arkadaşlar ben gezi halindeyim takılmak isteyen arkadaşlar için gsm no0532 2421742...Şu an çamlıca civarında arkaşımdayım...
ZİYACIM gerçi telefonuna msg attım ama burdan da Doğum gününü kutlarım.Nice mutlu yıllara.
arkadaşlar ben gezi halindeyim takılmak isteyen arkadaşlar için gsm no0532 2421742...Şu an çamlıca civarında arkaşımdayım...
ZİYACIM gerçi telefonuna msg attım ama burdan da Doğum gününü kutlarım.Nice mutlu yıllara.
Ziya kardeş doğum günün kutlu olsun daha nice güzel senelere diyorum artık yer değil koordinatmı soracağız sana iyi sürüşler farında navigasyonunda acık olsun diyorum TANER
nice yıllara ziya
bugün şile yaptık bacanaklarla
çok keyifliydi.
bi ara beraber yapalım ama max 90 km hız olsun bugün ortalama 100-110 km idi gereksiz stres yaptı.
gezmekte fayda görüyorum.
Ayrıca neder hafta içi akşamları Salacak, Sultanahmet vs gibi yerlere iş çıkışı gitmiyoruz?
Maksat muhabbetse Mart ayına ne gerek var?
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
arkadaşlar selam.
Bugun aksamüstü Ziya ile biraz turladık keske sizlerde olsaydınız....
Gelecek haftaya birlikte bir plan yapalım..
Bu arada yolda burgman 650 bir arkadaş vardı burdan birimiydi. 19.50 civarı e5 te selamlaştık.
Thai, doğum günün kutlu olsun nice senelere, navigasyon hayırlı olsun detaylı bilgi alabilirmiyim, nereden temin ediyorsunuz kaça mal oluyor.Selamlar
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
uzun zamandır istiyordum uludağda kar warken burgmanla çıkmayı bugüne nasipmş çıkarkende inerkende çok keyf aldım dağ yolunda sürmek daha zevkli
herkes hayatında bir kere tatmalı
vallahi kıskandım ne yalan söyleyeyim.
hep istiyorum ama kolay iş değil gibi geliyor.Şansa yolda kar yokmuş, olsa bayağı iş çıkardı vallahi.
Kalabalık mıydı bari?
Isıtmalı Elcik
selamlar burgman sever dostlar burgman uh 125 diye bi makinanın satışından bahsediyor http://www.moto-rs.com/ bu adresteki satıcı bilgisi olan var mı acaba fiyat 3750ytl www.sahibinden.com dada ilan var saygılar
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Belli bi yaştan sonra doğum günleri insanın canını sıkıyor, akşamüstü tarden'le şöyle bir turladık....
Navigasyona yeni suzuki yazılımı yüklettiktan sonra detayları ve resimleri ile anlatım yaparım. Ama ileriki yıllarda her araçta navigasyon olacak. Bayağı faydalı bir alet (özellikle benim gibi sık kaybolanlara göre)
Not: 18 Martta çanakkale yapılabilir, bilmiyorum detayları daha sonra konuşuruz.
arkadaslar herkese hayırlı haftalar dılerım
saglıklı ve bereketlı kazanclar olsun
aa zia sana da nice yıllara saglıklı nıce yıllar dılerım
ama yaslandını da unutma :(((
verin çoşkuyu, verin çoşkuyu birileri uludağ yapar birileri şile yapar öbürleri turlar 18:00 den sonra boştum tardem mesajı 13:50 civarı atmış eğitimdeyim nasılsa gidemem diye aramadım ben ne bileyim 19:00 lara kadar gezeceğinizi hem gelip thai nin navigasyonunu bozacaktım.
tardem, senin iletişim bilgilerini de ekleyim bana (duffy@suzukim.net) bir mail atsana adın soyadın, nick, tel no, semt -il - mail adresin ve son olarak motorun rengi ve plakası olsun mailinde
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
SN ARKADSSIN
sormus oldunuz AN125 scooter suzuki motosıklet hava sugutmalı otomatık vıteslı std bır motor dur. fiatıda 3750 ytl cıvarı ama bıraz indirim yapılacak sanırım fuara yakın
NOT sakım motoru AN125 deyınce BURGMAN serındekı AN 125 le karıstırmayın
ilgisi yok cünkü bu motor baska serı saygılar
TAMER
DETAYLI BILGI ALMAK İSTERSENIZ
0216 306 23 19 DAN arayabılırsınız
Herkese, iyi haftalar.
Thai, doğum günün kutlu olsun... Geç kaldım biraz ama
Oğuz...
Herkese günaydın
öğle yemeği menüsünü veriyorum
Hamsili pilav
Etli su böreği
Laz Tatlısı (Muhallebili baklava)
Ayran
Bekleriz efendim şirktin toplantı salonu bugün boş
Isıtmalı Elcik
nice yıllara ziya kardeşim.. yaş kaç ki canını sıkıyor
selam
herkese günaydın,hayırlı işler iyi haftalar
thai abi doğum günün ve navigasyon un hayırlara vesile olur inşaalah...
saygılarımla....
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)