selamlar
zafer abi büyük geçmiş olsun allah şifalar versin..... seyehatlere çıktığın için hiç böyle birşey düşünmemiştim... allah beterinden saklasın havalar düzelince hep beraberiz inşaallah
saygılar...
mustafa
selamlar
zafer abi büyük geçmiş olsun allah şifalar versin..... seyehatlere çıktığın için hiç böyle birşey düşünmemiştim... allah beterinden saklasın havalar düzelince hep beraberiz inşaallah
saygılar...
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Bu aksam saat 20.00 sularında fb stadının önunde arkamda bir siyah an400 vardı..bizden birimiydi acaba die merak ediorum..Baya bi gazladı ama zor yetişti bana..
S&S
Ben değildim abi
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Ben karşıya bile geçmedim..zaten 650'lim var..:bounce:
çok geçmiş olsun saglıcakla kal
Hepinize günaydın,
İyi dilekleri olan tüm dostlara (zühtüpaşa-Altan motor-Alinazik-Karabatu ve adını sayamadığım diğerleri) teşekkür ederim
en güzeli kış sezonu bu problemi halletmem oldu
Zühtüpaşa'nın dediği gibi ya yaz sezonu olsaydı
O gezilerden mahrum kalsaydım
Neyse ki atlattık
Ameliyatta çok kan kaybettiğim için toparlamam biraz vakit alacak
ama en kısa zamanda aranızda olacağım
Sevgi ile kalın
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
@beetle65
Çok geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşasın!...
Erkan
Uzun ince bir yoldayım... ::pala::
abi ben seni iş seyahatinde sanıyordum bir şey lazım olursa tel numaram var değil mi? Tekrar geçmiş olsun.
Bu arada 650'ye devil egzost ta yakışıyormuş doğrusu
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Duffy - erkane çok teşekkür ederim ilginize
Bu arada aslında çoğumuzun cep numaraları birbirimizde yok
bu işi de bir gündeme getirsek ne dersiniz ?
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
zafer abi sen düzelt tel numaranı kaldır kötü niyetli aramalar olmasın ben herkesden bilgi toplayıp dağıtayım.
İsim Soyad - Nick - tel numarası - semt ve en önemlisi mail adresi bunları bir yazın isterseniz bana özelden ya da duffy@suzukim.net adresime yollayın mail adresime atarsanız daha kolay olur bende tel ve mail bilgilerini düzenleyip bilgi maillerinizdeki adreslere atayım. En azından hepimizin birbirine ulaşması kolay olur
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
arkadaslar günaydın
saglıklı gün dilerim
denizcim devil eksozda güzl ama istnbulda takan raslamadım :(
Özel bilgi alış verişlerini mutlaka özelden mesaj yolu ile iletelim birbirimize..
Ayrıca yapacagımız ilk toplantıda zaten bilgi alış verişinde bulunacagız..
S&S
Gercekten önce sen sandım..
Ne demek.. Senin makineyi gördüğümüzde esas durusa gecioruz zaten.. Derhal saga yani..
Gercekten haklısın denis.. Şık durmuş..
Tamer abi, bende hiç raslamadım ülkemizde ne yazık ki çok pahalı bu aksesuarlar.
Çakma Vstrom
Bu gün ben buradayım şimdi de kimse yok yahu
Nerelerdesiniz ?
Beetle65, merhaba sokakta çalışma vardı onun için giremedik.Seni onlayn görmek çok güzel burgman ne alemde bu aralar temizleyememişsindir yakından görebildinmi hani üstünü sarmıştın ya onun için sordum ben iki güm görmiyeyim dayanamıyorum havalar soğuk binemiyorum.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
beetle65, ben burdayım abi arasıra bakıyorum bu arada karabatu ve senin mail geldi diğer arkadaşlarda bilgilerini yazarlarsa birbirimize ulaşmada kolaylık olur
Çakma Vstrom
Merhaba,
o hasta ve ameliyatlı halimle bile aşağıya inip kızımın örtüsünü açıp
çalıştırdım
sildim ve yine örttüm
binemedim anlayacağınız
ama 3 hafta çalışmamasına ve sokakta olmasına karşın yarım marşta işlem tamam
ben buradayım diyor
eeee ne de olsa o bir BURGMAN
selamlar
zafer abi aramıza tekrar hoşgeldin iyisindir inşallah
Şu adres ,tel,mail adresleri vs işini çok iyi düşünmüşsün helal vallahi teşekkürler, dayanışma içerisindeki arkadaşlar bu bilgi maili ni duffy e göndererek kendi aramızda kurmak istediğimiz burgman club'ün oluşumuna faydalı olacaktır.Diye düşünüyorum...
Tabiki burada duffy ' e de baya bi iş düşüyor.. sana da teşekkür duffy... allah klavye takımlarına zeval vermesin...
duffy sana bilgilerimle ilgili mail' i attım .. duffy@suzukim.net e problem olursa bir zahmet bildiriver...
erkane kardeş sen ne yaptın korlas la işini hallettin mi aldın mı burgmanı...
saygılarımla...
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
alinazik, mailin ulaştı 18:00 e kadar gönderenleri herkese atacam.
Çakma Vstrom
selam
hele şükür açoldı forum benim gibi kimse girememiş heralde dün akşamdan beri
saygılar
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)