Yarın hava yağmazsa Altan Motor a giderim gırgıra.. Gelenlerle görüşürüz...
Yarın hava yağmazsa Altan Motor a giderim gırgıra.. Gelenlerle görüşürüz...
Herkese selam...
İyi haftasonları diliyorum...
Alinazik, ruhsat plaka işleri bitmedi daha valla, yılan hikayesine döndü. Gerçi NBC motorun bi kabahati yok, ben acelem yok demiştim, motoru alırken. Arayıp sormuyorum da işlerin yoğunluğu yüzünden... Daha ehliyet için başvuru da yapmadık... Arada gidip showroomda sevip okşayıp dönüyorum... Bu gidişle gezilere falan bi arkadaşın artçısı olarak katılacağım
varmı gelen ben altan motora gidioruuuum..
paşam, 6 hafta sonu gezileri iptal mi etsek ya bugünden itibaren 6 hafta sonu boyunca eğitimdeyim c.tesi - pazar 9:30-17:00 arası aklım sizlere kaçmasın sonra
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Ne eğitimiymiş bu
6 hafta da az değil hani bu geziler beklemezzzz
En kötü akşam çıkarız Duffy aşkolsun
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
sormayın valla şirket içinde yaptığım görevimi ikinci plana atarak Satınalma'ya atandım ve yeni görevimle ilgili temel bilgim yok apar topar Tedarik eğitimine başladım akşam gezileri kabul stingrayx çok güzel olur fuara gideceklerle motorlu ya da motorsuz toplu bir buluşma yaparız
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Merhaba arkadaşlar;
Bende sizin kervana katılmak istiyorum ama önce iki sorum olacak;
1-650 mi alayım(özellikle yakıtı 100km' de kaç lt yakıyor)
2-400 mü alayım.
Gelecek cevaplarınız için teşekkürler.
Ha bir şey daha sormak istiyorum arkadaşın motorunda FI lambası yanıyor bu ne anlama geliyor lüffen yanıtlarmısınız(An400 Burgman tabii)
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Arkadaşım öncelikle merhaba ALTAN MOTOR dan taner an 400 mü an 650 mi dmişsin yakıtsal anlamda büyük fark yok sadece sana hitab edeni al derim , FI lambasının yanmasının sebebi teknik bir sorunun olmasıdır .FI lambasının yanında bir kod yanması lazım okodun karşılığını bir servis cözmesi gerek uzatmadan servise gösterin arıza giderilsin rahatca binmeye devam edin. İYİ SÜRÜŞLER
Günaydın,
hepinize sağlık,mutluluk ve bol paralı bir hafta diliyorum.
Hepinize kolay gelsin
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Hepinize günaydın
ilbera, maddi durumun iyise 650 al derim ama bizim gibiysen 400 de kesiyor merak etme
Çakma Vstrom
Normal dilekler bunlar Zühtüpaşa
Hepimiz için
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
merhaba herkese hayırlı haftalar, bol kazançlar.
cumartesi karaköyden sıralı led aldım beetle65 ilk toplantıda bahsetmişti ordan aklımda kaldı elcik korumaların üzerine sarı olanı sinyal beyaz olanıda parklara bağlıyacağım kırmızı olanıda sisbarın altına stop ve park olarak bağlamayı düşünüyorum ama bant şelinde olduğu için bantı yok edmenin ve kısa devre yapmaması için yalıtım şeklini düşünüyorum halledersem hemen hayata geşirip Altan motora gideceğim bağlantı için.
Saygılar
[IMG][/IMG]
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
arkadaşlar herkese saglıklı bır hafta dılıyorum
selam
herkese neşeli,bol ve helal kazançlı haftalar ...
ilbera aramıza hoşgeldin...
duffy atama yapılmışsın tebrikler...
beetle65,zühtüpaşa,karabatu,altan motor iyi dilekleriniz için teşekkürler..
erkane den haberi olan varmı
saygılar...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
herkese selamlar
benim gezim geldi.. havalar ısınsada şu geziler başlasa yaaaa..
alinazik, sağolasın bakalım bu işin altından kalkabilecekmiyiz?
karabatu, nasıl bir led ki bu merak ettim doğrusu.
Çakma Vstrom
Duffy, Yeni görevinde başarılar dilerim bayağı hareketli bir iş .
şerit şeklinde arkası yapışkanlı benim aldığım 6 bölüm her bölüm 3 ledden oluşoyor kesip kullanabiliyorsun ama su temas ederse kısa devre yaptırabilir gibime geliyor. yalıtım yapmak gerekir diye düşünüyorum onu bir şekilde halledebilirsem güzel olucak.
Birde yeni aklıma geldi led sinyalle çalışırmı sinyalin çalışma tarzı yanılmıyorsam farklıydı onuda bir deniyecem.
[IMG][/IMG]
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
led ışık olayını çok doğru buluyorum.
Güvenlik ve görülebilirlik herşeyden önemli tabi işin çılkını çıkarıp heryerden mor ışık basmadığınız sürece
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, bereketli, mutlu ve sağlık dolu bir hafta diliyorum.
Bulunduğum ildeki suzuki bayisine gittim bugün, 2007 model AN400 K6 11,5 (11.500YTL)istedi, Burgman AN650 Executive ABS 2005 model, 18000 km de, 15.500 YTL isttiyor ne dersiniz dostlar hangisine karar vereyim.
Bekir S.YILMAZ
Burgman AN650 Executive ABS
Vespa 150 LX0 Rh(+) 0505 595 01 15 Eğitim Şart!
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)