Bak flouresant iyi fikir
farklı olmak lazım
xenoncular ve fluoresantcılar olarak 2 ayrı grup yapalım
hepinize iyi akşamlar diliyorum
yarın görüşmek üzere inşallah
Bak flouresant iyi fikir
farklı olmak lazım
xenoncular ve fluoresantcılar olarak 2 ayrı grup yapalım
hepinize iyi akşamlar diliyorum
yarın görüşmek üzere inşallah
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Arkadaşlar, Burgman'ın touringlerdeki gibi orjinal yan çantaları ve top-case'i bulunur mu? Varsa fiyatları nasıldır acaba? Bilgisi olan var mı?
Oğuz...
selamlar
yahu bugün ne olmuş burası coşmuşsunuz bir günde 2 sayfa ilerlenirmi... helal valla bu forum başka forum...
tamer abi iyi diyosunda bi düşüş falan varmı fiyatlarda bi toplu düşünsende forumdaki arkadaşlarda bi fiyatları bilseler,taktırmak isteyenler sana gelip taktırsa bi fiyat versen özelden veya buradan...
saygılar...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Hepinize günaydın
sağlıklı,bol kazançlı günler
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
benden de günaydın, sabah köprüden geçiyorum bir baktım aynaya gümüş Burgman emniyet şeridinden gidiyor üstünde vedat demek ki ne oluyor gördüğümüz yerde artık birbirimizi tanıyoruz.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
NE O YAHU VADAT'IN BABASININ VAPURU SATILDI MI ?
Arkadaşlar aklıma ne geldi
Siteyi gezerken 18 Mart Çanakale gezisinden bahsedildiğini gördüm.
Burgman club olarak bu tarz bir öneriye nasıl bakarsınız ?
Ne dersiniz 17 Mart cumartesinden yola çıkıp 18 Mart'ta ziyaretimizi yapıp dönmek konusunda
bu sadece bir fikir ?
paylaşımlarınızı bekliyorum
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Senden başka henüz bir cevap alamadık
millet öğlen tatilinde herhalde
bu sadece benim fikrim
keşke herkese uysa ne güzel olur du
abi ben gelmeye çalışırım malum 1 ay dan fazla var. Birde benim motorum o kadar yola dayanırmı şişmesin yolda
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
yok zafer abi vapurları akşamları kullanıyorum sabahları köprüden geçiyorum.. bu arada tanınmak güzel bişi....
zafer abi düzenlerseniz ben kesin geliriim.. istersen sen listeyi yapmaya başla isteyen yazdırsın..
deniz sen neredeydin önümde bir sym vardı o kadar başka motor seçemedim...
yoksa beylerbeyi katılımından mı geliyordun sende..?
EVET ARKADAŞLAR
18 MART ÇANAKKALE GEZİSİ İÇİN GELECEK OLANLAR LİSTEYE İSİMLERİNİ EKLESİN LÜTFEN
1-beetle 65 + 1 (eşimi ikna edebilirsem + 1 olur)
2-vedatarpacı
3-duffy
listeye devam lütfen
senin motorun şişerse bizimkiler ne yapsın
en tecrübeli motor senin ki
bizim motorlar ve biz daha çömeziz kardeşim
Şişen Burgman olarak ta tarihe geçersin bu arada
[QUOTE=beetle65;567999]EVET ARKADAŞLAR
18 MART ÇANAKKALE GEZİSİ İÇİN GELECEK OLANLAR LİSTEYE İSİMLERİNİ EKLESİN LÜTFEN
1-beetle 65 + 1 (eşimi ikna edebilirsem + 1 olur)
2-vedatarpacı
3-duffy
listeye devam lütfen :cat
vay be hakkaten liste açıldı hadi hayırlısı ben eve gidip bavulumu hazırlayayım
yok vedat ben ortadaki konservelerden birindeydim
duffy +1 eşimde kesin gelir abi
Çakma Vstrom
LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM O ZAMAN
1-beetle65 (ikna edebilirsem + eşim)
2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
hadi beyler devam devam
Selam ben de o tarihe kadar uzun yol yapacak tecrübeyi edinebilirsem gelmek isterim... beni de Foto-Moto+eşi yazın. Eşim kesin gelir
Peh peh, ben (çaylak şoför) süreceğim bir de artçım olacak... Nasıl olacak o bilmiyorum ama... Konvoyun hızını düşüreceğiz sanırım biraz Hadi hayırlısı...
Oğuz...
foto-moto, aldığın gün seninle boş bir yolda 1 saat yol yaparız motora alışırsın sonra da hafif trafiğe bulaştıkmı yarım saat tamamdır usta olmazsın ama istediğin yere rahatça gidersin uzun yol daha da kolay. (kimse ustayım demesin her zaman yeni öğreniyormuş gibi hareket edin ki kaza bela gelmesin <ikarus sendromu> )
Bu arada artçı için 2.kaskı şimdiden ayarlayın (Burgman grupta kasksız motor kullanmak yasaktır )
Çakma Vstrom
Bey ler Burgmanın 4 kişiliği varmı
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Eyvallah Deniz kardeş çok iyi olur, çok sağolasın. Otomobil kullanma konusunda çok iyiyim ama, bu motor işi apayrı... Korkuyor insan...
Duffy'nin desteği sayesinde ben de varım arkadaşlar, diyebilirim artık gönül rahatlığıyla... Yazın beni de...
Oğuz...
çanakkaleye gidiş güzergah nasıl nerden gidilmesi planlanıyor ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)