Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar selam, bende burgmann efsanesine artık katılmak istiyorum. 2006 model bir motor almak üzereyim. hem kontrol hemde bundan sonraki servis için yer tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? (istanbul anadolu yakası)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6

...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Motosikleti
    Burgman 400
    Abilerim Bende Hep hayalim olan motora kavuştum 2005 model Burgman Aldım İzmirden Burgmancı Abilerim konuşup görüşüp onların bilgilerinden Faydalanmak isterim...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    İhtiyaı Olan Arkadaşlar İçin,,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2955141/detay/

BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    2 hafta önce 2007 burgman 400 aldım bende ve bilen arkadaşlar için birkaç soru soracağım.
    motorun orjinal kayışı hangi markadır?
    kullanım kılavuzunu nereden bulabilirim?

teşekkürler şimdiden
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

electricsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400 K7
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce 2007 burgman 400 aldım bende ve bilen arkadaşlar için birkaç soru soracağım.
    motorun orjinal kayışı hangi markadır?
    kullanım kılavuzunu nereden bulabilirim?

teşekkürler şimdiden
    Ben de şimdi kayış markasını bilemedim, ama yetkili servisiniz bu konuda size yardımcı olacaktır. Nette bakınırken şöyle bir link gördüm, bu da işinize yarayabilir: http://merkezyedekparca.com/agrup.as...URGMAN%20AN400

Ben de Suzuki Burgman 400 K7 kullanıcısıyım ve kullanım kılavuzu ben de mevcut, çok darda kalırsanız size fotokopi çektirip yollayabilirim.

Motosikleti
    arkadaşlar iki sorum olacak.
    benzin depo kapağının orada bir gösterge yeri ve yanındada kapak var. nedir onlar
    birde motorun altından sarkan bir hortum var. tam takip edemedim nereye gittiğini ama gidona doğru gidiyordu. o nedir?
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

maariz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 2005
    Arkadaşlar herkee selam olsun,

Hayatımda ilk defa motorsiklet kullanmaya karar verdim öncelikle A2 ehliyetimi aldım ve 2004 Model AN400 ümü 2 ay önce aldım.Motorum şu an 34500 Km de .Zaten bende alalı 500 km oldu.28.000 de Altan motorda ağır bakımını görmüş(debriyaj,varyatör,kayış vs..),lastikleri 30.000 de takılmış(Michelin Pilot).Motor diri ve şu an için sorunsuz.Motoru kullanmaya başlayalı 1 ay oldu.Öncelikle yeni motorsiklet kullanmaya başlayan biri olarak 10 kmlik kısa mesafe yollarda alştırmalar yaptım.300 sayfayı okumayı bitirince benimde yaşadığım sorunlar(aslında sorun demek yanlış olur çünkü,arabalarımda hep bu tip ufak şeyler yaşadım) hemen hemen aynı.
    1-Motorun orta-alt kısmı yere yakın olduğu için ve benim ağırlığımdan dolayı(150 kg),tümseklere dikkat!!

2-Motorum 500 km'de 500 ML yağ eksiltti.Okuduklarıma göre biraz yüksek bence ama,yinede yeni motor kullanan biri için ki dur-kalk olayını fazla yapıyorum,normal gibi.

3-Bugün ki pasta-cila işinden sonra havada yağmurlu olmayınca bir 20-30 km yaptım,dönüşte motorumu garaja koydum ve Süprizzz,koltuk altı bagajı açılmıyor Kontağı bastırıp çevirince boş dönüyor yani bagaj teli muhtemelen koptu yada kontğın arkasından attı.Allahtan bagajda sadece dizliklerim vardı da,onlar mahsur kaldı.

Kısacası bana Altan Motorun yolu göründü.Sizlerden ricam;
    Bu bagaj hadisesi ve yağ,yağ filtresi,fren balataları değişimi kaça patlar acaba?
    Ayrıca şu anda motor yağını tamamladım ve seviye maximum,"oil change" ışığıda yanmıştı zaten,sizce ışığı söndüreyim mi yoksa servie gidene kadar dokunmama mı önerirsiniz?

Eralp

Motosikleti
    motorunuz hayırlı olsun.
    eski kasa burgmanların kronik sorunu bu yağ yakma olayı. dur kalk yapmanız ile alakası yok. sık sık yağ seviyesi kontrol edilmeli.
    motorun altı yeni kasalarda da yere vuruyor, hatta inanmazsınız düz yolda bile vurmayı başardım
    bagaj açılmıyorsa %99 sele teli kopmuştur ve bu tel malesef öyle hemen bulunmuyor. birkaç tane yetkili servise sormuştum yoktu, hatta altan motora bizzat gidip sormuştum, onlarda da yoktu. olsa da işçilik ile 100tlyi bulur. ben işi basitçe hallettim bisikletçiden bisiklet teli alarak. tavsiyem sizde öyle yapın.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Yamaha TDM 900 2005
    Bu yağ yakma işi gerçekten saçma ama Burgman'ın rahatlığı ve tutkusu bile benim gibi takıntılı bir adamı bile rahat ettiriyor.Normalde arabamda bir plastik parça kırılsa gecenin köründe o parçayı arar sabaha taktırırım,huzursuz olurum yani ama bagaj kilitli kalmasına rağmen 1-2 hafta sonra Altan Motor da işi çözerim diye rahatım
    Birde şu top case olayı ne oldu acaba? Givi Mnokey çanta var,bagaj yok ya bari kullanayım ama,ceza yazıyolar mı? Bilen varsa cevaplasın lütfen

Motosikleti
    Alıntı maariz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yağ yakma işi gerçekten saçma ama Burgman'ın rahatlığı ve tutkusu bile benim gibi takıntılı bir adamı bile rahat ettiriyor.Normalde arabamda bir plastik parça kırılsa gecenin köründe o parçayı arar sabaha taktırırım,huzursuz olurum yani ama bagaj kilitli kalmasına rağmen 1-2 hafta sonra Altan Motor da işi çözerim diye rahatım
    Birde şu top case olayı ne oldu acaba? Givi Mnokey çanta var,bagaj yok ya bari kullanayım ama,ceza yazıyolar mı? Bilen varsa cevaplasın lütfen
    kimisi yazılıyor dedi ama ben denk gelmedim, birkaç kere de çevirmeye girdim, hatta başka bir sebepten ceza da yedim ama çantaya bakan olmadı. zaten çantaya ceza yazmaya kalksalar bile tutanağa imza atmayacağım.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Evet arkadaşlar bu kayış olayını bana da söylesin; 2006 model aldım 27000 de temiz bir alet kayışıda fena değil ama yakında değiştirmek ister, sordum 385 dediler işçilik hariç. Çok değil mi yahu bana biraz yüksek geldi; nereden ve kaça bulabiliriz bu kayışı fikri olan var mı?
    ::unsure::

Motosikleti
    Alıntı Tansell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bu kayış olayını bana da söylesin; 2006 model aldım 27000 de temiz bir alet kayışıda fena değil ama yakında değiştirmek ister, sordum 385 dediler işçilik hariç. Çok değil mi yahu bana biraz yüksek geldi; nereden ve kaça bulabiliriz bu kayışı fikri olan var mı?
    birkaç yerden buldum değişik markalardan.
    mitsuboshi ve gates marka olanlar türkiyede 250tl civarı, malossi 350 civarı
    yurtdışında ise malossi 120€, orjinali ise 160$ civarı.
    ben yurtdışından malossi getirmeyi düşünüyorum ama para durumu düzelsin hele
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

electricsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400 K7
    birkaç yerden buldum değişik markalardan.
    mitsuboshi ve gates marka olanlar türkiyede 250tl civarı, malossi 350 civarı
    yurtdışında ise malossi 120€, orjinali ise 160$ civarı.
    ben yurtdışından malossi getirmeyi düşünüyorum ama para durumu düzelsin hele
    Benim de kayış ihtiyacım var, serviste artık değişmesi gerektiği söylenmişti, sen alacağın zaman haber eder misin, para durumum uygun olursa 2 tane birden getirtelim.

Motosikleti
    Alıntı electricsky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de kayış ihtiyacım var, serviste artık değişmesi gerektiği söylenmişti, sen alacağın zaman haber eder misin, para durumum uygun olursa 2 tane birden getirtelim.
    öyle birşey yaparsak gümrükte kalma ihtimali artar ama. tek getirmek daha mantıklı. hatta az önce internete kapalı kredi kartımla yalandan bir deniyim dedim kargo ile ne kadar tutacak vs diye ama siparişiniz kabul edildi dedi, mail filan geldi hatta karta baktım para da çekilmemiş daha, anlamadım ne iş
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Yamaha TDM 900 2005
    Kayışı ayrı ayrı getirtin bence,hiçbir sorun yaşamazsınız.1 yıl içinde 4 kere 75 Euro nun altında şahsi kullanım için getirtilen ürünlerde sorun yok.Paketin üstünde 75 Euıordan az bir değer belirtsinler yeter

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    öyle birşey yaparsak gümrükte kalma ihtimali artar ama. tek getirmek daha mantıklı. hatta az önce internete kapalı kredi kartımla yalandan bir deniyim dedim kargo ile ne kadar tutacak vs diye ama siparişiniz kabul edildi dedi, mail filan geldi hatta karta baktım para da çekilmemiş daha, anlamadım ne iş
    Sitenin linkini atar mısın ben de deneyeyim!!!

Motosikleti
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Teşekkürler, kafama takıldı benimki 2006 model K6 kayışlar seninkiyle aynı mı???

Motosikleti
    Yamaha TDM 900 2005
    Alıntı Tansell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler, kafama takıldı benimki 2006 model K6 kayışlar seninkiyle aynı mı???
    03-06 arası hepsi aynı.2007 sonrası değişiyor.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler