Herkese günaydın
Kolay gelsin hepinize
Herkese günaydın
Kolay gelsin hepinize
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
arkadaslar günaydın !!!
herkese kolay gelsın !!! hayırlı cumalar
Herkese hayırlı cumalar bol kazançlar
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
arkadaşlar liste sürekli güncellenip kişi sayımız artıyor
çok hoş bir gelişme bence
bize ve burgman'larımıza yakışır bir topluluk olma yolunda
emin adımlarla ilerliyoruz
umarım herşey her zaman güzel olur
en kısa zamanda aranızda olmak için sabırsızlanıyorum
hepinizi seviyorum
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Beetle65 sen iyileştin hava kötüleşti ama az kaldı eskiler martın 15 kış 15 yaz derler bir buçuk ay sonra ortalık kızışacak burgmanlar ortaya tam kadro çıkacak o zaman herkez seyredecek bir de burgman clup oluşursa kim tutar bizi
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
İnşallah en kısa zamanda görüşürüz arkadaşlar
hakikaten bir an önce baharın gelmesini hiç bu kadar arzulamamıştım
Arkadaşlar bu alet rüzgardan köprüde son birkaç gündür bayağı sıkı etkileniyor.
Bende mi bir terslik var?
Bu hafta içinde köprüden geçip rüzgar sıkıntısı yaşayan başka kimse varmıdır?
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
hem de nasıl... her akşam köprü üstünde bir minibüs-otobüs bulup yanına sığınıyorum, öbür türlü sakat oluyor.
Stingrayx, 10 15 gün öncede böyle bir rüzgar vardı. DHL nin kuryesini Silvırving ( şanlış yazdıysam kusura bakmayın) ikinci köprünün üstünde adam ayaklarını yana açtı dve öyle seyretti nerdesse durduğu yerde devriliyordu köprü ve viyadük üstlerinde çok normal motorların zorlanması arabalar bile bazen yandan birşey çarpıyormuş gibi oluyor.
merhaba arkadaşım evet bende etkilendim ama rüzgardan değil trafik polisinden.
önümden giden iki kuryeye bir şey demedi beni durdurdu emniyet şeridinden gidiyorum diye ceza yazdı..
kuryelere kıyamadı sanırım.
kızmadım gerçi onları çevirmedide sadece beni çevirdi diye,
ne diyeyim trafikçi amca belkide burgman düşmanıdır.
Valla ben hergün geçmekten alıştım yol boşsa en soldan basıyorum ama arabalar çoksa birde onların türbilansları ile dengemi kaybetmeyim diye orta şeritte onlara uygun hızda seyrediyorum. En büyük hata en sağ şeritleri kullanmak köprünün ayaklarında çok dikkat edin oradaki metal plaka hafif ıslandığında cam gibi olur birde orada rüzgar kesilir yalpalarsınız. Köprüde en dikkat edilecek bölüm ayakların orasıdır.
vedatarpacı, aynen bende yazın yemiştim cezayı o kadar motor arasından beni ayıkladı ben sesimi çıkarmadım tam ceza yazacakken dedim benim dışımda başka kim ceza yiyecek herkes dedi iyi bak o zaman bütün motorlar oradan geliyor dedim yazacakmısın dedim hemen bir kahramanlık yaptı gelen motorları durdurdu bu baktı ardı arkası kesilmiyor. Tamam dedim baktım kıvranıyor amacı bana cezayı yazacak diğerlerine ruhsata bakar gibi yapıp bırakacak. Sonra direkt itiraf etti ben dedi göz yumuyorum ne olacak motor geçsin çoğu zaman görmezliğe geliyorum ama sizi amirim görmüş telsizle anons etti mecburum bu cezayı yazmaya tamam dedim diğerlerini saldı şimdi ne yapsın emir kulu en ucuz cezayı yazacam dedi saolasın dedim yoluma devam ettim 49ytl. idi bankaya zamanında ödedim peşin indirim diye bişey varmış 30 küsur kadar ceza ödedim.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
ALLAH kaza vermesin ben cezaya razıyım aslında...
şimdi bu satırları yazarken postacı bir ihbarname daha getirdi.. bu da araba cezası
Arkadaşlar selam,
Duffy'nin mail adresini verir misiniz şu iletişim için verdiği maili,
bi sattir sayfalr arasında geziyorum bi türlü bulamadım.
Oğuz...
Daha ceza yemedim ama emniyeti kullanmamaya özen gösteriyorum.
Yakında bana da çakarlar
Rüzgar bilgisi için teşekkürler
Tolga
Isıtmalı Elcik
duffy@suzukim.net
foto moto duffy eil adresi
Teşekkürler, Altan Motor.
Oğuz...
Arkadaşlar dün akşam üstü Sirkeci'den gümüş Burgman geçti, merak ettim sizlerden birimiydi diye
Oğuz...
selam
foto-moto ne yaptın burgmanı ruhsat plaka işlemleri bittimi
saygılar
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
ısıtmalı elcikler geldi.Sıra montajda.tamer abi kısmetse Cumartesi yoksa Pazartesi geleceğim.
Bilgineeee
Sevgiler
Tolga
Isıtmalı Elcik
[QUOTE=alinazik;563748]selam
hayırlı olsun tarden kardeş
kazasız belasız sürüşler...
tşk edrim.
gelecek hafta sonu havanın toplayacağı söyleniyor.Umarım biraz ısınırda hep beraber bir gezi düzenleriz.sym ci arkadaşlarda katılmak istıyorlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)