selam
Afiyet olsun arkadaşlar ne yemekler varmış yahu bunları okuyunca insanın karnı acıkıyor...
bi yemek siparişi vereyim de karnımızı doyuralım bari...
saygılar
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Tamer abi numunelerin yarın geliyor bana bilgin olsun.
Altan motor logon zaten güzel o yüzden başka bir figüre gerek yok derim. ayrıca tek renk olduğu için baskı maliyetin de düşer o yüzden hiç kurcalama.
Alican abi adresi veriyim
Sizin menüde fena değilmiş valla.
Geçen gün bastın gittin Kartal dönüşü bi ara stop lambanı gördüm o kadar.
Bakıyorum kimse hafta içi buluşma fikrime sıcak bakmadı.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Arkadaşlar ben de kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Çok keyifli ve kaliteli bi scooter...
bilgileri yolladım.
Ayrıca bu THAİ denilen arkadaşa kıl olmaya başladım.Bu ne yaw..Bizi masrafa sokup duruyor.Şimdi birde navigasyon çıkardı.Yok kardeşim bu böyle olmaz gel duffy beraber bozalım.sen navigasyonla ugraşırken bende xenon ları hallederim...Gün ve zaman belirtmen yeter..
Şaka bir yana hayırlı olsun gerçekten güzel ve işe yarıyor.Allah kaza bela vermesin...
Ben bugun biraz gezdim ama yagmurda zorladı beni fena kayıyor.İyi ıslandım.
Ama her zaman saat 18,30 dan sonra müsait oluyorum.
Herkese günaydın
Kusura bakmayın seyahatlerden dolayı 2 gün yoktum
bıraktığımda 39.sayfada idik
maaşallah şimdi 43
sizleri boş bırakmaya gelmiyor valla
Güzel güzel
sayımız artıyor
bu arada Çanakkale gezisi ile ilgili yazdıklarınızı okudum
öncelikle katılımın çok olması çok güzel
hem bizim birlikteliğimiz hemde böyle önemli bir günde orada olmamız açısından çok hoş
ancak pazar günü gidiş dönüş olması durumunda katılımın daha fazla olacağı anlaşılıyor
Ama o zaman çok yorulmuş olmazmıyız ?
ve sabah çok erken çıkmamız lazım
benim için uyar çok önemli değil
ama eşleri ile gelecek olan arkadaşlar için sorun olmasın
bu arada tem den tekirdağ üzerinden gitmek çok daha mantıklı gibi geliyor
ne dersiniz ?
hepinizi sevgi ile öpüyorum
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
arkadaslar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gün herkese saglık ve bereket getırsın
Beetle65 ve Altan motor, abi sizin iyi dleklerinizle güne başlamaya öyle alıştımki sanki şirketten içeri girdiğimde arkadaşlarla selamlaşıyor gibi oluyorum.
beetle65 iki gündür yoksun sanki işe gelmemiş gibihisettim.
Sizede hayırlı işler.
Beetle65 sabah erken çıkmak şöyle müsait biryerde hepberaber sabah kahvaltısı yapmak sonra yola koyulmak bencede iyi fikir bana uyar.
saygılar
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Günaydın arkadaşlar,
Gezi konusunda ben sizlerin kararı neyse ona uyarım. Pazar günü günübirlik de iyi olabilir, birlikte kahvaltı etme fikri de bence iyi...
Oğuz...
Kardeşim o senin güzelliğin
o zaman herkesin fikri ortak ise pazar sabahı çok erken çıkacağız
tekirdağ civarı bir yerde kahvaltı ve yola devam
yol zaten kınalı'ya kadar tem
hadi bakalım listeyi de güncelliyelim
1-beetle65 (ikna edebilirsem + eşim)
2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
4-alinazik tek başına ( hanım korkuyor...)
5-karabatu + eşim
6-Foto-Moto + eşim
7-Stingrayx + eşi
8- Tarden + eşi + hondalı arkadaşı
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
abi biz 1 gün kalmayacaksak çanakkale yapmayalım. Hayatımız yollarda geçer şöyle gene 2 saat motor üstünde geçecek bir yol neresi olursa gidelim bence
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
öncelikle günaydın herkese ewli olmayıp bekar olanlarda war aramız da sewgilimle günübirlik olursa sabahta erkenliği önemli değil 6 da çıkabiliriz cumartesifden olursa kalmalı abimle yada erkek arkadaşımla gelcem oda uzun yolda cekilmiyor
duffy bilgileri aldım we ilk sifhahı foto moto oğuz arkadaşımla konuşup tanışarak yaptık teşekkürler .
Trakyadan Çanakkale güzergahı çok keyiflidir..Dura kalka harika bir yolculuk olur. Hiç durmadan (benzin alımı hariç) 3.5 - 4 saatde gidiliyor..Böylesine keyifli bir yol grup sürüşü de zorunlu olmasında dolayı 5 saat gibi bir süre alır..Günübirlik gidiş döner baya bi yorar..siz bilirsiniz tabi..ama yol mükemmel....mutlaka bu yolu kullanın derim..
Arkadaşlar benim fikrim de cumartesi - pazar
ama form da gördüğüm kadarı ile çoğunluk cumartesi olursa gelemeyecek diye ben o zaman pazar günü birlik olsun dedim
benim de o anlamda ilk bu derece uzun yol tecrübem olacak
bana da cumartesi pazar uyar
çoğunluğa uymak lazım
ne dersiniz
bu arada zühtüpaşa'nın dediği gibi tekirdağ sonrası yol çok güzeldir
Abi anket yapalım çoğunluğu öğrenelim.
Cumartesi için
Karabatu+ Eşi
Pazar içn
Dolduralımmı?
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
valla benim için ikiside uygun olacak bu hafta dizel bir araç almayı planlıyorum eğer olursa arabayla eşim takip edecek lojistik destek için iyi olur. Motordan korkan hanımları transfer ederiz o tarafa
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
ahaha iyi fikir deniz. arzu ederseniz aile salonumuz var hesabbıııı
zuhtupaşa nın dediği yol mükemmel.
Arkadaşlar gelin bu işi 2 gün yapalım. Herkes uydurmaya çalışsın. Gerçekten aynı gün içinde git gel çok yorucu olacak.
Zorlayın şu cumartesi olayını derim.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)