Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2007, 11:49
Reklamlar
-
07 Şubat 2007, 12:01
foto-moto tekrar hayırlı olsun, hatta sen motoru almaya giderken belki toplu olarak almaya gideriz ilginç olur bu arada park yeri sıkıntısından teslim almıyorsan benim zuzu'nun yanında yer var sadece anahtarı bende olan kapalı bir garajım var istediğin an mekan emrinde
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
07 Şubat 2007, 12:04
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
07 Şubat 2007, 12:35
-
07 Şubat 2007, 12:49
abi istersen sanada yer var ciddiyim foto-moto'nun ev bana yakınmış arabayı garaja koymadığım için boş duruyor (arabayıda sattım zaten) istersen ne demek bir süre kullanmam biraz daha düzeleyim diyorsan koyalım bunları ciddi söylüyorum başına bişey gelir diye tedirginde olmayın hatta anahtar bile bırakmayın foto-moto yüreme mesafesimi bilmiyorum ama öyle ise hiç sorun olmaz ne zaman istersen bırak - al
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
07 Şubat 2007, 12:51
Foto-Moto adlı üyeden alıntı
Eyvallah, Duffy kardeş sağolasın... Tabii koyacak yer en büyük sorun, geçici bi çözüm olarak senin garajı düşünebiliriz, zira sürekli kalacaksa, ailece size taşınmamız gerekebilir
Motoru topluca almaya gitmek
güzel fikir, ama biraz abartılı olmaz mı... Bu kadar süründürdükten sonra tabii benim motoru almam büyük olay... O günü resmi tatil ilan etmeliyiz bence
Arkadaşlar, size daha çook işim düşecek gibi görünüyor...
Bu arada, bu forumdaki kadar samimi bir arkadaşlık ve dayanışma ortamı daha görmdim. Henüz hiçbirinizin yüzünü bile görmedim ama hepinizi çok seviyorum...
Kendinize iyi bakın.
Oğuz...
Bizde seni seviyorum kardeşim
iyi duygu ve düşüncelerin için tşk.ederiz.
bizler artık kardeşiz
her an iyi ve kötü günlerimizde birbirimizin yanında olacağız
olması gereken bu
BURGMAN'cı olmak ayrıcalık biliyorsunuz
Duffy adlı üyeden alıntı
abi istersen sanada yer var ciddiyim foto-moto'nun ev bana yakınmış arabayı garaja koymadığım için boş duruyor (arabayıda sattım zaten) istersen ne demek bir süre kullanmam biraz daha düzeleyim diyorsan koyalım bunları ciddi söylüyorum başına bişey gelir diye tedirginde olmayın hatta anahtar bile bırakmayın
foto-moto yüreme mesafesimi bilmiyorum ama öyle ise hiç sorun olmaz ne zaman istersen bırak - al
sağol kardeşim
ciddi söylediğini biliyorum
ben şaka yollu takılıyorum
sağolsun altan motor da teklif etti
ama ben bu hasta halimle bile inip branda üzerinden sevmeliyim kızımı
aşk bu bilmem anlatabildim mi
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
07 Şubat 2007, 13:07
evet abi sana katılmamak eldemi bende hava kötü diye bir hafta binemedim ama iki günde bir açtım garajı motorun üstüne oturdum çalıştırdım lastiğin yere temas eden kısmını yukarı aldım falan. Yani görmeyince olmuyor.
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
07 Şubat 2007, 14:01
-
07 Şubat 2007, 14:28
-
07 Şubat 2007, 14:58
elimizde ağacın dalından gidon olacak zafer abi ama senin gidon en fiyakalı olur onu söyleyim thai'de xenon el feneri veririz
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
07 Şubat 2007, 15:12
-
07 Şubat 2007, 15:22
En iyisi Xenon far taktıranları forumdan uzaklaştıralım mı arkadaşlar... Ne dersiniz
-
07 Şubat 2007, 15:46
ben keski ile geziyorum ilk buluşmada siz oyalayın ben alttan kabloları hallederim
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
07 Şubat 2007, 15:55
kediler
beetle65 adlı üyeden alıntı
Vayyy
kapalı garaj ha
benim yok
benim motorum açıkta
kediler brandanın içinde
ben kedilerin içinde
bıktım ulam şu kedilerden beeeeee
ya günah olmazsa bir şeyler yapacam ama.... tövbe tövbe
yok şaka bir yana bana da gına geldi.. inşallah kedilerin duaları sayesinde kaza bela gelmez başımıza
VALLA BEN AĞAÇ DALINA NE AKSESUARLAR YAPARIM BİLİYORMUSUN
ŞU THAİ NİNDE XENONLARINI KIRMAK LAZIM
en azından bizler de xenon takdırana kadar
thai nin far yakmasını yasaklayalım
altan motor ona bir çözüm bulsun
yada hepimize uygun bir kampanya yapsın
değil mi kardeşim
bize yazık değil mi
bu adam havasını atıyor bizim ağzımızın suyu akıyor
şiddetle kınıyorum
ya benimde farın lambalarından biri yanmıyor sanırım yanmış olabilir.. bende lambayı değiştirmek yerine xenon mu taktırsam?
-
07 Şubat 2007, 16:26
thai ile uğraşırken birde başımıza sen çıkma vedatarpacı
adamın canını sıkmayın leynnnnn
duffy bende yanıma yan keski alıyorum
kardeşim sıradan gideriz artık
şaka bir yana altan motora çok şık xenonlar gelmiş
hatta thai değiştirmiş
bence bir git bak
-
07 Şubat 2007, 16:40
Şimdi biraz geciktim muhabbete o yüzden sıralı cevap veriyorum
1- Foto -Moto makineyi toplu alma konusunda bende geliyorum
2- Duffy tek teker olan senmiydin? Arkana baksaydın bende motoru kucağımda taşıyordum maksat rahatsızlık
3- Brandaya cırt cırt yaptık alttan iki ucunu bağlayalım diye ama yine giriyor kediler. Hadi girsinler eywallah ama kardeşim ayaklarınızı bir temizleyin yahu leş gibi oluyor bastıkları yerler. Onu da geçtim gösterge paneline niye işiyorsun.
4- Duffy Kapalı garaj mı? Anahtar mı? Nerde oturuyosun sen?
5- Şiddetli boyun ağrım sonrası doktora gittim. Motor olayı ağrılarını arttırır dedi. Rüzgar şiddeti ise ekstra ağrı verir dedi. Şimdi oturup ön cam araştırıyorum. Ya motoru bırakacaz ya da büyük bir ön cam alacaz. Tamer abiyle konuştum bulduğum ön camı beğendi siparişini geçiyorum bu hafta.
http://www.clearviewshields.com/shop..._3d818cc89.jpg
Hava basıncını düşürmek için vantilasyonlu, grileştirilmiş Large boy Clearview cam.
6- Tank Bag geldi. Çok işlevli ve güzel bir çanta.Herkese tavsiye ederim. http://www.scootertrap.com/Burgman_400_Profile[1].jpg
7- Xenon far gerçekten çok farklı ve güzel bir olay. Beli doğrultalım ilk fırsatta inşallah. Kısmet olsa da bir gün Thai'nin kini görsek daha sağlıklı fikir almış oluruz.
8- Motor resmimi yayınlamıyorum. Halen bağtıl bir inancım var zira bugüne kadar fotoğrafını çektiğim bütün arabalarımı satmak zorunda kaldım.
Sağlıcakla kalın
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
-
07 Şubat 2007, 16:52
thai ile uğraşırken birde başımıza sen çıkma vedatarpacı
adamın canını sıkmayın leynnnnn
duffy bende yanıma yan keski alıyorum
kardeşim sıradan gideriz artık
şaka bir yana altan motora çok şık xenonlar gelmiş
hatta thai değiştirmiş
bence bir git bak
merhaba zafer abi tekrar geçmiş olsun..
nasıl yani bu xenon lar çeşit çeşit mi?
bir de markası intek mi?galiba en iyisi o imiş..
-
07 Şubat 2007, 16:54
-
07 Şubat 2007, 17:01
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
zafer cım ya hanı sabah ihtiyarladık dıyordun??????
bırakta farımızda gözümüz en azından iyi görsün!!!!!!!!!!!!!!
kolayı var bana gelın hepınızı xenon landırayımmmmmmmmm olmazmı?????
vedat arkadasım xenon iyisi diye bisey yok hepsı aynı ...........
önemlı olan motorun elektirik tesisatı altarnatörünü yormaması yoksa bıde arızalarla ugraşmaya baslarsın ...... yok yere garanti dışı kalmasın motorlar
üzülürsün sonra
tamer
VEDAT TAMER ZATEN SON NOKTAYI KOYMUŞ BU YAZISI İLE
HAKİKATEN ŞAKA BİR YANA ARABA GİBİ DÜŞÜNMEMEK LAZIM
BİZİM İÇİN ÇEKECEĞİ AMPER NE KADAR DÜŞÜK İSE O KADAR İYİ
O NEDENLE ŞU ANDA ALTAN MOTORUN ELİNDE OLANLAR BENCE BİZLER İÇİN EN UYGUN OLANLARI
ZATEN ONLARIN ÖNERDİKLERİ BİZİM İÇİN HER ZAMAN DOĞRUSUDUR
-
07 Şubat 2007, 18:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler