerimde bende gelirim.....
saygılarımla
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
13 Şubat 2007, 14:38
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
13 Şubat 2007, 14:45
arkadaşlar vedat'ın bir önerisi vardı benim hoşuma gitti Assos'a gideriz orada taş evlerden pansiyonlar varmış ne düşünüyorsunuz benim hoşuma gitti bu öneri
oy oy ben bunu yazarken siz yukarıdakileri yazmışsınız katılmamak elde değil
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
13 Şubat 2007, 14:46
selam
abi milli duygularım o kadar kabardıki hele şu programı bi yapında cumartesi kaçta gidilecek nasıl olacak benim ilk uzun yolculuğum olacak çünkü ben tüm imkanlarımı zorlayacağım...
saygılarımla
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
13 Şubat 2007, 14:51
Duffy'ye katılıyorum süper olur... Assos çok hoş bi yer...
Oğuz..
Konaklamak için uygun...
-
13 Şubat 2007, 14:56
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar nacizane bir hatırlatma..
18 mart önemine binaen çeşitli gruplar (okullar, sosyal dernekler, klüpler vs.) cok önceden çanakkale ve çevresinde (assos dahil) zaten kısıtlı olan yatak kapasitesini rezarvasyon yolu ile dolduruyorlar..
Bu nedenle eğer yatılı olarak gidecekseniz ki doğrusuda budur, acele rezervasyon girişiminde bulunmanız gerekir..
Bu arada çanakkale-assos yaklasık 1 saatdir. bilginize...
-
13 Şubat 2007, 14:59
Arkadaşlar
anladığım kadarı ile konunun hassasiyeti nedeni ile tüm arkadaşlar şartlarını son noktasına kadar zorlayacaklar
şu an itibarı ile yazanlara bakıyorum da
1-beetle65
2-duffy
3-vedatarpacı
4-alinazik
5-foto-moto
hazır gibiler
-
13 Şubat 2007, 15:08
Bugün herkes burda ne güzel
-
13 Şubat 2007, 15:16
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar nacizane bir hatırlatma..
18 mart önemine binaen çeşitli gruplar (okullar, sosyal dernekler, klüpler vs.) cok önceden çanakkale ve çevresinde (assos dahil) zaten kısıtlı olan yatak kapasitesini rezarvasyon yolu ile dolduruyorlar..
Bu nedenle eğer yatılı olarak gidecekseniz ki doğrusuda budur, acele rezervasyon girişiminde bulunmanız gerekir..
Bu arada çanakkale-assos yaklasık 1 saatdir. bilginize...
yoksa sen gelmiyormusun zühtüpaşa
cevabın tabiiki geliyorum olsun lütfen
-
13 Şubat 2007, 15:33
selam
karabatu,element,erkane,tarden,altan motor,exselans,stingray,thai,
bu arkadaşlar yokmu revize 8 e göre bende kayıtlı olupta çanakkale organizasyonunda göremediğim arkadaşlar neredesiniz yawww....
saygılar
mustafa
revize 8 listesinde zühtüpaşa nın bilgileri yok özel bi sebebi varmı acaba
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
13 Şubat 2007, 15:37
alinazik adlı üyeden alıntı
selam
karabatu,element,erkane,tarden,altan motor,exselans,stingray,thai,
bu arkadaşlar yokmu revize 8 e göre bende kayıtlı olupta çanakkale organizasyonunda göremediğim arkadaşlar neredesiniz yawww....
saygılar
mustafa
revize 8 listesinde zühtüpaşa nın bilgileri yok özel bi sebebi varmı acaba
katılıyorum kardeşim
haydi arkadaşlar neredesiniz
canlanalım biraz
BURGMAN'cılar hadiiii
-
13 Şubat 2007, 15:43
Abilerim ben baştan kesin konuştum Burgman grupla gidemesek bile ben cumartesiden ordayım sabah şafakla beraber törenler başlıyor o havayı tadmamlazım sizde aynı duygularla orda hazır olacağınızdan eminim
Saygılar
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
-
13 Şubat 2007, 15:51
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler