arkadaşlar günaydın !!!!!!!
herkese hayırlı haftalar dilerin
arkadaşlar günaydın !!!!!!!
herkese hayırlı haftalar dilerin
foto-moto, paylaşımın için teşekkürler
alinazik, saolasın kardeşim benim içinde aynı sizinle gezmek buluşmak çok keyifliydi daha çok buluşacaz ve gezecez.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Beetle65, abi sen nerdesin bizi bıraktın gittin iyimisin. aktif görünce hemen sorayım dedim belki gene kaybolursun
Saygılar
Bora
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
Arkadaşlar resimleri ilk fırsatta göndereceğim. Zira Evdeki bilgisayarımın favorilerinde ve şu an kurulduğu odada tadilat olması sebebiyle kutusuyla kaldırılmış durumda. Kısmetse bugün laminantlar,yarın dolap öbür gün de masası gelecek bana 3-4 gün verin en güzellerini burada sergileyeceğim.
Siz hiç merak etmeyin.
Bu arada kimse Burgman Club fikrine ses çıkartmadı.
Herkese İyi haftalar
Tolga
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
stingrayx merhaba ilk toplantıda Thai ve Duffy dile getirmişti ama tabi bu iş kolay olmadığı için sonraya kaldı havalar ısınınca tekrar gündeme gelir her halde
selamlar
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
selamlar
herkese iyi haftalar
payalaşım için sağolun yosh1963,karabatu
saygılar
mustafa
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
zuhtupasa'ya katılmamak eldemi bir buluşalım neler ortaya çıkacak
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Evet Burgman Clup henuz yok..ama olmalı artık sanki...Pahallı diye fazla tercih edilmediğinden olsa gerek sayimız artmakla beraber hala oldukca düşük sanki...Ama ben seve seve katılırım..
Sevgi&Saygı
Yahya Dai
Ben anca devreye girebildim gececiyim nede olsa...Tünaydın diyeceğim dolayısıyla...
Merak ettiğim bir iki şey var , görüşlerinizi almak isterim..Burgman 650 için "Power Comander" kullanmanın bir espirisi varmı ?
Kağıt filtre kullanımı için ne düşünüyorsunuz....Ve son olarak performans arttırıcı egzost kullanımı Burgman 650 için uygulanabilirmi ve hiç yapılmış bir örnek varmı görebileceğimiz.
Şimdiden teşekkürler
Yahya Dai
Burgman 650 için şimdiye kadar gördüğüm (resimlerden) en iyi egzost Leo Vince marka olan egzost bir yerde sesini dinlemiştim şimdi bulamıyorum çok hoş bir sesi vardı
Bu 650 nin
buda 400 ün
Çakma Vstrom
Sevgili Tamer,Taner hadi anlatın bakalım..Egzost, performans vs..
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır siteye giremiyorum
bir ameliyat geçirdim
25 gündür evde yatıyorum
bu gün işe başladım.
o nedenle aranızda ve dolayısı ile topikte olamadım
inşallah bundan sonra aranızda olacağım.
bu arada kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun
aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum
hepinizi çok özledim
sevgi ile kalın
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Beetle65, geçmiş olsun
Arkadaşlar selam,
Burgman Club fikrine varım da; daha ben motora binmekten aciz bi adamımNasıl olacak?
Beetle65 çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Kendine çok dikkat et.
Hayatta en önemlisi sağlık ve ağız tadı... Gerisi yalan...Tekrar geçmiş olsun
zafer abi geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım
Çakma Vstrom
Zafer kardes buyuk gecmiş olsun.. Meşakkatli bi operasyon geçirmişsin..Şansına havalarda sogudu zaten..Motora binemorum die üzülme..
Ama toplantıda armaızda olmanı dileriz..
S&S
arkadaşlar selam herkese kolay olsun dıyorum
an650 de power sadece acıl durumlarda kullanıldıgında faydalı oluyor
sollamalarda tırafıkte kısa süreli atalar da epey işe yarıyor
sıksık kullanmanında pek faydasını göremedim ben kendı sürüşlerim sırasında edındıgım tecrübelerde !!!ama acil durumlarda ek bır 1500 devır kazandırıyor ve motor anıden depara kalkıyor güzelde oluyor hanı........
eksoz konuuna gelınce sadece leo nun eksozunu taktım ama orjinal sesı daha hosuma gidiyor benım....
ben katalizörü cıkarttım ve süngert filitre kullandım bazı ayarlarıda yapınca motor 90 km sabıt hızla 100 km de 5.5 kadar yakıtı düştü
not eksoz kışıye özel zevk ve işidir begenı sahsa kalmıştır yazdıklarım benım düsünce ve tecrübelerımdır !!!!!!!!!!
herzaman sadelıkten ve orjnallıkten yanayımdır saygılar
TAMER
ZAFER ARKADAŞIM
sana da cok buyuk gecmış olsun dyorum allah acıl şifalar versin
kimseyi saglıgından etmesin :(
ZAFER ARKADAŞIM
sana da cok buyuk gecmış olsun dyorum allah acıl şifalar versin
kimseyi saglıgından etmesin :(
Tamer bu arada sanda geçmiş olsun kardeş..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)